Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdkdkdikd

kto zdawal prawko niech wejdzie:)))

Polecane posty

Gość kdkdkdikd

jak to jest?? jak sie zakonczy kurs teorytyczny to oni dzwonia i umawiaja na egzamin czy samemu trzeba sie umowic? podobno trzeba miec jakis papier ze sie zakonczylo kurs a my nic takiego nie dostalismy..

Gość xfhdgnfg
Bo samemu trzeba iść do biura szkoły wiąść papiery-ale dopiero po wyjeżdzeniu wszystkich godzin. I wtedy idzie sie do wordu ustalić egzamin

u mnie umawiał mój instruktor i przekazał mi termin egzaminu ale to bylo z 10 lat temu ;)

Gość do meaa
A jak płaciłaś za egzamin???

Gość kdkdkdikd
u nas jest tak, ze dopiero jak sie zda teorytyczny to sie zapisuje na jazdy. placilam w biurze za wszystko, oni wszystko zalatwiali do tej pory lekarza itp

Gość kursantka jeszcze
Mnie umawia mój instruktor, właśnie czekam na telefon od niego, dziś bądź jutro dowiem się, kiedy jest egzamin. Można i samemu, ale musiałabym jechać 70 km w jedną stronę jak miałabym to zrobić już teraz, a czeka się 2-3 tygodnie, a on póki co jeździ codziennie tam i jest w WORD-zie. Jeszcze mam do wyjeżdżenia parę godzin, ale zanim egzamin będzie, to zdążę, celowo zostawiam te godziny bliżej egzaminu, do tego czasu jeszcze placyk powtórzymy, no i dalej chodzę na teorię w celu utrwalania.

Gość kursantka jeszcze
ooo, to zupełnie inaczej jak u nas... niby wiadomo, ze powinno się tę teorię przejść,ale nasz instruktor mówi, że po kilku godzinach teorii sporo się już wie, dostajemy na początku materiały, by i w domu uczyć się, testy robić i pytać jak będą zajęcia. No i po kilku godzinach teorii zaczyna się jazdy, na początku na placyku, omawianie co i jak, co jest co i do czego służy, potem nauka ruszania powoli i zatrzymania, potem kółka po placyku, w prawo, w lewo i wyjazd na mało uczęszczaną drogę. No a potem po mieście dużo. Po kilku godzinach organizuje się wyjazdy do miasta, w którym zdaje się egzaminy.

Gość kdkdkdikd
to widze nikt nie mial tak jak ja ;) nie wiem czy sie przejsc tam do biura czy czekac na telefon..

my musieliśmy skończyć teorię zanim zaczęliśmy jazdy i mieliśmy normalny egzamin z teorii (w szkole nauki jazdy, ale taki jak naprawdę). A na pierwszej jeździe od razu ruszzło się na miasto. ;) lepiej nie czekaj na telefon tylko sam/-a zadzwoń.