Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura2233e

mam pojutrze randke rozbierana ,a zaczał mi sie okres :(.

Polecane posty

Gość Laura2233e

facet do mnie przyjeżdza z daleka Widujemy sie rzadko ostatnio,... miałam go dostac pare dni wczesniej ,ale misie przesunął. nie moge przełożyć spotkania , bo facet sobie wział wolne , kupił bilety... co robić ?

Gość wężyk345
Musi to być poważny problem skoro napisałaś temat od nowa. No cóż. Masz wybór albo poczekać do następnego razu albo kochać się z nim w trakcie okresu.

Gość Laura2233e
nigdy nie kochalismy sie w czasie okresu.. moze to i dla niego nie bedzie problem .. nie wiem zreszta

Gość Laura2233e
licze tylko na to ,ze pojutrze to juz bedzie koncowka okresu..

Gość wężyk345
Mi się zdarzyło kochać w pierwszy dzień okresu. Nie wiem doprawdy jak jest z Tobą, jeżeli tak bardzo chcecie to zrobić no to myślę że to dla niego problemem nie będzie tylko go uprzedź.

Gość wężyk345
Ja czekam na seks w sobote. Ma być ostro i namiętnie. A okres to mam obecnie i mam nadzieje że mi się skończy.

Gość Nie bierz goracych kapieli
ale chłodne , nie przemczaj sie fizycznie , bierz rutinoskorbin 3 razy dziennie po tym powinien sie szybciej skonczyc ,albo być bardziej skapy

Gość mirmurka
a ja włsnie uwazam na odwrót. Ruszaj sie, "przemeczaj sie" fizycznie tak aby okres jak najszybciej "wypłynął" Ja zawsze staram sie byc bardzo aktywna podczas okresu Owszem moze i jest wtedy bardziej obfity ale suma sumarum szybciej wypływa co ma wypłynac i trwa krócej . Kiedy sie bardziej oszczedzalam i spedzałam ten czas na kanapie i okres ciagnał sie niemilosiernie...

Gość mirmurka
a pozatym no cóz mozesz zrobic Po prostu pokochacie sie w czasie okresu To nic az takiego nadzwyczajnego Skoro bedziecie tacy napaleni to nie powinno wam to przeszkodzic :)

Gość fotel
coś czuję że to koniec wielkiej miłości.facet jak se nie zarucha to pogoni taką niedorajdę.a taka to była romantyczna miłość.

Gość Laura2233e
ale plus jest taki że mój facet uwielbia ten film o wampirach ZMIERZCH i przy każdym seksiku pieprzy mnie niczym jak wampir, a wampiry wiadomo, lubią krew, więc minetka będzie na 100% :)

Gość Laura2233e
pomozcie help :(

Gość Laura2233e
,,pomóżcie help" i ,, wampir" to oczywiscie podszwy ;)dzieki za rady jakby co ja juz ide z topiku ;)

Gość jhklk
po 1 możesz mu zrobić przyjemnie po 2 jeśli ten związek ma sens to nie powinno być problemu że tym razem nie będziecie się seksować :P