Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Co sądzicie o muzułmańskiej i afrykańskiej imigracji do krajów Europy Zachodniej

Polecane posty

Mi tam wisi ich kolor skóry, ale stopień pojebania kulturowego. Dlaczego nie mogą dostosować się do europejskiego życia, jak robi to Wschodnia Azja, tylko przyprowadzają swoje średniowiecze?

Gość lux weritatis
oni i średniowiecze? jak twierdzą Palikot, homosie i inne "pos-tępaki" to nasza cywilizacja chrześcijańska jest średniowieczem i trzeba szerzyć postęp: abortować dzieci do woli, błogoslawić związki homosiów, produkować ludzi w probówce, olewać modlitwę i Boga...

Gość dfsdfdsf
jedyne co mnie bulwersuje to to że ci imigranci chcą żebysmy przestrzegali ich prawa, chca nam je narzucic chcociaz nie sa "u siebie". ALE ja my pojedziemy do nich to oczywiscie musimy sie stosowac do ich obyczajów. Szczególnie czesto mozna usłyszec jak we Francji ta muzułmanska chołota narzuca nam Europejczykom swoje chore obyczaje :o Ja bym powiedziała: nie podoba sie to won do siebie, ale oczywiscie rzad chce byc politycznie poprawny i zgadza sie na wszystko co zarzadaja muslimy

Gość whedif
byłam na Zachodzie i powiem tak: Murzyn się wszędzie dostosuje. bywają gorsi. z arabami jest problem, nie będę tego nawet komentować. Japonia irytuje, ale przynajmniej kulturalni i wykształceni (u nas jest tylko ta biedniejsza Azja które sprzedaje śmieci). reszta imigrantów do Eu Zach jest Eu Wsch więc Rosjanie i my. :)

Mnie wkurwia ich bezhonorowe podejście, że jak dojdzie do konfliktu między Arabem i Europejczykiem, to ten pierwszy wzywa wszystkich swoich kolegów i idą w 10-20 skopać mu tyłek, bo Arab 1 na 1 się boi jak cholera. A u nas pozostała rycerskość i każdy swój problem chce rozwiązać na solo. Bądź jak ktoś Arab wkurwi z jakiegoś powodu i dojdzie do bójki i gdy dostanie wpierdol, to idzie do gazety i mówi, że to rasizm!

Gość dfvdfgvdffd
To jest tak zwana islamizacja. Polecam poczytać kilka książek. Właściwie oni nawet się z tym nie kryją, że w swoim zamiarze mają zamiar opanować każdy kontynent. Efekty widać na ulicach gołym okiem.

Gość mmmooorrrdkkka
ja znam paru arabów. ale sa to studenci ktorzy pzryjechali zeby sie ksztalcic i uciec od biedy i rezimu. oni czuja sie tu wolni, zwlaszcza kobiety. jezeli chodzi o tych starszej daty to sa rozni. jeden przyjechal pilnowac corki ktora tu studiuje. inny jest od ponad 30 lat hajtniety z polka i daje sie wykorzystywac. a inny to zlodziej. ja osobiscie uwazam ze jednak dzieli nas duza przepasc kulturowa i religijna. jezeli my poznamy glebiej ich zwyczaje itd a oni nasza to mysle ze nie bedzie takich problemow jak tu piszecie, ale trzeba chciac. a najczesciej sie nie chce i ocenia sie ludzi po tym skad pochodza. to tak jak polak pojedzie za granice to od razu pijak, zlodziej czy dziwka, czyz nie tak? kazdy jest chodzaca indywidualnoscia wiec nie nalezy wrzocac wszystkich do jednego worka.

Gość mmmooorrrdkkka
wrzucać mialo byc :D

Gość dfvdfgvdffd
oni sie do naszych zwyczajów nie dostosowują, my dostosowujemy się do ich. widziałeś kiedyś kościół katolicki w ich państwie? Bo ja meczety w warszawie tak. to jest wlasnie ISLAMIZACJA.

Zobaczymy co się będzie działo, kiedy ich populacja będzie rosnąć. Na razie we Francji jest 10%, zobaczymy co będzie jak pojawi się 20%, 30%, 40% ... 50%.

Gość dfvdfgvdffd
Francja to akurat kraj, gdzie starają się nad tym panować. Już zakazali nosić burek.

Francja to raczej "tonący się brzytwy chwytający". U nich jest największy Sajgon, bo jadą do nich najwięksi pojebusi. Do Niemiec jadą Turcy, którzy są trochę bardziej lajtowi, a do UK jadą często Hindusi, którzy nie są muzułmanami.

Gość dfvdfgvdffd
Nie wiem skąd wyciągnąłeś takie wnioski, na podstawie jakich badań czy statystyk? Bo to totalna brednia.

Gość Zuzanna Amelia & 28
21:34 [zgłoś do usunięcia] dfvdfgvdffd Francja to akurat kraj, gdzie starają się nad tym panować. Już zakazali nosić burek. I nie nosza burek ?

Gość 23rty
wiesz polak nazywa kazdego bezowego arabem a kazdego skosnego wietnamcem.. nam tez dalego do wszystkiego

Gość Zuzanna Amelia & 28
21:34 [zgłoś do usunięcia] dfvdfgvdffd Francja to akurat kraj, gdzie starają się nad tym panować. Już zakazali nosić burek. I nie nosza burek ?

Gość aslo90
gdzie byles smieszny studenciku??? z e tak myslisz?

Gość To skandal!

Gość dfvdfgvdffd
Nie wiem, dawno we Francji nie byłam :)

Gość taka prawda........
zlikwidować wszelkie socjale to problem sam sie rozwiaze:o jak ktos chce uczciwie pracowac i umie dostosowac sie do zasad panujacych w danym kraju to niech sobie przyjeżdża🖐️

U Arabusów ich szariaty biorą się z lenistwa. Arabowie którzy znaleźli normalną robotę i uczciwie pracują, to mają wyjebane w burki, minarety i resztę tych spraw. Natomiast tym co żyją z socjalów jest źle i trzeba dogadzać jak dziwka klientowi.

Gość To skandal!

Gość dfvdfgvdffd
student ale do czego niby odnosi sie twoja wypowiedz?

O ich pomysłach polegających na tym, że to my mamy się do nich dostosować. Arabowie wykształceni i mający pracę mają wyjebane w palenie samochodów nocą, bo mają na drugi dzień się wyspać, natomiast "biedacy" skoro cały dzień nic nie robią, to noca auta palą.

Gość dfvdfgvdffd
Jezu student.. znika, bo bredni nie da sie czytać.