Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

wszystkim matkom, żonom i kochankom obecnym na topiku oraz (last but not least :classic_cool:) Fajansiarzowi pieprzącemu co popadnie 😭 :classic_cool:

Iwa a a odmachujesz mi jako matka, żona czy kochanka? :classic_cool: i nie burzcie mojego świata, gdzie Fajansjarz jest prawdziwym mężczyzną, przy którym można się zestarzeć 😭

a grubaski zapewne lubią was :classic_cool: hurra! nie dość, że na kafe znalazłam przyszłego męża to jeszcze psiapsiółeczki 😭 czego chcieć więcej :classic_cool:

Proszę, proszę, matki, żony i kochanki :classic_cool:🖐️ Zostawić baby same... :O No ale ostatecznie fajnie, w kupie coś jest - raz, że raźniej, a dwa - miliony much nie mogą się mylić :classic_cool: Co do pączków, to tak jak już ze wstydem przyznałem żonie, niestety trochę zajmie mi zeskrobywanie ich z dna patelni :O Gdyż się pomyliłem i zamiast 75 dkg smalcu wziąłem 7,5 :(

Fajajansiarz ❤️ tak, wiem, miałam ograniczyć ❤️, ale na Twoj widok nie mogłam się po prostu powstrzymać 😭 no nie mogłam :classic_cool: jakiś chochlik musiał namieszać w książce kucharskiej 😭 ale nie bój nic, moja pomidorówka wciąż na Ciebie czeka :classic_cool:

Ech, żono, byś się nauczyła od Merlin Róży Rajmundy, jak się wita lubego :O:classic_cool: Btw. Obyś Merlinu nigdy nie czuła potrzeby zaśpiewania tej piosenki: http://youtu.be/NtHb82zTJdA :classic_cool: Ta Twoja pomidorówka to ma chyba dużo konserwantów, że tak na mnie czeka i czeka :classic_cool:

Przepraszam, że się wtrącę, ale czytałam, że ponoć wieloryby mają w sobie mnóstwo zdrowego tłuszczu. Ponczki na nim byłyby wyśmienite :P Także Jarku, może podążysz teraz tanecznym krokiem do kuchni Fajansa i ułozysz swoje cielsko na rozgrzanej patelni, czy w czym tam Fajek smazy owo jadło ;)🖐️

Fajajajansiarzu, nie poczuję jeśli się o to postarasz 😭 :classic_cool: ojtam, po prostu siedzi w lodówce i czeka na Twoj znak :classic_cool: w takim razie smacznego wkrótce była kochanko mojego przyszłego męża :classic_cool: za późno Prawdziwa Kolejko, na patelni rozłożyła się Iwaa, także miejsca brak :classic_cool:

Gdybyś to Ty miała zostać kolacją fajki Sama byś na Nią wskoczyła :classic_cool: No, ale byłam pierwsza :classic_cool: A kto pierwszy ten lepszy :classic_cool: Mężu tylko gryź delikatnie :classic_cool:🖐️ Jak zawsze :classic_cool::)

Gość kinruk
Dzięki Waszym głosikom oddanym na mojego psa w konkursie, jestem coraz wyżej! Z Wami mamy szansę, dlatego - głosujcie, proszę! wystarczy jedno kliknięcie: http://konkurs-prozoo.pl/ocen,354 dziekuje:*