Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskigeorge

suknia z trenem bez podpiecia

Polecane posty

Gość ciekawskigeorge

bedac na wakacjach w londynie w jednym ze sklepów zamowilam suknie, chyba zle sie dogadalam bo tren jest bez podpiecia;-( suknia cudowna, jednak nie wiem co z tym trenem, do kosciola oki ale na tance nie bardzo dzisiaj otrzymalam sukniem slub za 2 tygodnie, co radzicie? brat juz byl w tym londynskim salonie i niestety ale nie zaznaczylam aby tren byl podpinany, ratunku!!!

Gość też z londynu :)
Gdzie ja kupowalas w jakim salonie???? Mieszkam w londynie i też bede tutaj suknie kupowac :) kupilas biala? Czy ecri?

Gość też z londynu :)
Bylam na wimbledon w salonie sukien slubnych i jest mnostwo pieknych!!!!! :) ile placilas w funtach? Kto ci pomagal w doborze? Musze isc z kolezanka jeszcze raz przymierzyc kilka. :)

Gość ciekawskigeorge
bylismy w finsbury park czy jakos tak i tam jest taka uliczka alejka i pelno sklepów i salonów z moda slubna, i tam w jednym z nich zamowilam suknie, brat odebral i mi przysłał. krawcowa chyba odpada, zadzwonilam do kilku i albo ceny kosmiczne albo mowia ze 2 tygodnie to malo

Gość ciekawskigeorge
kolor ecru syrenka, dopasowana do kolan a od kolan falbaniasta syrena i tren tez taki falbaniasty, placilam w funtach, wyszło mi 220 czyli nie duzo a suknia swietnie uszyta z dobrej jakosci materiałów

Gość też z londynu:)
dzieki :)to nie drogo zapłaciłaś !!! powodzenia :D

Gość ciekawskigeorge
ceny podpiecia tego trenu sa kosmiczne, nie wiem co zrobic na serio, smieszne jest ze krawcowa zyczy sobie 500zł przeciez duzo roboty w tym nie ma, doradzcie co zrobic? rownie dobrze moge go obciac sama ale nie bedzie pieknie sie ciagnal w kosciele, no chyba ze po podepne agrafkami albo zrobie podpinki na guziki. plus w tym taki ze to syrena z duzymi gestymi falbanami wiec nic nie bedzie widac

Gość nesii_doradcaślubny
Oczywiście wystarczy wziąc kilka agrafek(możesz pomalowac białym lakierem do paznokci ) plus parę szpilek z białą/ecru główką(aby go "uformować". Poprosić świadkowej żeby przed pierwszym tańcem podpięła tren i po kłopocie. Wiele panien tak robi.