Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szmycia

kto popisze??

Polecane posty

Gość 23fuksja
ja zrezygnowalam juz dawno ze wszystkiego dla niego... bardzo go kocham:( kazda chwile spedzamy razem a jak pomysle ze nie bedzie go przy mnie to mam stany lękowe, jeszcze po ostatniej kłótni to mam każdego dnia takie stany lękowe ze muszę się z nim zobaczyc choc na chwilę :( do tego dochodzą głupie mysli;( zadzwonie jutro do niego, nie chce by był zły :-( co o tym sadzisz prosze doradz cos chyba nie moze sie 5 lat zniszczyc przez takie pierdoly

nie rob tego kobieto! nie ponizaj sie ja tak raz zrobiłam pare lat temu a facet powiedział przy kolegach co ja tu jeszcze szukam...poniżenie jest fatalne... sprobuj do niego sie nie odzywac w ogóle jak mu zalezy to napisze do Ciebie albo zadzwoni i po tym bedziesz wiedziała co dalej jezeli chcesz moge podac ci mój numer telefonu i zamiast do niego pisac te sms to bedziesz pisala do mnie :))

Gość 23fuksja
jutro zadzwonie do niego to jest pewne bo nie wytrzymam juz mialam mysli samobojcze w takich sytuacjach moj mozg przestaje działać, musze z nim pogadac wtedy sie troche uspokoje:(

Gość 23fuksja
chce walczyc o ten zwiazek ale nie na sile tylko chce wiedziec jak on ze mna bedzie rozmawial czy normalnie czy jak.. ;/ jesli odprawi mnie z kwitkiem to trudno znow nerwica - normalka :( ale moze akurat sie z nim dogadam nie chce nic innego jak sie dogadac z nim;(

ja bym dała mu czas sprobuj czym sie zając np pranie sprzatanie gotowanie sprobuj.... zalezy mu to sie odezwie :) uwierz mi... faceci sa jak dzieci jak nie dasz im zabawki to beda kopać i szczypać zeby ja dostac to samo maja z kobietami jak sie kobieta odzywa oni odzywaja sie pierwsi i pytaja czy jestesmy złe itp :) niestety faceci tacy sa

Gość 23fuksja
ja własnie zawsze dzwoniłam do niego pierwsza bo balam sie ze on nie zadzwoni i wogóle jestem typem czlowieka ze chce miec na gorąco wszystko wyjasnione, najlepiej w ten sam dzien lub w nastepny :( nie potrafie radzic sobie ze stresem, nie potrafie:( wiem ze ciezko mi bedzie ale wiem tez ze napewno zadzwonie do niego zobaczyc jak zareaguje , tak zwyczajnie pogadac, nie roztrząsac nic tylko zobaczyc czy wogole odbierze itd..

Gość 23fuksja
masz gg moze ? poszlabym juz spac o ile zasne wogole :( ale odezwalabym sie jutro..

Gość silwergold
23fuksja ja zrezygnowalam juz dawno ze wszystkiego dla niego... bardzo go kocham kazda chwile spedzamy razem a jak pomysle ze nie bedzie go przy mnie to mam stany lękowe, jeszcze po ostatniej kłótni to mam każdego dnia takie stany lękowe ze muszę się z nim zobaczyc choc na chwilę do tego dochodzą głupie mysli;( zadzwonie jutro do niego, nie chce by był zły co o tym sadzisz prosze doradz cos chyba nie moze sie 5 lat zniszczyc przez takie pie**oly Tobie dziewczyno potrzebny jest psycholog bo to co robisz że swoim życiem to masakra:( Ten stan to żadna miłość to się nazywa współuzależnienie:(

Gość 23fuksja
silwergold myślałam już nad psychologiem ale chyba jednak wolę anonimowo z kimś porozmawiać ;( ja go naprawdę kocham nie wyobrażam sobie bez niego ani chwili, tak mi ciężko gdy niema go przy mnie;(

Gość ktos fajny najfajniejszy ;pp
790 665 481 noom ;pp pisać ;pp