Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 16latkaWciazy

Aborcja! Pomozcie

Polecane posty

Gość Panna XX
Te smarkulo uważaj na słowa ;) Szkoda że Twoja mamusia nie wiedziała co to abrocja, bo nawet swojej córeczki nie umiała wychować. Jestem na neutralnym gruncie, nie jestem ani za ani przeciw. Ale jak już jesteś taką zagorzałą katoliczką , to witamy w klasztorze :) Apropo mojej wypowiedzi, Nie pytałam o działanie gdyż mnie to nie interesuje, nie stosuje aborcji, i nie bede tego robić bo mam głowe na karku. Moje pytanie dotyczyło odczuć po zażyciu OWE LEKU - nazwanego przeze mnie " TABLETKĄ ŚMIERCI" Na moich ramionach spoczywa napisanie krótkiego artykułu na ten temat. Interesują mnie wyłącznie kobiety ktore mają coś do powiedzenia na ten temat. A Ty koleżanko pierwsze skończ szkołę, bo niezrozumiałaś nic z tego co napisałam, a napisałam to dość wyraźnie. Nie potrzebnie wyzywasz i obrażasz. Po prostu dorośnij do bycia w społeczeństwie. Pozdrawiam

Gość Panna XX
Irytuje mnie właśnie takie zachowanie. Ludzie nieświadomi pewnych społecznych wartości podążają jak barany w jedną stronę, bez poczucia własnej swiadomości w tym co robią. Są kierowani przez "odgórną władzę" do której każdy obywatel ma dostęp. Internauci, więcej szacunku do siebie. Czy musimy pokazywać wszystkim iż Polska jest jeszcze gorszym krajem niż postrzegają nas nasi sąsiedzi. Dobrze wiemy jak na tą opinię działa Nasza Polityka, ale także zachowanie samych obywateli kreuje takie zdanie. A w internecie stajemy się coraz bardziej wulgarni przy tym czując bezkarność. Takim przykładem jest projekt "Grażyna Żarko" ktory owego czasu wzbudził skrajne emocje, Zapraszam do oglądania na YT, naprawde polecam.

Dziewczyny posiadam zestaw wczesnoporony ktory mi sie został z mojego udanego zabiegu poniewaz zakupiłam dwa na wszelki wypadek ale zestaw okazal sie bardzo skuteczny i jeden mi pozostał i moge go odsprzedac potrzebujacej osobe po cenie za jaki go zakupiłam czyli 250zł. Zestaw sklada sie z 12 tabletek. Podziele sie doswiadczeniem z zabiegu. Kontakt 502 427 780