Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

randka w ciemno kafeterianinow

Polecane posty

A tera uwaga!!! Pierwszą kafeteryjną parą dzisiejszego wieczoru zostaje Analogowy chłopak i Janna B!!!! Gratulacje, od teraz możecie mówić o sobie narzeczeńswto, a w nagrodę zapraszam do mojego miasta na mazowszu, szczegóły później.

Oj Robak zgadzam się, wiele nas łączy :D Ale Analogowy... Taki fajny facet z Niego :D

Ależ skąd robaku, ona taka jest na codzień! Poczytaj jej topiki, sam się przekonasz jak bardzo Cię bedzie pociągać. To nie byle jaka niewiasta. ps. też jest dziewicą, razem Wam będzie łatwiej przełamać pierwsze lody.

Gość Analogowy chłopak
zawstydziłem się ;) janna b co będziemy robili jako narzeczeństwo ? to o czym myślę ?

Czyli rozumiem, że JAnna i analogowy będą kontynuowac znajomosć? Analogowy do dzieła, nie możesz teraz milczeć, to Twoja życiowa szansa. Jak będziesz potrzebował porady to wal śmiało.

Gość Analogowy chłopak
janna b no to ja jestem już w samych majteczkach i czekam na grę ...... nawet nie wiem z jakiego rejonu jest moja narzecona

Gość Analogowy chłopak
zdejmuj podkoszulkę ,resztę zdejmę sam ząbkami :) Górny Śląsk

Powolutku zdejmuję koszulkę i zalotnie się uśmiecham. Ach, bierz mnie mój Luby :D

Robak a co z Tobą? Zamilkłeś? poddałeś się, czy dalej zastanawiasz się którą wybrać??

Gość Analogowy chłopak
janna b eeee a czy Ty dzisiaj możesz? a mama nie wejdzie do pokoju? nie chcę aby mnie ze sprzętem na wierzchu zaskoczyła ;) no to jedziem.... całuję finezyjnie i delikatnie w uszko

Robaczku, odezwij się. Może jakaś kafeteryjna przyjaźń ze mną? Skoro drzoana bardziej Ci zaimponowała :D

drzOOana rozkręć robaka bo on nieśmiały chłopak, pokaż mu jak możecie się kopulować

Mogę, mogę. Jestem sama w domu do soboty :) Daję Ci buziaka i szepczę do uszka, że mam wielką ochotę na Ciebie.

Gość demencja już jest
Jak idzie? Pieprzycie sie, czy tylko pieprzycie w necie? :classic_cool: W sumie zapoznalem kilka kafeterianek przez okres mej bytnosci na tym cudnym portalu i przyznam, że calkiem przyzwoite dupeczki. Bylo gdzie lapska polozyc. Naturalnie nie na kazdej poznanej (a szkoda 😭)

Gość Analogowy chłopak
to teraz muskam Twoją szyjkę i pozwalam sobie troche nieśmiało niżej ....i niżej ,aż docieram poniżej pępka ;) o jejku reszty nie opiszę ,bo mnie za obrazę moralnosci zamkną ;)

Analogowy już nie udawaj, że taki wstydliwy jesteś, bo w to nie uwierzę :D

Gość Analogowy chłopak
janna b ,no dobra,przyznaję się ,ale troche jestem nieśmiały ..... teraz mój języczek tańczy między Twymi nogami ..... najpierw dosyć spokojnie tango ,a potem lambadę ;)

Gość Analogowy chłopak
janna b ,no dobra,przyznaję się ,ale troche jestem nieśmiały ..... teraz mój języczek tańczy między Twymi nogami ..... najpierw dosyć spokojnie tango ,a potem lambadę ;)

Gość Analogowy chłopak

Mam nadzieję, że jutro opowiecie mi jak minęła Wam noc. A drzOOana to chiba się już zajęła robakiem bo coś cicho siedzą.

Gość PPPPPPPP
To może ja. wiek: 21, wysportowana sylwetka, ciemna karnacja, brunet, piwne oczy. zaraz zaraz, to miała być randka w ciemno ;)