Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia_szatyneczka

Dostałam kosza od faceta na którym mi zależało

Polecane posty

Gość monia_szatyneczka

Facet z portalu randkowego bardzo przystojny i w moim typie.Sobotnie spotkanie bardzo udane,rozmawiało nam się super,po randce odwiózł mnie do domu samochodem,powiedział cześć i odjechał.Seksu nie było. W niedzielę cisza.Dzisiaj po południu wysłałam mu sms o treści "kiedy się spotkamy" a on mi odpisał "w tym tygodniu nie mam czasu" Jakby nie to że jutro rano idę na 7 do pracy to chyba bym sama wypiła butelkę wódki :( Jak myślicie jest jeszcze szansa że zadzwoni ?

Gość *Classic*
Niepotrzebnie mu się narzucałaś, pozostanie niesmak. Nie odzywaj się do niego, może wtedy ta cisza go zastanowi. Może za bardzo mu okazałaś, że Ci się podoba i liczysz na coś więcej?

Gość monia_szatyneczka
Nie narzucałam się.O seksie też nic nie było zresztą facet na poziomie bo mógłby się przyklejać do mnie w samochodzie a nic takiego nie było.Całą drogę rozmawialiśmy na różne tematy.

Gość monia_szatyneczka
Poczekam do piątku i sama zadzwonię czy coś z tego będzie :)

taaaaaaa mnie tez kilku kulturalnych i zapatrzonych odwiozło pod same drzwi po czym sie nei odezwali, faceci z netu 😴 poszuka bardziej otwartej

Gość Am Am :)
Absolutnie nie dzwoń już do niego!! Nie masz do siebie szacunku? ;o

A właściwie... Dlaczego jak dziewczyna dzwoni do faceta i probuje sie z nim umówić to spotyka sie z tekstami "no co ty?! szacunku do siebie nie masz?!" "no co ty?! płaszczyc się przed nim bedziesz?!" "No co ty?! Nie proś sie!"... A jakby facet do niej wydzwaniał codziennie i pytał, co u niej, czy znajdzie dla niego chwile, to byłoby okej, tak? Żeby nie było, jestem kobietą i po prostu pytam. Bo wydawało mi się, że mamy XXI wiek i równouprawnienie. Ktoś umie mi to wyjaśnić?

Gość Kaatika93
Hmmm... moim zdaniem szansy raczej nie ma. Nie wpadłaś mu w oko, ale nie załamuj się, po prostu pewnie nie byłaś w jego typie i to nie miało być to :). Korzystaj i szukaj dalej! Powodzenia. :)

Gość Supremus Dux
Taki Wasz los

Gość silvergirl
To straszne że tyle dziewczyn dostaje teraz kosza od facetów :)

Gość jaumaa
jakim samochodem przyjechal?

Gość asdads
Setki facetów dostają kosza i nie płaczą. A baby to zaraz dramat. Chociaż na plus, że przynajmniej sama coś próbowałaś i mogłaś się od razu przekonać, jak się sprawy mają. Bo niektóre księżniczki to nigdy nic z siebie nie zrobią, takie tchórzliwie i wygodnickie.

Gość marjan z wąsem
Facet jak dostanie kosza to sie raczej się nie przejmie porażką. Kobieta ma słabszą psychikę i może się nawet załamać bo pomyśli że coś z nią nie tak :)