Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

nie znam ludzi(a), ale dzięki za ostrzeżenie :classic_cool: moje i tak delikatnie mówiąc średnie samopoczucie pogarsza jeszcze doskwierający ból głowy i zbliżające się choróbsko 😭 a zimą będziemy lepić bałwanki :classic_cool: nic więcej chyba Ci do szczęścia nie potrzeba :classic_cool:

Hej :) Ale lypa. Jesień już za psem. Zimno i w ogóle :O. Tylko pewnie Fajeczka cieszy się z tego stanu rzeczy :classic_cool: A tak nawiązując do zaobserwowanego przed chwilą trende na ogólnej, to wkurza mnie moja bogata koleżanka, bo kupuje sobie ciuchy w prawdziwym Armanim a mnie stać tylko na takie w tanim :classic_cool:

W moim przypadku podobnie jak u Merylin :D Jesień oddaje stan mej duszy i odczuwam podczas niej harmonię :classic_cool: Nie martw się, Prawdu, mnie też stać na tanie tylko :( Wszystko w zasadzie :classic_cool: Oj, Merlinu, jako że w gruncie rzeczy jestem malkontentem und pesymistą, to do szczęścia jeszcze wiele brakuje :classic_cool:

A Ty w ogóle pewnie łaziłaś gdzieś rozrebejona o zmierzchu i masz teraz 😠 W tej sytuacji musisz się nafaszerować czosnkiem i trzeba Ci postawić bańki :classic_cool:

oj zdziwiłabyś się :D ale smucę się tylko wtedy kiedy mam powód, a że powód mam dość często to.. 😭 :classic_cool: to czego Ci jeszcze Fajansu brakuje do szczęścia? :classic_cool: i gorzej - paradowałam sobie w letnich bucikach podczas czwartkowych ulew 😭 ktoś jeszcze pamięta bańki? :classic_cool:

Do szczęścia to brakuje mi... najbardziej jakichś lepszych praw rządzących światem und ludzką (moją) naturą :O:D Jestem więc skazany na wegetację :( A Wam czego brakuje do szczęścia? :classic_cool: Ja też miałem stawiane bańki (((:classic_cool:))) To wklejam dla przykładu me najulubieńsze autko: http://www.seriouswheels.com/1950-1959/1959-Cadillac-Eldorado-Biarritz-Convertible-W-RA.htm :classic_cool: Ma była żona wolała Fiata Uno, także musieliśmy się bezwarunkowo rozstać :classic_cool: Na razie Was opuszczam dziewczęta, gdyż wypada bym posiedział z gośćmi, którzy nawiedzili me dziadoskie domostwo. Także miłego wieczoru i do później :classic_cool:🖐️

a.. czyli po prostu żony Ci trzeba? :D :classic_cool: a tak serio to chyba rozumiem.. :( ja nie mogę powiedzieć, bo zaraz sobie przypomnę czemu mi źle, a po co mi to :classic_cool: :O a auto powiem Ci.. kosmiczne :D i takie czyste 😭 :classic_cool: w takim razie niezapomnianych chwil spędzonych w towarzystwie dziadostwa (przepraszam, tak mi się przeczytało 😭 ) :classic_cool:

Gość o Iwa dawno Cie nie
bylo tutaj ;)

Jestem cały czas :classic_cool: Tylko nie mogłam sie zdecydować pod jakim nickiem pisać :classic_cool: :D Myślę, że zostane już przy tym :O Pozdrawiam:) A ten... Kim jesteś orenżadko? :classic_cool: :D

Gość o Iwa dawno Cie nie
jestem cichym wielbicielem :classic_cool: :P

Mój cichy wielbicielu ja niestety muszem już uciekać bo gorzoła stygnie :classic_cool: :O Wiec miłego wieczorku i do nastepnego klikniecia :)🖐️

Gość do nastepnego zdrowie
Twoje :) 🖐️

Gość la madame khóhczak
co tu się dzieje, hmm? :classic_cool:

Gość ch/dz
hejka ja nie w temciacie jem porpcorn :) pa

Gość Ja tez pamietam Iwe
I pisałem z Nią pare razy :classic_cool:

Ja też :classic_cool: Merlinu, jeśli miałaś na myśli moje własne towarzystwo, to wszystko się zgadza :classic_cool: I się zawsze wymiksujesz z odpowiedzi 😴 A sama byś chciała tyle wiedzieć 😠 No ale dobra, rozumiem, nie chcę żebyś się przeze mnie źle czuła :O Musiałem po prostu powiedzieć swoje :classic_cool: Prawda niepozorna cwaniara też się wymiksowała z odpowiedzi 😴 Ach te baby, myślą, że są takie sprytne :classic_cool: