Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mixhi

Patrze na Niego szeroko zamkniętymi oczami

Polecane posty

Gość mixhi

Witam, postanowiłam tu napisać ponieważ mam problem. Liczę, że wypowiecie się odnośnie mojego problemu i pomożecie mi. A więc zacznę od początku. Jestem ze swoim Partnerem od 4 lat, od ponad roku jesteśmy zaręczeni. Za nim się poznaliśmy spotykał się z pewną dziewczyną, nazwijmy ją Kasia. Dziś kiedy ją widzi automatycznie zmienia się jego zachowanie. Staje się dla mnie bardziej oschły. Patrząc na Nią ma oczy jak 5 złotówki. Jego głos się zmienia. Jest ona blondynką. Kiedyś dla niego przefarbowałam się na blond i dalej nalega. Jesteśmy do siebie podobne. Ona będąc z nim miała drugiego faceta. Gdy był ze mną chciała do niego wrócić ale nie chciała rezygnować z tamtego faceta. W jego telefonie i gg znalazłam mnóstwo ich rozmów. On pisał do niej z uczuciami. Pisał, że to Ją zawsze kochał i będzie ją dobrze wspominał. Później rozmowy z Jej strony były neutralne on zaś wspomniał czasy gdy byli parą. Pracuje z nią w jednej galerii handlowej, studiujemy na tej samej uczelni a teraz kupił mi taki samochód jaki ma Ona. Czy ten związek ma sens? Ja go naprawdę kocham.

Gość mixhi
Czy On chce mnie do Niej upodobnić?

Gość mixhi
dodam jeszcze, że ma na imię Azor

Gość bhjbvhjbtwrvrt
szeroko zamkniętymi oczami" wow pojechalas niebanalnym oryginalem :D