Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

randka w ciemno kafeterianinow

Polecane posty

Gość PPPPPPPP
To może ja. wiek: 21, wysportowana sylwetka, ciemna karnacja, brunet, piwne oczy. zaraz zaraz, to miała być randka w ciemno ;)

Analogowy skoro tak, to może nie tak publicznie o tym wszystkim? :D Najważniejsze, żebyś czuł się swobodnie. PPPPPP- trochę się spóźniłeś, a szkoda :P

Sportsmen dzisiej to już tu raczej nikogo nie znajdziesz, bo wzyscy pozajmowani, ale jak zjawisz się tu jutro to szanse masz spore.

Nikt mnąsię nie zająłn, a na pewno już nie ta nazbyt pruderyjna dziewka drzoona aka jagienka która w dodatku nie jest dziwicom

Gość Analogowy chłopak
janna b OK , reszta ...... gdzie, co i jak i ile razy,to w innym terminie. Teraz musze znikać.Trzymajcie się 🖐️ buziak dla mej narzeczonej

robak drzooana to świetna kandydatka dla Ciebie, dlaczego nie chcesz spróbować?

Oj tam robak, senny jestdeś i głupoty gadasz. przemyśl sprawę i wróć tu jutro to Cię trochę podszkolę. Bo jak będziesz taki wybredny to pomrzesz jako stary kawaler.

Robak, mój narzeczony poszedł :D Mówiłeś, że nas wiele łączy, więc może jakaś randka? :)

To żem bede starym kawaler to ja to wiem. W sumie to praktycznie już nie jestem:). Co do podszkolenia to trzymam cię za słowo. Samorozwoju nigdy za wiele:D