Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

randka w ciemno kafeterianinow

Polecane posty

nie gole ale przycinam maszynką, bo mam niewielkiego:) i trudno go znaleźć jak ma sie busz

Gość olka19163
robie bikini

Co do przedostatniego pytania to lubię sobie od czasu do czasu pofantazjować :P A miejsca intymne golę ze względu na higienę i dla własnego komfortu, wygody.

I ostatnie pytanie: Czy jest dla Ciebie randka w ciemno i jak postąpisz dalej ze swoją ywbranką/wybrankiem??

Gość Analogowy chłopak
randka w ciemno jest dla mnie wyzwaniem. Jesli bedziemy do siebie pasowali,to bedę kontyuował znajomośc :)

Czymś ciekawym i stawiam na totalną improwizację, co będzie to będzie :D

W związku z tym, że mało kto dostosował się do regulaminu, proponuje, aby każdy wskazał osobę, która mu najbardziej zaimponowała.

Gość Analogowy chłopak
janna b drzoana ,że pewnie nieżle się z nas nabijasz :)

A skąd! Bawie się równie dobrze jak Wy. Czy ja wyglądam na taką co naśmiewa się z innych? Nie. Biorę to całkiem na poważnie, moim celem jest swatanie ludzi.

że masz pojebane poczucie humoru jak na kobietę. Ale to mi się zajebiście podoba :D.

Najbardziej zaimponował mi fakt, że są jeszcze ludzie, którzy podchodzą do życia z dystansem i z przymrużeniem oka :) I Analogowy, i Robak to fajni faceci, tak udało mi się wywnioskować. drzoana, myślę, że jesteś trochę stuknięta, ale pozytywnie :D

robak to mój wiek tak oceniasz? Mam 25 lat, jestem piękna młoda i prawie bogata. Poczucie humoru mam świetne, z resztą to chyba widać.

Gość Analogowy chłopak
chcemy,czekam z niecierpliwością obgryzając paznokcie

Hmm to się trochę pokomplikowało. Co myślicie (robak, janna, analogowy) o trójkącie? ewentualnie zostaje jeszcze drzOOana i Olka. Nikt się nie skusi?

Robak drzOOana jest moją przyjaciółką i jest niemalże identyczna z charakteru jak ja, tyle, że dużo brzydsza. Może chciałbyś z nią spróbnować? Ona nazywa się Jagienka 87, na pewno będzie umiała się Tobą zająć. Chcesz być z nią?