Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

Gość początkująca fanka Hołmlanda
no właśnie nie :D tylko fabuła mnie jakoś wciągnęła :classic_cool:

niekoniecznie na motorach jak już :classic_cool: wolę takich zwyczajnych, nawet w tramwajach czy tam bliższych mi autobusach :classic_cool:

a Ty jesteś z tych mniej czy bardziej zwyczajnych bad bojów? :classic_cool: ­ no nie kazałabym raczej stawać przed wyborem ja albo motor, ale nie jest to moje top fajf tego co ów chłopak powinien posiadać :classic_cool:

ale żaden z Ciebie zwyczajny czy żaden z Ciebie bad boj :classic_cool: ­ wiedziałam :D ale top fajf się zmienia, a nic mi teraz akurat nie przychodzi do głowy :classic_cool:

No żaden bad boj, c'nie :classic_cool: Na ten przykład noszę krawat i jeżdżę Konstalem 105Na :classic_cool: ­ Ma się rozumieć, że mi chodzi o aktualne top fajf, nie żadne inne, albo chociaż top tftftri, skup się, coś ja, coś Ty, teraz Twoja kolej :classic_cool:

hm.. taki współczesny tramwajowy chuligan w krawacie to byłoby coś :classic_cool: a ten krawat do tramwaju pasuje jak Ricz do Bruk :classic_cool: ­ ale właśnie ciężko mi się skupić :( łatwiej byłoby mi przyznać, że ja bez krawatu i nie w tramwaju mądralo :classic_cool: a o top fajf napiszę jak ktoś te wyimaginowane i nie do końca jasne nawet dla mnie wymagania spełni :classic_cool:

I znów wyskakujesz z tym chuliganem :O Serce się rwie :classic_cool: ­ Ja tam uważam, że Ricz z Bruk (czy raczej Logan - jak do niej mówił :classic_cool:) pasowali do siebie 😴 ­ Dalej Cię główka boli? :( I wyszło szydło... Sama nie wiesz, czego chcesz :classic_cool:

wyobraźnia mnie trochę poniosła 😭 ale to nie taki zwykły chuligan, tylko taki dla wykształciuszek, ekskluzywny :classic_cool: ­ :D też tak uważam, choć aktualnie nie orientuję się jak to między nimi jest :classic_cool: ­ już nie boli, zmęczona tylko trochę jestem :( no to akurat wiem, więc mogłoby się okazać, że poleciałabym i na ten motor :classic_cool:

Chuligan to chuligan 😴 ­ A Ty jesteś wykształciuszką z górnej półki? :classic_cool: ­ No Bo już myślałem, że masz jakieś wąty co do mojego krawaciano-tramwajowego stylu :classic_cool: ­ To idź się kładź najlepiej :( Zdrowe, wygodne drzwi czekają :classic_cool: Blachareczko :classic_cool::D

co Ty możesz wiedzieć o chuliganach Ty.. krawaciarzu Ty :classic_cool: ­ raczej z niskiej, choć nie wiem jakie są kryteria :classic_cool: ­ absolutnie nie, aczkolwiek na co Ci krawat, bo po co tramwaj to jeszcze rozumiem :classic_cool: ­ leżę już wyobraź sobie i zmieniłam drzwi na równie zdrowe i wygodne łóżko :classic_cool: przyjmuję tę obelgę, a brak riposty z mojej strony tłumaczę zmęczeniem 😭 :D może mi się coś przyśni i nadrobię jutro, a tymczasem żegnam Cię tramwajowy krawaciarzu życząc przyjemnych snów i jeszcze przyjemniejszej środy począwszy od teraz :classic_cool:

Wiem, bo mama mi co nieco opowiadała i przestrzegała przed nimi, a ja jej wierzę 😴 ­ Krawat ma zasadniczo troje uniwersalnych zastosowań w zależności od sytuacji i nastroju: - opaska uciskowa; - stryczek; - blokada przed awanturowaniem się :classic_cool: ­ Drzwi? Na łóżko? :O O Ty paniusiu :classic_cool: Tylko potem nie jęcz o bolącym kręgosłupie 😴 Dziękuję bardzo za piękne życzenia i wzajemnie, zmęczona fanko tego i owego :classic_cool:🖐️

Ktosiuś z tego topa ma dziś urodziny :classic_cool: ­ Dlatego pierwsza rzucę wiechciem kwiatóf 🖐️)) ­ 🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️🌻🌻❤️ ­ 100 lat :)

Gość oho, skorpionica ma urodziny
szykuje się grooby halołin :classic_cool::D także wszystkiego najlepszego, 100 lat, spełnienia marzeń und wybornych trunków :classic_cool:🖐️ ps: nie zalicz zgona w święto zmarłych :classic_cool:

Gość Aster spod jakiego znaku jeste
?

Gość jeśli nawet pomyliłem to
życzenia zostajo :classic_cool:

Gość jeśli nawet pomyliłem to
albo nie, cofam życzenia, chuj wam w dupę 🖐️

kusi mnie bardzo żeby pokazac wam foty z zeszłorocznej imprezy halołinoej. :O jakbyście zobaczyli mojego brata jak się przebrał za takiego klasycznego dr zuoooo, szalonego naukowca chcącego zapanowac na światem itp to byście padl... x ja przebrałem się za trolla. ale nie forumowego tylko takiego normalnego trola. (i nie był to hugo! tylko raczej troll ze świata tolkiena lub sapkowskiego) x

Gość za tuska, nie będziesz się
musiał wysilać

Gość ty sie nie musisz przebierac
i tak bedzie zabawnie 🖐️