Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ......Ola........

warto kupić taki stanik za 5zł ?

Polecane posty

Jak można sobie świadomie niszczyć biust? dlaczego to robicie ? czemu jesteście tak głupio uparte? mierzyłyście kiedykolwiek jakiś dobrany dobrze stanik że krytykujecie? ja wyrzuciłam wszystkie moje 70b, które jedynie spłaszczały mi biust i rozsmarowywaly po klacie, do kosza. Noszę 60E. w końcu mój biust układa się ładnie i tworzy urocza dolinke w dekolcie. nie jest przy tym płaski :) naprawdę wasza ignorancja mnie powala, jesli piszecie na serio...

Gość jakiej rady chcesz?
Tak, laska otworzyła 100stron i reklamuje:D po prostu zna się na doborze staników o czym większośc z Was jak widać guzik wie odkąd mam dobrze dobrane staniki nawet pushupów nie noszę bo wcale lepiej w nich nie wglądam, lepiej mieć mniejszy a zgrany niż pościskany. ale niszczcie sobie cycki, Wasza sprawa, szkoda tylko, ze Waszym córkom też to zrobicie

jakoś sceptycznie podchodze do kupowania bielizny w lumpeksach... nie lepiej poszperać w necie i znaleźć coś nowego w podobnej cenie? o np tu. wpisujesz hasło, np biustonosz, i szuka ci wszystkiego wg preferencji. http://www.nokaut.pl/

Gość obinnnka
Słuszne podsumowanie :) Za 5zł dawno bym go wzieła a nie pytała na forum gdzie można przewidzieć 90% wypowiedzi nienormalnych moralistek. jestem po powiększaniu piersi i palę fajki, wyżyjcie się a ja się pośmieje :) bo to już chyba całkiem zabójstwo ? hehe

Gość Lubomira18
niezły ten staniczek i tani za 5 zeta bym się nie zastanawiała jak ci rozmiar pasuje