Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppperfumetka

mamy, jakich perfum używacie? za jakimi faceci szaleją?:)

Polecane posty

Gość ppperfumetka

nie mam już pomysłów. mój mąż uczepił się na bruno banani woman różowe i jak kupię sobie jakieś inne to marudzi. ja i tak od siebie nie czuję, więc chciałabym, żeby jemu się podobały:) ostatnio miałam ck euphoria i thierrego muglera aliena fioletowego, to powiedział, że takie sobie:) jakich Wy używacie? podpowiedzcie coś:)

Gość lolllla2666
miss dior cherie

Gość kkkkkkkkkkkkkkk...............
do bruno banani podobny jest gucci rush ( chociaż moze za mocny) albo lżejsza wersja gucci rush 2 Mnie się podoba DKNY (jabłuszko zielone) i Aqua dio gio dla kobiet

Gość tutaj wiocha i patologia
nie uzywa perfum, no cos ty, one pachna rzygami i kupami swoich dzidziulkow:classic_cool:

Gość ppperfumetka
heeej, nikt nie używa perfum?:) poradźcie mi proszę

Gość ja lubie bardzo hugo bossa
tego czerwonego, chociaz ostatnio polubilam też heidi klum shine. Mężowi podobają się bardzo, wiem natomiast że faceci nie lubią za bardzo takich mocno kwiatowych i z nutą wanilii.

Gość ja lubie bardzo hugo bossa
i kenzo, ten z makiem też lubię :)

Gość DKNY
Be Delicious! Od kiedy go kupiłam pierwszy raz, wszystkie inne odpadają w przedbiegach. Chętnie pośledzę temat bo mam ochotę na przełamanie rutyny, a nic mi się nie podoba.

Gość kkkkkkkkkkkkkk
jak podoba ci się jabłuszko DKNY to powinien Ci się tez spodobać aqua di gio, też świeży - ogórek, jabłko, arbuz... Oprócz wymienionych tez hugo boss czerwony i mont blank. Lubię też pume różową i dior - jadore

Gość DKNY
Brzmi zachęcająco, ale cena to lekki kosmos :)

Gość DKNY
PS. Bo widziałam tylko takie zaczynające się od 300zł. Można gdzieś kupić taniej?

Gość goskasamoska
Tylko i wylacznie Chanel allure :)

Gość Burberryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
woman, nie ma dla nich konkurencji :)

Gość ppperfumetka
dziewczyny, a możecie podawać konkretne nazwy czy kolory? bo dajmy na to burberry woman czy d&g the one mają różne rodzaje

Gość perfu-mania
Ja mam kilka ukochanych: - miss dior cherie edp - one edp -d&g - lolita lempicka edp klasyczna zwykła fioletowa - kenzo amour edp - wanilia cudo - j'adore edp - dior - ck - fortbidden i terak odkryłam nowe cudo Boss,NUIT POUR FEMME (ten czarny, który teraz reklamują)

Gość okaoka
jil sander- sensations,nawet dziewczyny mnie zaczepiaja czasem z pytaniem czym pachne:-)

Gość ppperfumetka
a znacie coś właśnie podobnego do bruno banani różowego, żeby się mężowi wybrednemu podobało?:) tutaj jedna z Was napisała gucci rush,a oprócz tego? może macie jakieś typy?

Coco Chanel Mademoiselle Kenzo Jungle do tych zawsze wracam, ale polubilam tez Miss Dior i T. Muglera Angel generalnie z perfumami to nie taka prosta sprawa, indywidualne preferencje sa zbyt silne zeby generalizowac ktore perfumy najlepsze; moj maz nie lubi jesli w zapachu wiedzie nuta wanilii, ja osobiscie tez nie;

Gość ppperfumetka
cholera, tyle tego jest, że ciężko coś w ogóle wybrać. ja nie chodzę do perfumerii, bo powącham 5 zapachów i już mi się wszystko miesza, zdecydować się nie mogę. przeważnie jest tak, że podpytuję kogoś i jak słyszę o jakichś fajnych to kupuję na allegro np. mąż się tak uparł na te bruno różowe, że szukam czegoś w podobie. kiedyś ze 3 razy czułam takie zajebiste, ale wstydziłam się lasek zapytać co to:p nigdy nie odnajdę tego zapachu:)

uwielbiam chanel allure, avon tomorrow, celine dion Signature, Coty Vanilla Fields i obecnie burberry brit, na ten ostatni ponoć faceci zwracają uwagę - przeczytałam na wizażu ;)

Gość ppperfumetka
miałam euphorię, nie było zachwytu;p aliena TM też wszyscy zachwalali, a mnie nie powalił...ciężki orzech:D

ok kobrietta, skrob, ja też już zasypiam autorko każdy lubi co innego niestety

Gość lacoste touch of pink
cudowne sa ale niestety drogie, wiec uzywam ich "od swieta" a tak na codzien to jakies tam podrobki :)