Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacek G.

Nie wiem co robić- miłość do starszej kobiety

Polecane posty

Gość jestem po 40 ona
zaproś..nie,nei ejstem pewna swego mena,ale wiem,ze jak na razie mnei nei zdardził. A tobie życze aby cie maz codzioennie zdardzał.Nalezy ci sie.

Gość Jacek G.
Jeśli tylko tamta się zgodzi, to zrobię to, wiem już na pewno, 2 lata na to czekam, musze, nic nie ma większego znaczenia. Tylko się z nią całowałem kiedyś po pracy, ale ona tak niechętnie. Niby się uśmiecha do mnie, lubi moje towarzystwo ale jak jestem bardzo blisko to się peszy.

Gość jestem po 40 ona
Jacek G. głupolu,jak zdradzisz narzeczona,to na pewno ejj o tym nie powiesz :-) Bo jakbys miał powiedziec,to juz teraz wyznałbys narzeczonej,ze jestes pod urokiem starej baby i masz zamiar skonsumowac seksualnie ten urok :-)

Gość jestem po 40 ona
Jacek G cha,cha :-) juz sie całwoałes,no to znaczy,ze juz podwójnie w jakis stopniu zdardzięłs narzeczona,wiec przyznaj sie do tego jak taki prawdomówny ejsates i cwany ;-)

Gość zaproś..
słuchaj po40 z mężem mi nie jest źle...nie narzekam...wręcz przeciwnie...teraz oboje jesteśmy uśmiechnięci i spędzamy o wiele więcej czasu razem niż kiedyś... moja córka dorosła jest i owszem...podpowiadam co ma robić żeby sama szczęśliwa była a nie tylko spełniała oczekiwania męża-pana...

Gość Jacek G.
Tylko że ta stara jak to ty piszesz jest o niebo seksowniejsza niż wiele mlodych dziewczyn. Ni mogę teraz nic powiedziec narzeczonej, bo jak tamta mnie oleje to strace dziewczynę jeszcze przed wszystkim, a tak tez nie chcę.

Gość jestem po 40 ona
zaproś.. zmezem nei ejstes cio źle,a nawet lepiej :-) to po co stara babo ,głupolu go zdardzałas :-) Jak komus z kims dobrze,to do zdrady na pewno nie dopuści:-) A córce na epwno ardzisz aby swego emza waliła po rogach,nawet jak jest jej z nim dobrze :-)

Gość jestem po 40 ona
Jacek G. no i co ,ze seksownijsza :-) ma akse,tro wydaje na siebie,poprawia urode itd,wiec do czego porownujesz :-) Ta stara tez byął kiedysa kiepska jak była młoda :-)

Gość Jacek G.
Pewnie dalej będę 2 lata marzyl tylko. Nawet nie wiem jak tamtej na serio coś poważnego zaproponować. Boję się jej reakcji. Całowanie było 2 miesiące temu i to spontanicznie niby w podziękowaniu za zrobienie dokumentów za mnie, bo mi je przygotowała.

Gość jestem po 40 ona
Jacek G. wiesz co,jestes asekuranmtem,złym człwoiekiem ogólnei i oby cio sie zycie niezbyt pomyslnie ułozyło.

Gość zaproś..
do po40... aż żal czytać Twoje wypowiedzi... weź zimny prysznic...może ochłoniesz...

Gość jestem po 40 ona
Jacek G. ty masz 28 lat?:-) ja mysle,ze masz max 17 lat :-)

Gość Jacek G.
Akurat dużo kasy to ona nie ma i urody nie poprawia, delikatny makijaż i nic poza tym. Ładnie pachnie, ale to nie są perfumy z górnej półki, bo pytałam jakich używa, to są w cenie 80 zl.

Gość jestem po 40 ona
zaproś.. weź ty żdziro zdardzajaca meza sie nei odzywaj,bo takei jak ty nie maja parwa głosu . Jak chcesz kozaczyc,to przyznaj sie do zdrad swojemu mezowi :-)

Gość jestem po 40 ona
Jacek G. a ty jestes jej srózem,ze wiesz,ze ona urody nie poprawia :-) na epwno korzysta z kosmetyczki i róznych zabiegów,kremów.A młode dzewczyny rzadko mają na to kase,bo przede wszystkim musza wydawac kase na nauke etc.

Gość kończe z flirtami
Co wy się tu tak kłócicie. On i tak zrobi jak będzie chciał. Pewnie będzie czekał na sygnał tej starszej, bo on nie wie jak to rozegrać, ale to jego życie, niech robi co chce i jak chce.

Gość jestem po 40 ona
kończe z flirtami no pewnie,ze to ejgo zycie,ale jak o swoim zyciu pisze tutaj(bo głupolem jest) to dlaczego sie nie wypowiedziec :-)

Gość kończe z flirtami
No tak. Ale ty Jacku się zastanów, sam nie masz żony, ona ma męża to wiesz możesz jeszcze w żeby zarobić od jej chłopa jak się dowie i ci miłośc minie szybko do cudzej zonki.

Gość jestem po 40 ona
kończe z flirtami ten Jacek żony nie ma,ale ma narzeczona.NIe jest wazne czy to zoan czy dziewczymaczy narzeczona.Wazne jest to,ze tworzy z nią zwiazek,a chamstwem ejst z kims byc i dążyc do zdrady. Jak jzu ten osobnik jest zdolny do zdrady będąc narzecdzonym,to na pewno nie odmieni sie jak zostanie mezem i dzwie sie ludziom,ktorzy wrecz nakąłniaja autora do zdrady albo nie gania jego poczynan.

Gość Zly czlowiek to jest
Coz. Rozstan sie z narzeczona, tylko ja skrzywdzisz. Ta stara ci nie da to inna ;) Jak ty bys sie czul gdybys byl alternatywa? I twoja narzeczona by cie z innym zdradzala lub chciala to zrobic?

Gość Zly czlowiek to jest
Nawet dobrze jakby jej malzenstwo rozwalil. Ona juz zdradzila meza. Zdrada to nie tylko seks klasyczny ;)

Gość magdalena 789
Myslę że twoja koleżanka z pracy specjalnie cię prowokuje, ale nie sądzę że zdradzi z tobą męża, bo sam piszesz, że nie jest chętna na coś więcej.

Gość fajnie by było, gdyby
Jacuś się ochajtał i ta narzeczona jego po rogach waliła , w okolicach jej 40. A bidny Jacuś kole 50 by płacił galerianom. Btw to debil na poziomie mentalnym i emocjonalnym 6 latka. Jeśli to nie prowo jak typuję, to debil jakich mało , powinni go w cyrku pokazywać

Gość fajnie by było, gdyby
jesteś Jacuś jesteś,niby 28 lat a mentalnie 6 latek tupiący nogami chcę ciastko i banana. Gdybyś był dojrzały , wiedziałbyś jak taktownie rozstać się z dziewczyną, a nie pytał na kafe. Taki mały rozwydrzony bachorek wkręcajacy sobie chore melodie , na temat, jak cudownie zabzykam,,, buhahaha

Gość Jacek G.
Może jakiś facet mi coś doradzi? Może macie swoje doświadczenia w tym temacie. Kobiety, nawet mężczyźni czasami coś intuicyjnie czują. Kocham swoja dziewczyne, ale o tamtej nie moge przestać myśleć. Nie chce jej się narzucać, ale robię wszystko by w pracy być blisko niej, jak najbliżej.

Gość bene moor
jestem facetem. mam 36 lat. Kiedyś też miałem podobną sytuację. Umówiłem sie na spotkanie z tą kobietą której tak pragnąłem. Było wspaniale, mieliśmy romans 6 lat. Nigdy jej mąż się oficjalnie o niczym nie dowiedział, moja dziewczyna miała tylko podejrzenia. Wziąłem ślub i już moja kochanka mnie nie chciała. Nie żałuję i powiem ci warto było.

Gość Po co jestes z ta dziewczyna?
Jak ci stare prochna w glowie?

Gość Po co jestes z ta dziewczyna?
Ty wiesz, ze za 10lat ona bedzie wygladac jak babcia jesli juz nie wyglada? Super sexi :) :)

Gość Jacek G.
codziennie odwiedzam często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników

Gość Jacek G.
A czy ja napisałem że chcę z nią brać ślub? Ona ma męża. Po co mi piszesz jak ona bedzie wyglądała za 10 lat? Chcę ją teraz.