Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnaaazakochana

związek z mężczyzną, który ma dziecko

Polecane posty

Gość onnnaaazakochana
Tak, kocham go nad życie, i dlatego to jest dla mnie takie trudne..

Gość opietunta28
Ja nie jestem jeszcze na takim etapie i może dobrze, bo jeśli się teraz nei uda, to będzie mniej bolało. A z drugie strony ta świadomość, że poraz kolejny się nie udało, to będzie chyba najgorsze.... ech

Gość onnnaaazakochana
wiele razy probowalam go zostawic, ale jest miedzy nami taka silna więż, ze ani On ani ja nie potrafiliśmy i nie potrafimy tego skończyć.

Gość opietunta28
Tylko wiesz, nie rozumiem , dlaczego on z nią jeszcze jest , jeśli kocha CIebie

Gość onnnaaazakochana
no wlasnie, skomplikowana sytuacja, tez chcialabym to wiedziec, stąd moje ostatnie wątpliwosci co do tego wszystkiego. Pewnie to ja będę musiala sie wycofac, jakkolwiek będzie to trudne i ciezkie dla mnie, jesli on nie zrobi nic, zebym udowodnić mi,ze jest inaczej, nie będę miala innego wyjscia,

Gość opietunta28
Bo to za długo trwa, a trwać tak może przez lata, a nie wydaje mi się ,żeby taki układ CI odpowiadał.Dlatego zastanów się , a młodziutka jeszcze jesteś także wszystko przed Tobą :) gorzej ze mną hehe

Gość onnnaaazakochana
Czemu gorzej z Tobą? kazde niepowodzenie życiowe zle wpływa na człowieka, niezaleznie od jego wieku, A serce i dusza boli tak samo, jesli traci się ukochaną osobę :(

Gość opietunta28
Gorzej dlatego , że mam już swoje lata , za 4 miesiące stuknie mi 30-ka:( i co? i nic , dalej to samo. Niepowodzenia źle wpływają, ale potem wyciągamy z tego wnioski i czegoś się uczymy, także wszystko dzieje się po coś.... onnnaaazakochana znikam , zajrzę tu jutro i może znowu pogadamy . Dam znać, czy Ten mój się odezwał, a tymczasem znikam :) Dobranoc

Gość onnnaaazakochana
Dobranoc, powodzenia życzę :)

Gość zasdfghkjhfsasfhhgdz
spedzilam bardzo mily wieczor :) nie potrafie tego zakonczyc choc wiem ze to nie ma zadnej przyszlosci i umowilam sie juz na kolejne spotkanie