Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

biedronki sa tylko dla biedakow

Polecane posty

dla tego jestem za zlikwidowaniem zapomogi bo biedni dostana zapomoge i leca wydaja i dorabiaja zagranicznych inwestorow ale ja pytam jak mozna tam kupywac a nie daj boze jesc no jak ja dla psa bym tego nie dala a oni dzieci karmia a pozniej choroby ja sie nie dziwie ale ja bym ich nie leczyla niech maja

Gość powiem i ja.....
jagienka87....weź Ty sobie odpuść te swoje durne tematy bo tylko zaśmiecasz forum

Gość bebilotka
sklep jak każdy inny tępe ścierwoo

Gość Średnia krajowa :)
Ja robię zakupy w Społem i Biedronce :) A zlikwidować możesz ewentualnie siebie.

Gość wiem-to-powiem-
Ty to może lepiej zainwestuj w słownik! KUPYWAĆ??? A co to niby ma znaczyć?

Gość Anonim6285
ABSOLUTNIE nie powinno sie jesc takiego jedzenia tym bardziej dawac dzieciom

Gość s. Fiutacja, małorolna
no ty możesz wiedzieć, dla kogo są biedronka. To ci powiem, prezes Kaczyński rozreklamował, więc są dla członków partii PiS. Idź i więcej nie grzesz bo wpierdol dostaniesz

Gość vakossssa
a skąd ty mozesz wiedzieć co jest w Biedronce, co mozna tam kupic i jakiej jest jakości, kto produkuje dane produkty? nie robisz tam przeciez zakupów-wczoraj piosałaś ,że bogaci sa lepsi od biednych-chciałabyś , aby taki biedak robił razem z tobą zakupy w jednym sklepie?

to nie kupuj ... w Biedronce nikt za toba nie tęskni:-O zresztą nie wiem kogo obchodzi gdzie robisz zakupy :-O

Gość aaaaaaanonim
jagienka87-a żeby się Twoje słowa w gów*** zamieniły bo takie głupoty pieprzysz. A tak na marginesie to żal mi Ciebie , że szczyt Twoich możliwości i marzeń to zaistnienie na kafeterii. Jeśli chodzi o Twoje tematy to nie zniżę się do Twojego poziomu by pisac wywody ale mam nadzieję, że kiedyś dostaniesz po dup*** za takie złożeczenie obcym ludziom. A teraz idz szykuj wyprawkę do szkoły.

Gość uwaga ryzy się pojawił
won peowska szmato !

biedronka jest zajebista i poprawila sie ostatnimi czasy kazdy moze znalezc cos dla siebie .Sa produkty lepsze i gorsze trzeba tylko umiec kupowac .i niewiem czemu krazy takie przeswiadczenie ze biedronka jest dla biednych .Burzujko pozatym mozesz kupowac w innych sklepach jak ci biedronka nie pasuje.WARA od stonki !

jednogłowe biedronki są dla biedaków, a dwugłowe dla pedałów , cyklistów i blondynów z jednym jajem.

Gość vakossssa
i dlatego NIE NAWIDZISZ tepych dzid ze sklepów ;)

a co dla blondynów z dwoja jajami, też??????

Gość siolololinkaaa
jagienka idiotko nie każdy ma tyle kasy by kupować drogie żarcie wolałabym nakarmić dziecko pasztetem z biedronki niż nie nakarmić w ogóle kumasz czacze? czy zbyt skomplikowane?

Gość to samo mozna napisac o
kazdym innym markecie lub hipermarkecie albo dyskoncie

Gość to samo mozna napisac o
lidl real tesco carreffour idt

Gość komu zalezy zeby biedronka
była dla biednych bo biedronki sa drogie masło osełka 6 zł netto ,lidll osełka 4 zł

Gość Jagienka to
przychodzi sie dowartosciowac tu.Udaje bogata i wyksztalcona pindzie co ma swoj biznes.Tylko kto w to wierzy ,nikt,jak ktos ma swoj biznes to nie siedzi na kofeteri calymi dniami.A o bogactwie to se dziecko marzy jak oglada Mode na sukces.Z cala pewnoscia Jagienka to dziewczyna z podstawowym wyksztalceniem siedzaca na bezrobociu na utrzymaniu rodzicow.Bo jak tak dobrze wie jakie produkty sa w biedronce to chyba musi tam robic zakupy.Powodzenia dziecko u dobrego lekarza bo my ci nie pomożemy :D

Gość nynynynynynynynyn
nie karmic trolla