Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wfenfkewfewf

chce popełnić samobójstwo ...

Polecane posty

Gość wfenfkewfewf

Bo moje życie nie ma sensu.. po co mam życ skoro np każdy mi uświadamia ,ze jestem beznadziejna i ,, powinnam sie zmienić"? a jeśli nie umiem sie zmienić? to pozostaje tylko jedno wyjscie żeby nie zatruwac innym życia...

W związku z umową, którą zawarliśmy z kafeterią żaden sygnał nie będzie ignorowany. Jesteśmy na etapie namierzania Pani adresu. Wkrótce skontaktujemy się z Panią, by podjąć odpowiednie kroki w celu ratowania Pani życia. Prosimy także dać znać jeśli Ser_Nick rozkocha Panią w sobie, dzięki czemu Pani życie nabierze rumieńców i Nasza interwencja nie będzie już konieczna.

Gość kroppla
A w jaki sposób ludzie ci uświadamiaja, że masz się zmienić? Mówią ci wprost?

szanowna Policjo może i to nie jest takie złe . czy warto wydawać nikłe srodki publiczne na taką za przeproszeniem pierdołe? Policja jest stworzone do wyższych celów i ważniejszych spraw. tymbardziej, ze w UE raczej dobrze gdy słabsze jednostki "wysiadają" i tak z nimi tylko kłopot a zysk niewielki albo raczej strata. a strat nam nie trzeba

Gość wfenfkewfewf
no właśnie niektorzy wprost...np ojciec ciagle mnie krytykuje ,albo niektorzy inni ludzie...że np powinnam mieć takie cechy ,anie inne ,ze jestem za bardzo taka , a nie inna , że mam takich znajomych , faceta ,a nie innych.. mój facet też mnie zreszta krytykuje ,chce z nim zerwac ,ale on mnie szantazuje ,ze mi narobi problemów i faktycznie moze tak zrobic... kazdy facet chce mnie tylko wykorzystac , mam mało znajomych ...

Gość wfenfkewfewf
i ogólnie czuje jedna wielka pustke ..jest pare osob ktore mnie doceniaja ,ale np ojciec mnie dołuje strasznie... obcy ludzie mnie bardziej potrafia podniesc na duchu jedyne z czego jestem w miare zadowolona to moj wyglad bo mam

Gość równo
Trzymaj się osób, które Cię doceniają a z tymi toksycznymi ogranicz/zerwij kontakt. Ojca postrasz, że jak będzie stary nie będziesz go odwiedzać i nie pozwolisz na kontakt z wnukami. :)

Gość wfenfkewfewf
Mój ojciec nie jest jakimś tyranem ... niby może chce mojego dobra ,ale nie potrafi mnie docenic , przez całe zycie tylko krytyka mojej osoby

Gość koalla mądralla
a ile masz lat? możesz zacząć sama na siebie zarabiać?

Gość koalla mądralla
poszukaj sobie mityngu DDA i polaz tam. Tam ludzie maja podobne problemy