Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość revccc

podobają mi się słodcy faceci, macho niezbyt

Polecane posty

Gość revccc
2 kg krówek by sie znalazło, chociaż jak się mieszka na pustyni...

Gość chiste
Oj tam od razu na pustyni. Ale mam nadzieję, że te kolny pójdą sobie w świat, a nie będą mi siedzieć na głowie.

Gość revccc
ale wtedy byś mógł mieć usprawiedliwienie, że rozmawiasz ze sobą. "To nie ze mną rozmawiam, tylko z nimi!"

Gość revccc
ale wtedy mógłbyś mieć usprawiedliwienie, że ze sobą rozmawiasz... "nie rozmawiam ze sobą, tylko z nimi!"

Gość revccc
kafe się dzisiaj psuje... biedna kafe

Gość chiste
Hmm, jakoś do tej pory radziłem sobie bez tej możliwości. No i krówek nikt nie podbierał. Toż będę je musiał w sejfie trzymać.

Gość revccc
smutno mi... ale to nic smutać musi się ktoś by cieszać się ktoś mógł

Gość chiste
Dlaczego Ci smutno?

Gość revccc
nie wiem, raczej wiele czynników składa się na to, a może to zwykły weltschmerz

Gość chiste
Z mojej nikłej znajomości tego zagramanicznego języka, dodatkowo owiniętej w mgłę zapomnienia wychodzi, że może tak zwyczajnie świat Cię boli? Uuu, to duży ciężar do uniesienia. Może jak w mitologii, znajdź jakiegoś jelenia, co by "chwileczkę" welta potrzymał. A tak na poważnie - co to za czynniki Cię tak dołują?

Gość rgeret
" i jeszcze, rzecz o którą najciężej: do tego muszą być inteligentni" Ty w ogóle rozumiesz pojęcie inteligencji?? Przeczytaj sobie definicję :D. Nie ma czegoś takiego jak człowiek nie inteligentny. Każdy jest inteligentny.

Gość revccc
słyszałam o żółwiach, słoniach i innych... niosących welta, ale nigdy jeleniach :D :D ale tak, tak, coś w tym jest, na chwilę może by pomogło :( nie tak, nie przesadzaj, jestem umiarkowanie zdołowana. Nikt jeszcze nie zginął i w ogóle... :D :D rgeret może, może, ja się nie znam na ludziach bo to dziwne istoty są

Gość chiste
rgeret - w sumie nie moja bajka, nie do mnie pytanie, ale nie ma jak sobie znaleźć temat do porozważania przed północą - zgodnie z tą zasadą, którą przyjąłeś/łaś nie ma też ludzi wysokich - bo przecież każdy ma jakąś wysokość. BTW - która definicja inteligencji jest obowiązująca i jaśnie nam obecnie panująca?

Gość chiste
W mitologii greckiej welta tragał jakiś twór ludziopodobny. Nie pamiętam za wiele, ale chyba próbował opchnąć welta Herkulesowi. Tj. zrobić z niego jelenia, ale wyszedł sam na jelenia większego. Mogłem jednak pomylić Herkulesa z innym, bo mieszają mi się ci celebryci.

Gość revccc
ale testy na inteligencję, przynajmniej te internetowe, rzeczywiście głupie są, polegają na tym, że im więcej ich wykonasz, tym większe masz IQ mi tam targanie welta się zawsze z żółwiem kojarzy, może przez Prattcheta i świat dysku :P i moje czasy młodości, nie żeby one minęły, ale u Kinga też coś było o żółwiu, w mrocznej wieży.

Gość chiste
Mnie tam tylko Pratchett jest z nazwiska znany, a u Kinga z zółwiami nie miałem przyjemności. Ale może mi się strony od papierków po krówkach zlepiły i przeoczyłem.

Gość revccc
Kinga jedyna książka, którą bym poleciła to cykl mrocznej wieży, o rewolwerowcu ^^ i może też sklepik z marzeniami, śmieszna bardzo :P dlatego też od jakiegoś czasu preferuję elektroniczne wersje, nie da się ich zlepić krówkami, łzami, brudem czy innym czymś jeszcze :P

Gość chiste
Ja preferuję elektroniczne z innych, bardziej przyziemnych powodów.

Gość revccc
są tańsze? ^^"

Gość chiste
Ahh, są :P I łatwiej zabrać ze sobą 100 książek na wakacje. Bo przecież któraś z nich zawsze może się przydać. Na wszelki wypadek może jednak więcej zabrać :P

Gość revccc
:D zawsze dobrze mieć ze sobą kilkadziesiąt książek... i internety. Czego człowiekowi więcej do szczęścia potrzeba? A, muzyki. I czegoś do picia :D

Gość chiste
A i krówek koniecznie! :P

Gość rgeret
"rgeret - w sumie nie moja bajka, nie do mnie pytanie, ale nie ma jak sobie znaleźć temat do porozważania przed północą - zgodnie z tą zasadą, którą przyjąłeś/łaś nie ma też ludzi wysokich - bo przecież każdy ma jakąś wysokość. " Wysokość każdy ma to fakt. A to określa się czymś takim jak wzrost :) Wzrost, może być niski, wysoki, itd. Dane z > http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,111848,9783367,Wzrost.html wzrost karłowaty (do 152,9 cm); wzrost niski (153-162,9 cm); wzrost średni (163-172,9 cm); wzrost wysoki (173-177,9 cm); wzrost bardzo wysoki (powyżej 178 cm). Jeżeli mówi się, że ktoś jest wysoki to oznacza, że taki ma wzrost. Co do inteligencji mówisz, że nie do ciebie pytanie. To po co napisałaś, że facet ma mieć inteligencje jak nawet nie potrafisz tego zdefiniować. To może inaczej dla ciebie inteligentny facet to jaki? "BTW - która definicja inteligencji jest obowiązująca i jaśnie nam obecnie panująca?" Każda definicja odnosi się do różnych sfer. W informatyce panuje np sztuczna inteligencja. Więc odpowiedź na to pytanie brzmiała by mniej więcej tak: "to zależy gdzie"

Gość chiste
"Co do inteligencji mówisz, że nie do ciebie pytanie. To po co napisałaś, że facet ma mieć inteligencje jak nawet nie potrafisz tego zdefiniować. To może inaczej dla ciebie inteligentny facet to jaki?" Polecam prześledzić wcześniejsze wpisy i czytanie ze zrozumieniem. To wbrew pozorom ma naprawdę sporo wspólnego z inteligencją. W dodatku nie sztuczną, bo ta jeszcze czytać ze zrozumieniem nie potrafi. "to zależy gdzie" > A w psychologii chociażby?

Gość revccc
dla mń to taki, który wyrósł z etapu "ja wiem lepiej a wszyscy inni są idiotami". A jednocześnie potrafiący bronić swoich racji. A jednocześnie podchodzący z dystansem do siebie. I potrafiący wyłapywać ironię i sarkazm :P To tak bardzo ogólnie A z definicjami z internetow rzeczywiście nie jestem obeznana :P Poza tym ja to się nie znam na ludziach, pewnie nawet testu turinga bym nie zdała :D

Gość chiste
Test łosia to wiem, to czy się nie wywracasz do góry kołami, gdy Ci nagle łoś na drogę wybiegnie. Ale Turinga? To może chodzi o to, że gdy Turing na drogę wybiegnie.

Gość rgeret
" dla mń to taki, który wyrósł z etapu "ja wiem lepiej a wszyscy inni są idiotami". A jednocześnie potrafiący bronić swoich racji. A jednocześnie podchodzący z dystansem do siebie. I potrafiący wyłapywać ironię i sarkazm To tak bardzo ogólnie" No i teraz wszystko jasne :). Aczkolwiek moim zdaniem pod inteligencję się to nie zalicza co napisałaś. Ale mniejsza o to. Ale dziwne, że mało jest takich facetów...Ja znam sporo takich i kobiet też. "W dodatku nie sztuczną, bo ta jeszcze czytać ze zrozumieniem nie potrafi. " O ciekawych rzeczy się tu dowiaduje... coś takiego A w psychologii chociażby? Tutaj trzeba by chyba po kolei po przytaczać każdą z definicji i się zastanowić.

Gość revccc
Pogromcy mitów kiedyś testowali jakiegoś łosia czy tam jelenia, ale nie pamiętam co wtedy należy, czy zwolnić, czy cu, chyba zależy od preferencji kulinarnych :D fajnie się testy Turinga na dżutubie ogląda ^^ rgeret a co się według Ciebie zalicza? Nie jest mało, kto mówi, że mało? "O ciekawych rzeczy się tu dowiaduje... coś takiego" hm, z tym się trudno nie zgodzić :P jutro już, trzeba iść spać, słodkich snów :P

Gość chiste
Skoro dzisiaj to już jutro, to rzeczywiście spać pora, bo jutro, czyli dzisiaj będą się oczęta kleiły. A wiadomo, jak sklejone, to człowiek jakiś taki niedzisiejszy. No to pa.