Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia1616

pomocy ! dordzi ktoś?

Polecane posty

Gość nadia1616

zostałam zgwałcona 2 mc prawie temu .. nikomu nic nie mówiłam : ( boje sie strasznie sie go boje a tym bardziej reakcji rodziców ja mam dopiero 16 lat . A on? znałam go zwidzenia spotkałam sie z nim przypadkiem jak przechodziłam kolo jego domu bylo dość pózno . zaciągnoł mnie do mieszkania i .. po całym zajściu jak skonczyl wybiegłam z jego domu nie gonił mnie bo się kąpał .. wróciłam do domu jak by niby nic .. robiłam teraz testy jestem w ciązy ..

Gość 157157157157157157157
Chciałaś tego, wpadłaś, a teraz wymyślasz gwałt ruchawico

Gość nadia1616
nie nie chciałam ..on jest po 30stce ..nie gustuje w takich moze ktoś ? co mam zrobic? ;

Gość hgfcvghjuythgrfd
pozostaje pozew o wysokie alimeny

Gość nadia1616
nie chce nic od niego brzydze się nim :( przecież to stary dziad rodzice mnie wywalą z domu.

W czym Ci mamy doradzić? Czy chodzi o ukaranie sprawcy? Czy chodzi o dziecko? Jeśli chodzi o ukaranie sprawcy - jeśli minęły 2 msc - masz bardzo małe szanse na wyrok. Proponuję popytać lekarza sądowego. Jeśli chodzi o dziecko to w sumie musisz podjąć dwie decyzje: - czy urodzisz, czy jednak aborcja - jeśli urodzisz - czy chcesz je wychowywać? Uważam, że potrzebujesz wsparcia kogoś dorosłego komu ufasz. Proszę powiedz rodzicom, jak się dowiedzą że ukrywałaś będziesz miała dodatkowy problem. Może masz gdzieś w rodzinie dorosłą kobietę której ufasz? Ciocia, siostrzenica, jakaś życiowa babcia? Chodzi mi o kobietę która ma doświadczenie w życiu i dobrze Ci doradzi ...

Gość nadia1616
zaciągnoł

Gość Kim ona jest???
Prowo.

Gość boli anal
Tu nie uzyskasz pomocy. Za dużo prowokacji robią dzieciaki i potem nikt nie wierzy, nawet gdyby to była prawda. Takie są efekty prowokacji bezmyślnych dzieci.