Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgfdaggfd

Czy opinia/gust waszych facetów ma wpływ na to co ubieracie?

Polecane posty

Gość dgfdaggfd

pytanie w temacie

Gość za zimno tu teraz
lubie mu sie podobac wiec w jakims stopniu na pewno tak

Gość ja po swojemu zawsze
mam w nosie czy mu sie podoba czy nie

Pytanie inne - czy Wasi faceci mają dobry gust? ;) Wczoraj widziałeś jakiegos kolesia w pomarańczowej koszuli w kratę i jaskrawo zielonych spodniach, ja bym tego nie ubrał wówczas, gdyby mi proponowali 5000zł za taką transakcję.

Gość fhxd
ja ostatnio byłam na 2 weselach i musz epowiedzieć że faceci - TRAGEDIA :o

niby ma dobry gust ale za chiny nie chce zmienic swojej garderoby, a powinien bo wszystko na nim wisi woli kupic cos dla mnie niz dla siebie

Gość do Maravilha
"woli kupić coś dla mnie niż dla siebie" - no to chyba w porzo nie? :D:D:D

Gość do mamy trojaczków
nie chce sie podobac sobie a dla niego to nie jest wielka roznica czy zaloze sukienke pudrowy róż, czy beż

Gość powiem i ja.....
mój mąż jest typowym facetem ...jak kupię sobie coś nowego i zapytam się o jego opinię odpowiada : kochanie wiesz że ja się na modzie nie znam podobasz mi się we wszystkim w czym chodzisz :).....ale jeśli chodzi o buty to popiera kupowanie tylko i wyłącznie butów porządnie zrobionych ze skóry a że zna się na wyrobach skórzanych więc nikt go nie oszuka .....nie raz w sklepie ekspedientki dziwnie patrzyły jak on ogląda buty ...wygina je sprawdza szycia itd....nie muszą to być markowe ważne ze ze skóry i solidnie zrobione :)

fhxd - nie ma co generalizować, zresztą wesele = specyficzne środowisko = najczęściej rodzina prezentująca jeden status / wartości / gust (duże generalizowanie, ale coś w tym jest).

no nie zupelnie :P wolalabym by kupil cos dla siebie i powyrzucal wszystkie rzeczy ktore mu sa 2 rozmiary za duze

Maravilha - polecam wybrać się do pralni. Używając suszarki i ustawiając temperaturę na max. może rzeczy pomniejszyć o rozmiar :) - sprawdzone. Czasami materiał trochę dostaje "po dupie", ale lepsze to niż pływać w ubraniach ;)