Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

Gość Czekam na zakupy z F.
Jutro nasza rodzina bedzie wreszcie cala ,fajansiarz mial kiedys problemy narkotykowe i nawet syn bawil sie ze strzykawkami...cude uniknal amputacji reki...pamietam jak mu grozilam samobojstwem gdy widzialam jak znowu daje zyje,rozcielam sobie skore na brzuchu i dopiero wtedy zareagowal i skumal co sie dzieje,wtedy pojechalismy do szpitala,oczywiscie ja prowadzilam bo ten idiota byl na haju,omal sie nie wykrwawilam mialam 12 szwow

Fajans fanka jestes fajna osoba ale nie rozwalaj mi zwiazku.wara od fajansiarza,sory ale to chamskie

Pamietam jak fajansiarz podduszal mi koldra i raz wylal wrzatek na reke,do dzis mam blizne.bralam wtedy kapiel w wannie i fajansiarz otworzyl drzwi,wlazl z czajnikiem i polal mi wrzatkiem po prawej rece....ja sie darlam z bolu a on sie ze mnie smial,dzieci przybiegly a on zaczal je katowac i podduszac,wtedy mielismy jeszcze tylko dwojke dzieci..kopal syna najmocniej i nawet w okolice intymne,ale na szczescie nie poparzyl ich wrzatkiem a mnie tak...cala noc wtedy przesiedzialam w ciemnej lazience w zimnej wannie....ale nie dlatego,ze chcialam tam siedziec...fajansiarz zabarykadowal drzwi i wywalil korki....to byla zima,potem zachorowalam na zapalenie pluc....

Czesc iwa.dzieki wielkie za fajny relaks przy kawce.jak tam synek?moje dzieciaki strasznie sie ciesza na jutrzejszy wypad na zakupy

No dobra, dobra, Merlinu, dam Ci już ten upragniony spokój :D ­ Iwąka, odezwij się, nie wstydź się :classic_cool:

Iwa jak to grzes placze??:(moj tomek nie placze odkad sie dowiedzial,ze jutro zobaczy sie z tata i bedzie wszystko po staremu.ale z tym laniem po mordzie nie przesadzaj-trzeba pamietac dobre chwile,spacery,basen,spokojne noce,telewizja.a i nie zapomnij kochana iwo o lekach na astme dla grzesia bo bedzie mu ciezko biegac w pozniejszym wieku.

przy Tobie będę się czuła taka bezpieczna 😭 :classic_cool: siema Astru :) ps. nie pamiętam jak się robi odstępy, więc wybaczcie 😭

Nie no sory, orężyk, nie jesteś. :D ­ Cześć cześć. chociaż jakby się tak przyczepić, to też tu tak wchodzisz i ani be ani me ani kukuryku ino wiecznie ta napierrdalanka na Iwę i Fajansa. Zmieńmy już ten temat :classic_cool: ­

Przepraszam,jesli kogos to krzywdzi:( ale ja sie zawsze z wami cieplo witam i na nikogo nie najezdzam,iwa to moja serdeczna przyjaciolka a fajansiarz to swietny facet i dobry ojciec.a asterek jest kochana :)🌼