Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

Gość fajansiarz zagra greya w filmi
wiesz wiesz,i lubisz to :classic_cool:

przyznaj się,że znasz na pamięć całą serię twarzy geya tylko wstydzisz się przyznać,ty wstydnisiu :classic_cool:

właśnie widać,zboczuszek jeden :classic_cool:

Gość jaki desznik?
gdzie jest desznik?

Gość jaki desznik?
czy desznik to fajansiarz?

Jeden błąd - lucyferem jest Iwa, więc... to ona jest Desznikiem :O Ale jaja :classic_cool: ­ PS. Naprawdę nie znam tej książki 😴

Gość kulturalna rozmowa z
fajansiarzem jest awykonalna.

Gość fajansiarz oj nie nie nie nie
nie chcemy fajansiarza.

Gość fajansiarzowi mówię NIE
nie zdzierżę fajansiarza.nie nie nie.to niemożliwe.nie mogę go znieść jak i wy wszyscy na kafeterii.

Gość potrzebuję fajansiarza
on jest ojcem trójki moich dzieci.potrzebuję alimentów-fajansiarz pracuje,to i płaci.ale dzieci już nie odwiedza.fajansiarzu,czy ty zdajesz sobie sprawę jak bardzo asia,tomek i gosia tęsknią za tobą?jak tomek płacze za tatą?wiesz o tym?

Gość ja i tak potrzebuję fajansiarz
nie dam sobie rady bez alimentów na dzieci.a ja się w nim kocham nadal-jak bachledaw collinie,on jest dla mnie tak jak collin farrel dla kobiet.seksowny,niedostępny,czasem przytuli dzieci,czy z synem pogra w piłkę.jest męski,chłodny,taki jak facet powinien być.no i zarabia pieniądze,dla nas,dla naszych dzieci.mogę wstawić zdjęcie dzieci z fajansiarzem,co mi tam...ale nie chcę tego zrobić,nie chcę żeby ktoś w internecie rozpoznał moje dzieci i dowiedział się,jakiego mają ojca.bo mowię,że ojciec jest za granicą,pracuje na rodzinę.to poniekąd prawda,bo ja wiem że on nadal nas kocha i chce ze mną być.

Gość fajansiarz to ścierwo
zostawił kobietę w ciąży,potem machnął jej następne dziecko.zostawił ja i katował,bił,przyduszał poduszką.uprawiał sex brutalny,krzywdzący,znęcał się.żonę w 9 miesiacu ciąży pobił tka mocno,że wywołał poród.fajansiarz to potwór.

Gość wiem,jaki on jest ale i tak
go kocham i potrzebuję.kocham go bardzo mocno,mimo że zdarzało mu się nas uderzyć.nawet mój syn jest już agresywny -mimo że ma tylko 5 lat,bije,dusi siostry,samookalecza się różnymi przyrządami,lubi męczyć zwierzęta,wyrywa sobie włosy z głowy -trichollomanię ma.a to wszystko ze stresu z braku kontaktu z ojcem-on płacze i krzyczy ,że chce do ojca i bije przy tym siostrę.raz jedną tak skatował,że złamał jej kość potyliczną.a JAKBY ojciec,fajansiarz z nami był,to byłoby inasczej.ale syn wdaje się w ojca-twarz piękna,on zimny i brutalny,też jakaś kobieta go pokocha.taki jest mój syn.nie tylko mój,syn fajansiarza i mój.kocham moje dzieci mimo wszystko i tak.pieniędzy też potrzebuję,mam zapomogi rodzinne ale to niewiele daje.

Gość nie można polegać na fajansiar
zu,nawet swoją przyjaciółkę iwę brutalnie zgwałcił na moich oczach.nie wiem,jak kobeita z dziećmi może go kochać i wychowywać łysiejące dziecko z tricholomanią i skłonnościami autodestrukcyjnymi.to koszmar i horror.rzuć tego dziada w choelre.krzywdzi kobiety,manipuluje nimi.widzicie,jakijest fajansiarz-to czyste zło.to gazu z nim.