Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elagg

kosmica tv czy ktoś korzystał z tych wróżb

Polecane posty

Gość elagg

wczoraj wlączylam na ten kanal takich bzdur jakich udzielał wróżbita dawid dawno nie słyszałam szybko odpowiadał kazdemu podawał nwet dokładne daty np 12 sierpnia 2013 dostaniesz prace itp to naciagnie ludzi jak nic oczywiscie odpowiedzi dzwoniacych juz na antenie nie było słychac rozłaczał sie szyko jak tylko mogł

Gość dfsdf
no i dobrze, naiwniaki sami dzwonia i traca kase, on tylko zarabia na takich przygłupach

Gość Usagi T.
A ja lubię wróżbitów z Kosmici, często do nich dzwonię i ich wróżby sprawdzały się. Zwłaszcza lubię karty anielskie

Gość elagg
on czy rezyserka nie chodzi o osobe która rozlacza rzeczywiscie tylko o to ze nie ma mozliwosci uslyszec czy ten czy inny wróżbita mówi zgodnie to co jest bo np gdyby sie nie rozłaczac moze ktos by zaprzeczyl ale nie

Gość Usagi T.
nie wiem kto rozłącza, ale program lubię. Karty anielskie bardzo często sprawdzają się, a wróżbita David ma ładne figurki na biurku

Gość ano fakt....
figurki ma ładne - to prawda. Zwłaszcza taki wielki, piękny anioł.

Gość dotego nie trzeba miec głowy
to jest grzech p[otrzem trzeba cierpieć by odpokutowac te grzechy

Gość basia masia
Wróżbita dawid to ten który tak zmiekczonym głosikiem mówi ciagle " słoneeeeczkooo":-( załosny typ! jak mu nie wstyd zajmowac się takimi duperelami i tak się kompromitować??

Gość zona 65
Witam! Z czystej ciekawości skorzystałam z wróżby pana Davida.Chodziło o szczęśliwe numerki w lotto.Zastosowałam się do wszystkich zaleceń tj: daty,godziny.Było to kilka dni temu. Przez 5 dni wieczorem wymykałam się z domu (przed godz 19) żeby wysłać podane numerki.Przez te 5 dni nie wyskoczył żaden numerek,a mąż nabrał podejrzeń co do tych moich wyjść(oczywiście nic nie wiedział).A ja na100%jestem pewna że to wierutne bzdury!!Kto nie wierzy niech się przekona jak ja. Pozdrawiam!

Gość Krivoj Julcio
Nie.Ja czasem włącze se cosmice żeby se strzepać.