Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Owocowa ja

ILE OWOCÓW JEST W WASZEJ DIECIE ?

Polecane posty

wiecie co ja kiedyś robiąc obiad to kupowałam automatycznie mięso robiłam jakiś sos do tego jakiś dodatek plus ziemniaki, ryż itd wiadomo zawsze najpierw smażyłam to mięso, później dusiłam albo robiłam sos itd prawie codziennie jadłam mięso a z racji tego jak to mięso jest naszpikowane różnymi świństwami, no i tego jak te zwierzęta cierpią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w tych rzeźniach wielkich producentów postanowiłam ograniczyć i wyszło mi to na dobre

Gość jorinnda
producenci slodyczy , sokow , owoców- to skurwiele co im powinno kakało rozerwac- za trucucielska dziallnosc-raz na etykietce malego loda -bylo wymienion e tych swinstw E- dokladnie 6-plus inne chemiczne swinstwa a raz zerklam na napoj niegazowany o smaku pomaranczowym-sklad powala -cukier, aspartam ,acesulfam k, sacharynian sodu , cyklaminian sodu, bezzoesan sodu i sorbinian potasu -producentom powinno cos rozerwac kakało

Gość Taki oto chaotyczny post...
przestań pisać z kilu nicków, bo to żałosne, masz rozdwojenie jaźni czy co >?

Gość varinia
producenci sokow, slidyczy i napojow- to skurwiele trucueciele -zeby sie zesrali i kakało rozerwali

Gość darkinia
ostatnio czytalam w penej gazecie -ze te chemiczne swinstwa w sokach - powoduja alergie skorne i pokarmowe, prochnice, oslabienie zebow i kosci, otylosc-dlatego producentow sokow powinno sie wyruchac w dupe zwislym fiutem

Gość olejowa :)
NIee to mamusie które podają swoim dzieciom ten syf powiny się bardziej zastanowić co robią

Gość rubiacea
ja w postawowce chlalm soki i kolorowe napoje hektolitrami - i mialam doleglowsci ww wymienione -alergie mnie dreczyly -a le kurwa rodzice powinni dawac dzieciom do picia wode i herbate bez cukru -a nie kupne sinstwa naszpikowan e chemia -jest dzieki temu oszczednosci -bo soki i napoje sa drogie - no i najwazniejsze dzieci nie szpikuja sie cukrem i chemia

Gość rubiacea
kompot z samych owocow -ktore i tak maj duzo cukru jest zdrowy -a le matki i babcie kretynki sypia tam nawet pol kilo cukru-a owoce sezonowe podaja zamistt same -to kretynki -podaja je z cukrem i smietana - i przez to niszcza dzieciom zdrowie i zeby

Gość rubiaccea
matki i babcie co truja dzieci i wnuki slodkim zarciem i piciem powiny byc uwaznae za gówno i szkodniki

Gość OcTowa :)
TY jesteś pierdolnieta, napierdalasz z tych 38724587 nicków jedno i to samo.

Gość witarianka wita z ranka
rubiacea- a co jest zdrowego w kompocie ? co zdrowego jest w wywarze który jest wygotowany w wysokiej temperaturze ? sok wyciskany w sokowiróce - jest zdrowy ! kompot- zero wartości odrzywczych.

Gość a jaa wierze
żeby węglowodany z owoców nie powodowały gwałtownego wzrostu cukru we krwi należy je łączyć z białkiem np jabłko + kawałek żółtego sera albo banan z jogurtem naturalnym itp.

Gość fcdefrfrr
chyba zdrurniałaś po całości :-o owoców nie łaczy się z żanymi innymi pokramami, bo fermenują w jelitach.

Gość ambroisine
producenci slodyczy , sokow , napojow , to skurwiele truciciele -ktorym cos powinno rozjebac kakało

Gość ambroisine
niech producenci slodyczy, sokow, napojow, czipsow będa sparalizowani , leza kwicza i robia pod siebie, powinni gnic żywcem -za trucicielstwo

Gość ambroisine
niech se ssaja swego kutasa az im wyjdzie odbytem m- niech umra na raka -bo do swych produktow dodaja rakotworcze swinstwa

Gość ambroisine
a najlepiej niech se usiada odbytem na pal a ptaki wydłubuja im oczy

Gość bastienne
producentom www-to kij w odbyt za trucicielstwo

W mojej diecie mnóstwo, tygodniowo wychodzi 10-14 kg jestem na diecie która w 70% składa się z owoców i warzyw, do tego oleje, orzechy, kasze, soczewica, strączki, kwinoa etc Najlepsze zywienie jakie mialam dotychczas.

Gość bastienne
ja jem to samo -poza owocami ktore sa dla mnie potwornie slodkie- i kazdy dietetyk powie -ze owce sa zdrowe i dobre-ale w niewielkiej ilosci -warzyw powinno byc wiecej-ale i tak lepiej dac dziecku owoc niz pierdolone słodycze co je producenci skurwiele szpikuja chemicznymi truciznami -zeby im kakało rozjebało

Gość lila.jana
a ja nie jem owocow,albo bardzo rzadko , musze sie do tego zmuszac tylko ze wzgl na witaminy , jakos nie mam wielkich problemow z brakiem wit, paznokcie mi sie nie lamia,moze i wlosy mam suche,ale czy to od braku owocow?tego nie wiem , warzyw tez jem malo

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
A kim jest dla Ciebie dietetyk ? dej spokjój :D dietetycy to isnte dno, zero wiedzy prawidłowym żywioeniu, wpojone regułki o dupie marynie.

Gość hulijjada
dietetycy to ludzie o kierunkowym wyksztlaceniu-i ostrzegaja jaki syf czai sie w slodycach , czipsach , sokach kupnych, napojach -np w lodach jest srodek na wszy-coz producenci slodyczy to skurwiele jakich niewilee- no i przed fastfudami dietetycy ostrzegaja bardzo

W parówkach znaleziono nawet papier toaletowy :D Ja jem surowiznę głównie, każdy jeśli szuka znajdzie coś z czego będzie zadowolony.

Gość hulijjada
no i lekarze ostrzegaja prze d smieciowym jedzeniem -epidemia cukrzycy i otylosci szaleje juz w przedszkolu-bo rodzice i d ziadkowie kretyni pojebani zasrani- truja dzieci slodkim zarciem i piciem , czpisami , prowadza do fastfudow- zdrowie zjebane moze juz do konca zycia

Gość dgdgdfgd
"kazdy lekarz to powie -w ciagu pierwszych 3 lat zycia tworza sie komorki tluszczowe ktore nie znikna nigdy -moga tylko byc puste lub wypelnione tluszczem-grube dziecko to niemal murowany otyly dorosly-dlateo zdrowe odzywainie trza zcząc w niemowlecywie" to jakos u mnie sie to nie sprawdzilo:P teraz nie ma nic zdrowego nawet na pomidorach w wlasnej dzialki jest kadm siarka olow i inne syfy z powietrza ktore sa tak samo zdrowe jak ulepszacze w zarciu

Gość ambroisine
to mialas szczescie - ale i tak pomidory z wlasne j dzialki sa lepsze- niz slodycze i fast fudy no nie? u miliono w dzieci sie sprawdza-na ulicach i w sklapach mnostwo otylych dzieci czesto małych -a w reku mja loda , lizaka , baton , czipsy , napoj i soczek -ich matlki i babcie to kretynki

Gość elfrydda
producenci przetworzonej zywnosci -to skurwiele-boa dupczyciel , piton i anakondon -powinien ich wyruchac w kakało żeby je rozjebało

Gość Nareszczie !!!!!!
jem tylko owowce :)