Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppperfumetka

mamy, jakich perfum używacie? za jakimi faceci szaleją?:)

Polecane posty

Gość ppperfumetka
no niestety niestety..chciałabym znaleźć i mieć takie 3 swoje ulubione i powracać do nich:p a tak to są ich tysiące i jak tu wybrać coś fajnego? nawet nie wiesz czy kiedykolwiek powąchasz ten jedyny zapach

Gość lacoste touch of pink
albo ladne sa kate moss, psikam sie nimi jak jestem w rossmanie i bardzo dluuuugo sie trzymaja :D

Gość lacoste touch of pink
a z takich tanioszek to ja lubie magic girl, chyba w naturze to jest na jakiejs dolnej polce, duza butelka za 20 zl chyba tak ze tanioszka, tylko odbija sie to na jakosci, bo nie trzymaja sie dlugo ale ladne sa slodkie bardzo, nie kazdy lubi

kup sobie próbki perfum po 1-2ml na allegro, są od 3zł-10zł, poznasz zapasz i będziesz mieć pewnośc czy to jest to, albo sprawdzaj jak masz możliwość w rossmannie, sephorze i tym podobnych. Ja teraz jak mam kupić perfum czy jakikolwiek kosmetyk to sprawdzam na wizażu.

Gość jakas mamuska ;P
Moj maz ma szlec za mna,a nie za moimi perfumami :P

ja uzywam DKNY be Delicious przepiekny zapach - ( Sephora-240zl ) a z tanszych CTHRU zielone okolo 60 :P

jakas mamuska ;P jak ma szaleć za tobą, to mozna temu dopomóc i kupić perfumę z feromonami ;) ale lepiej nie pryskać się na zakupy bo się nie opędzisz :)

Gość ja znalazlam lekkie, delikatne
i trwale perfumy - Lancome Miracle. Czaje sie tez na Lancome Midnight Rose jak uda mi sie kupic okazyjnie :) Nigdy nie ograniczam sie do wachania perfum, zawsze najpierw po spryskaniu sie w sklepie oceniam czy ten zapach wciaz jest taki jak bym chciala po kilku godzinach czy zlewa sie z moim zapachem, czy nie wywoluje mdlosci, itd.

Moje top 5 w zaleznosci od pory roku ,dnia czy nocy to 1. Hugo Boss-Hugo Woman- zdecydowanie o każdej porze 2. Davidoff- Cool water- lato dzień 3. D&G l'imperatrice- dzień 4.P Rabanne- Lady Milion- wieczór 5 versace -crystal noir- wieczór, zima

niezmiennie od jakiegos czasu,latem Estee Lauder Intuition, na wielkie wyjscia D&G The One, zimą Hugo Boss Deep Red,ktory i tak przypomina mi wtedy lato,dlatego uzywam go na "ocieplenie":)

Gość wlasny styl,klasa
ty autorko jestes pierdolnieta,nie przekonalas nas,ze chodzi ci o meza,a wrecz przeciwnie o jakiegos kochasia za jakimi faceci szaleja? to o kogo ci chodzi? meza czy kochanka? kazda z nas ma swoj gust,swoj zapach wiec jak mozesz tak malpowac od innych jestes kiczowata jak widac,jedno ci w glowie

Gość do perfumettka
do bruno banani rozowych sa podobne by NIght Jette Joop tylko mocniejsze

Gość Ja w maju skonczylam
Ja uwielbiam gucci rush,uzywam je wiosna,lato,jesien no i zima.wczoraj bylam w sklepie i kupilam Heidi Klum shine.dziewczyny naprawde polecam caly dzien nimi pachne.

Gość Dk-visage
Cześć jak dla mnie ostatanio Heidi Klum oba rodzaje Shine i Shine Rose, bardzo mi przyadly do gustu, lubie tez Roberto Cavalli najnowsze i Lady Gaga Fame mi sie spodobala. Mialam wiele perfum markowych, Thierrego Muglera wszystkie klasyki, Chanel 5, Chanel Mademoiselle, Armani Diamonds, Chanel Chance, DKNY zielona, ale nic mi sie nie podoba tak ja te obecne...moze ktos uzna to za dziwne, ale tak mam, nie lubie tez bardzo meczacych perfum, takich problematycznych dla otoczenia, oczekuje, ze beda lekkie. Pozdrawiam

Gość talalalalak
Ja w tej chwili używam trzech zapachów, w zależności od nastroju: Gucci - Envy me Dolce&Gabbana - Light Blue Victoria's Secret - Bombshell (w tej chwili zdecydowanie moj nr 1) Kiedyś używałam zielonego jabłka od DKNY ale mi się znudziły...