Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiula_07

wózek ESPIRO GTX

Polecane posty

Gość madziulah
podpinam się bo również mam upatrzony ten wózek:)

Gość olamary
hej!Ja jeżdżę GTX-em już 14 miesięcy i uważam, że to był bardzo dobry zakup.Jeżeli macie jakieś konkretne pytania to piszcie postaram się odpowiedzieć

Gość olamary
hej!Ja jeżdżę GTX-em już 14 miesięcy i uważam, że to był bardzo dobry zakup.Jeżeli macie jakieś konkretne pytania to piszcie postaram się odpowiedzieć

fajnie ze ktos sie w koncu odezwal :) napewno moje pierwsze pytanie jak w zimie sie nim jezdzi?? ja raczej na rownym terenie bede jezdzic. ogolnie bym prosila o twoje wrazenia czy lekko sie prowadzi itd :)

Gość olamary
Ja jeździłam w zimie po bardzo nierównym terenie mieliśmy bardzo kiepską drogę i było ok prowadzi się super nie ma problemu nawet z zaspami itp.Prowadzi się bardzo lekko zarówno gondolę jak i spacerówkę, bardzo dobre są przednie koła obrotowe, żaden podjazd, autobus itp. nie był problemem.

jakbys mogla mi jeszcze napisac jak sie sklada?? i jak sie do auta miesci my mamy sredniej wielkosci bagaznik.

Gość nielapsakielbasa
A kiedy urodzisz? bo Espiro GTX nie jest zlym wozkiem,moja koleznka go ma ,rowniez go bralam pod uwage ale nie ma duzej gondoli,zeby sie pozniej nie okazalo ze w np w lutym dziecko ci sie nie zmiesci do wozka,ja dlatego zrezygnowalam bo jak sie wlozy dziecku kombinezon,spiworek i np moj maluch urodzi sie w pazdz to bedzie problem czy przejezdzi w nim cala zime mam na mysli gondole,najwieksza gondole z Espiro ma nowy model Modena chyba ,tylko kolka ma takie retro ...inne niz w GTX

Gość fanka espiro
wg mnie lepszy espiro enzo evo, gondola 3 cm dłuższa

wlasnie o ta gondole mi chodzi.. rodze w styczniu i wlasnie szukam takiego zeby pojezdzic zeby sie potem mala gondola nie okazala :/ zrezygnowalas z GTX i jaki kupilas jak mozna wiedziec??

Gość olamary
Składa się bardzo prosto i to nawet kobiecie nie sprawia problemu, co do wielkości jest dosyć dużym wózkiem u nas w kombi zajmuje pół bagażnika, ale woziłam go też u rodziców w małym modelu peugota i w golfie polo i nie było problemu z włożeniem go do auta.Co do wielkości gondoli my małego przełożyliśmy do spacerówki jak miał 7 miesięcy, a jest bardzo wysokim chlopcem.

a tak mniej wiecej w ktorym miesiacu dzidzie sie juz wozi w spacerówce?? skoro rodze w styczniu to myslicie ze wystarczy gondola GTX?

Gość olamary
teraz dopiero doczytałam,że rodzisz w styczniu, także moim zdaniem spokojnie pojeździsz nim do lata, a potem i tak będziesz musiała zmienić na spacerówkę, my akurat małego przełożyliśmy w styczniu do spacerówki, ale nie było to złe bo miał i śpiwór i tą nakładkę jeszcze, a fajne jest w tym wózku, że daszek w spacerówce jest bardzo długi i spokojnie można okryć dziecko jeszcze przed wiatrem

Gość niedlapsakielbasa
Asiula skoro rodzisz w styczniu to spokojnie mozesz brac tego GTX ,ja wybralam Jedo 4fyn bo ma gondole chyba 81cm ...ale ja rodze 2miesiace wczesniej od Ciebie.Jakbym rodzila w styczniu to napewno rozwazalabym Espiro bo to tez dobre wozki i wizualnie fajnie wygladaja

Gość gość
Ja jeżdżę GTX-em już 2 lata i uważam, że to był bardzo dobry zakup. Kupiłam go dla córki a teraz urodziła nam się kolejna córeczka. Nie zamieniłabym tego wózka na żaden inny. :) Pozdrawiam wszystkie mamuśki te obecne i te przyszłe.