Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sofiaaaa21

Brak energi w ciazy ?

Polecane posty

Gość Sofiaaaa21

WItam jestem w 10tygodniu ciazy . od jakiegos czasu mam ciagle mdlosci wymiotuje praktycznie po wszystkim to jest jakos do zniesienia ale najgorsze jest to ze nic mi sie nieche kompletny brak energi nachetniej nie wstawala bym z lozka tez tak mialyscie mamuski na poczatku ??? :) Dziekujeeee :)

ja jestem w 16 tc i czulam sie rewelacyjnie :) teraz tez sie tak czuje, na poczatku mialam mdlosci, ale nie wymiotowalam :) ciaza mi sprzyja :D mysle ze Twoje dolegliwosci mina z biegiem czasu :) mowia ze pierwsze 3 miechy takie sa wiec wiele Ci nie zostalo :)

Gość Sofiaaaa21
jedno przecgodzi drugie przychodzi to mnie pocieszylas mala_agatka :)))

U mnie pierwszy trymestr wyglądał tak - pobudka, wymioty, praca, powrót do domu, sen, pobudka, wymioty.... chodziłam spać o 18.00 bo nie byłam w stanie nic zrobić. Dom ogarniałam jak już naprawdę musiałam. W drugim trymestrze dostałam takiego kopa, że nie wiedziałam na co spożytkować energię, zero mdłości, zero dolegliwości! ;) Teraz jestem w 31 tygodniu i znów po pracy muszę robić sobie drzemkę, ale jest nieporównywalnie lepiej niż na początku. Więc nie martw się, to minie. Pozdrawiam.

Gość dokładnie tak
mam dokładnie tak samo jak życiowa optymistka, tylko jestem teraz w 32 tc :)

Gość karoline111
nie mart sie sofia ja takze w 10 tygodniu myslałam ze to sie nigdy nie skonczy byłam wykonczona, wymiotami, zaqwrotami głowy, bezsilna codziennie spałam po kilka godzin nie mogłam jesc , schudłam w 12 tyg było o pół nieba lepiej teraz jestem w 15 tyg , wszytsko mineło za to przyszło wieczne bekanie, odbijanie z żołądka, skurcze w łydkach, ból kregosłupa

Gość soffiaaa21
Mam nadzieje ze szybko minie bo powinnam cieszyc sie ciaza :) a mialyscie tez takie dziwne bolesci brzucha ? czytalam gdzies ze tak jest na poczatku ale niewiem ....