Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiii

ACE kontra VANISH - który lepszy?

Polecane posty

jak w temacie, który odplamiacz lepszy, ace czy vanish. kupowałam zawsze vanisha ale mnie ostatnio tak wkurzył że więcej nie kupię badziewia. wyczytałam gdzieś że ace jest dobry, podoba mi się tym bardziej że ponad połowę tańszy od vanisha i przymierzam się do kupna ale cchę jeszcze sprawdzić czy faktycznie warto go kupić?

Gość Halina 1951
Tylko domestos!

Gość OlkaFaaasolka
jedno i drugie badziew:P akurat stosowałam vanisha na mega trudne plamy z sików i nic nie pomogło:/ Ale kupiłam kiedyś w osiedlowym chemicznym coś co nazywa się SATIN:P jedną saszetka kosztuje 2,2zł?i działa cuda,bo plamy puściły:P ale trzeba kilka godzin namoczyć:)Nie ma w swoim składzie chloru więc bezpieczny:) Pozdrawiam:)

Gość ace niszczy aubrania......
.....ale jest skuteczniejszy i tańszy od vanisha.

no ja ostatnio miałam ciężką plamę na nowej białej bluzce której tylko woda utleniona dała radę (a stosowałam wszystko, od litrów vanisha po domestosa) i teraz w razie czego chciałabym mieć w domu jakiś porządny odplamiacz bo vanish to sobie można w buty wsadzić - więcej nie wydam kasy na ten badziew

Gość aj jaj jaj
Ace jest na bazie chloru a Vanish na bazie wody utlenionej.. Ace to wybielacz a vanish odplamiacz. Wzystko zalezy od plam i ubran.