Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajansfanka

Fajansiarzu, wyczuwam Cię gdzieś tutaj

Polecane posty

Gość ogórkełe2900
może ktoś mnie rozdziewiczy? bo mam już ponad 30 lat a do tej pory robiłam to tylko z ogórkiem :classic_cool:

Gość Jaka jestem zakochana
😭😍

Gość ogórkełe2900
po za tym jestem nadal gruba i brzydka,mam ryj jak chomica gromadząca zapasy na tęgą zimę i nawet nowa fryzurka mi nie pomoże 😭

Gość wiercipięta spod Zawiercia
jakie wy wszystkie nieszczęśliwe 😭

Gość ogórkełe2900
na dodatek noszę najbardziej kurewskie imię pod słońcem - Ewelina 😭

Gość nie obrażajcie nieobecnych
🖐️

Gość czy ktoś tu się róha z cyganem
? :classic_cool:

Gość tak, biedra. dodatkowo
spija swoją miesiączkową krew celem ujędrnienia błony nosowo-gardłowej, trochę ją tam tyra :classic_cool: 🖐️

Gość czy ktoś tu się róha z cygane
jestę bródny cygan, mój numer to 0700500900 zadzwoń teraz :classic_cool:

Gość tak, biedra. dodatkowo
mam tylko pół mózgu :)

w końcu ile można umierać :classic_cool: ale aktualnie nic nie boli, więc tylko się cieszyć, przynajmniej z tego :classic_cool: a jak Twoje samopoczucie? :classic_cool: ­ i w ogóle skąd zawsze wiesz, że ja to ja? nigdy nie masz ani odrobiny wątpliwości? :classic_cool:

No to sobie pohopsaj w nagrodę za te wszystkie trudy :classic_cool: ­ Mnie też nic nie boli, także nie jest najgorzy. Zresztą mnie rzadko co boli, także tego :classic_cool: ­ Masz tak charakterystyczną czcionkę, że wątpliwości są minimalne i giną w czeluści pewności :classic_cool:

chętnie, ale póki co opcja wylegiwania się wygrywa :classic_cool: ­ a Twoja nóżka odzyskała już sprawność? :classic_cool: a jak z samopoczuciem pozafizycznym u Ciebie? :classic_cool: ­ charakterystyczną :D a cóż w niej takiego charakterystycznego? :classic_cool: ­ ps nie :D nawet za bardzo nie wiem gdzie to, ale idealnie mi się komponowało wiercipiętowatością :classic_cool:

* z 😭

Oho, też doceniasz bierność, moje uznanie :classic_cool: ­ Ma biedna nóżka odzyskała sprawność w ok. 90%, dziękuję :classic_cool: Na samopoczucie pozafizyczne również nie narzekam, dziękuję :classic_cool: ­ Hm, no ciężko ot tak opisać tą charakterystyczność :D Chodzi o takie a nie inne układanie zdań z takich a nie innych wyrazów :classic_cool: Z naciskiem na dbanie o warstwę epitetową :classic_cool: ­ A skąd jesteś? :classic_cool:

Twoja bierność nie uchroniła Cię jednak przed wypadkiem :classic_cool: ­ a co z resztą? :classic_cool: a na coś narzekasz w ogóle? :classic_cool: ­ grunt, że rozumiesz co piszę i poznajesz kiedy piszę :D ­ z tego nad śląskim :classic_cool: a Ty? :classic_cool: a z tym Zawierciem to mnie wyprzedziłeś, bo też przy okazji poszerzyłam swoją wiedzę :D :classic_cool:

No niestety :( Wszystko przez to, że akurat wtedy nie mogłem być bierny :O Wszystko przez aktywność ­ Co do reszty niestety nadal utrzymuje się patologia :classic_cool: Oczywiście, że narzekam, ale na kafe, podobnie jak Ty, staram się nie wylewać swych frustracji :classic_cool: ­ Oho, sąsiadka Myszell :classic_cool: Ja jestem z tego daaalej na północ :classic_cool: ­ Muszę się zbierać, także kłaniam się z szacunkiem i życzę dalej tak dobrej formy i miłej nocki oraz dnia :classic_cool:🖐️

albo brak aktywności doprowadził do wypadku :classic_cool: ­ w przeciwieństwie do większości tutejszych użytkowników :D ­ ale tego dalej czy najdalej? :classic_cool: chyba, że mam się domyślić po ilości "a" :classic_cool: ­ nie wiem czy ukłon to nie zbyt wielka aktywność, ale się odkłaniam życząc wszystkiego dobrego i miłego łącznie z nanocnymi pchłami :classic_cool: ­ i jeszcze na dobranoc jedna z lepszych rzeczy, którą wynoszę z polskich seriali http://www.youtube.com/watch?v=J8flLMlIfpY&feature=relmfu :classic_cool:

Gość dalej na polnoc to jest
kolobrzeg Fajka mieszka nad morzem :classic_cool: pakujmy namioty i do kolezki na zimowisko

Gość czy ktos widzial peespe
martwie sie o nia :classic_cool:

Gość PsP jak nazwa
wskazuje Pije Sama Pifo Prawedziwa Samowystarczalna Polka ide spac 🖐️

Gość a aster?
:( [beksa}?

Gość a Fred hmmm
sie odezwie :) buziaki

Gość gdzie sa wszyscy?
:o

Gość w piździe na wygwiździe
:classic_cool: 🖐️