Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M#M

Moze ktos pogada w ta cicha noc..tak poprostu

Polecane posty

Gość M#M

Moze ktos popisze?

Gość Nuuk
O czym chcesz popisać?

Gość M#M
O czymkolwiek...nudze sie troszke..ile masz lat?

Gość rafika
ja chętnie

Gość Nuuk
To dział dla matek, więc nastolatką raczej nie jestem.

Gość M#M
tez niekoniecznie:-) tak wsumi to mialo pojsc na ogolnej...w jakim wieku dziecko?moja ma 5mc

Gość M#M
No to gratuluje...pierwsze dziecko?

Gość Nuuk
Dziękuję. Tak.

Gość rafika
hej . ja mam nie co starsze dziecko :) mój syn ma 3,5 roku . gratuluje świeżo upieczonej mamusi

Gość M#M
A jak tam dzieciatko?

Gość Nuuk
Nie mam dla niego jeszcze wielu rzeczy i właśnie wertuję net w poszukiwaniu korzystnych ofert, bo wolałabym przyoszczędzić z racji wielu różnych innych wydatków. Odwiedzasz może czasem Pepco?

Gość rafika
ja odwiedzam i czasami mozna cos fajnego trafić , nie szalej z ubrankami :) dziecko tak szybko rośnie że pewnych rzeczy nawet nie zdążysz załżyć :) przynajmniej w moim przypadku tak było

Gość M#M
Jak sadzac po wejsciu na topik dzieciaczki spia:)leze teraz i czytam rozne tematy.stwierdzilam ze zaloze wlasny bo jakos glupio wpadac komus w rozmowe...

Gość Nuuk
Wie któraś z was czy w koszach z body w Pepco są już rzeczy z długim rękawem? Ostatni raz kiedy tam byłam (przed porodem) większość była jeszcze z krótkim i nie było w czym wybierać. Zapytałabym o to normalnie na forum, ale ponieważ założyłam niedawno 3 tematy to system mnie wyrzuca i nie pozwala dodać kolejnego.

Gość rafika
mój mały juz dawno zasnął . mąż na służbie więc się nudze . jestem już 3 dzień na urlopie i zaczynam tesknić za pracą ...

Gość M#M
Fakt popieram...moze to nie najlepsze jakosciowo rzeczy ale dzieciaczki tak szybko wyrastaja,a przy cenach w sklepach dla dzieci,gdzie zwykla czapeczka kosztuje 55 zl to sory

Gość rafika
w sumie to się nie orientuje a właściwie to nie zwróciałam uwagi mój syn dawno wyrósł z bodów więc rozglądam się za ubrankami w duzo wiekszym rozmiarze ale jutro tam będę więc jak cos to dam znać :)

Gość Nuuk
No właśnie u mnie jest trochę odwrotna sytuacja do szaleństwa z ubraniami, bo mi ich najzwyczajniej brakuje. Jak chciałam coś kupić były upały i praktycznie wszytko z krótkim rękawem, dlatego tylko takie mam (niedużo, raptem kilka), ale zrobiło się u nas strasznie zimno i muszę dokupić dłuższe rzeczy. Poza tym brakuje mi jeszcze wielu akcesoriów, bo przed porodem miałam inne wydatki i nie planowałam wcześniej dużych zakupów.

Gość M#M
Jak bylam w zeszlym tyg. To nie bylo jeszcze...moze cos sie pojawilo...ja kupilam tam malej taka puchata bluze akurat na te zimniejsze dni teraz-20zl.a chwila i bedzie za mala.moj zapas ubranek szybko chudnie:-) Rafika zazdroszcze...ja dopiero niedawno wrocilam do pracy...

Gość rafika
no niestety dzecko to spory wydatek zwłaszcza na początku , ja miałam z tym dobrze że wiekszośc rzeczy dostałam od siostry po jej synku

Gość Nuuk
Będę wdzięczna za informacje rafiko, jeśli tam będziesz. No tak w Pepco z jakością różnie, ale akurat w tych koszach są markowe rzeczy tylko z drobnymi błędami krawieckimi albo produkcyjnymi, przez które nie trafiły od sprzedaży. No i czapeczki też maja przyzwoite. Autorko, a czym się zajmujące mąż, że jest o tej porze na służbie? Jest mundurowym?

Gość rafika
Nie jestem autorką tego tematu , włączyłam się do rozmowy :) tak mój mąż jest mundurowym , konkretnie żołnierz

Gość Nuuk
Ja nic od nikogo nie dostałam, ale raczej nawet bym chyba nie wzięła, bo w moim odczuciu to strasznie zobowiązujące - potem trzeba się odwdzięczać i obdarowywać inne dzieci swoimi rzeczami. Wolę chyba właśnie kupić skromniejsze i tańsze rzeczy ale sama, niż coś przyjąć, bo potem mogą mi się przydać dla kolejnego dziecka.

Gość M#M
Ja to bardzo duzo rzeczy dostalam od przyjaciolek po ich dzieciach.no akurat body to dokupuje ciagle bo moment i za male..masz u siebie textil tam tez mozna dosc niedrago kupic...

Gość rafika
wiesz u mnie w rodzinie jest obieg ciuszkami , siostra ma 5 letniego syna i 1,5 rocznego więć ja dostaje ubranka po starszyn a potem oddaje dla młodszego + te swoje

Gość Nuuk
Oj pomyliłam twój wpis z wpisem autorki. Przepraszam.

Gość Nuuk
Nie, Textila nie ma. Jest tylko Pepco i to daleko, ale się przemęczę i jak trzeba to pojadę.

Gość M#M
EH nienadazam:-)cos mi te posty nie chca wskakiwac...ile macie lat dziewczyny?