Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _dookie_

oczka:)

Polecane posty

Gość _dookie_

Dziewczyny czy podoba Wam sie ciemny kolor oczu u faceta ?:D Np antonio banderas ma piekne albo omar sharif jak byl mlody...Faceci jaki lubicie kolor oczu u dziewczat?:)

Gość Ja z Czech :) :)
Ja jestem facet - lubię czarne

Gość _dookie_
czarne sa w zasadzie zadko spotykane nigdy jeszcze takich w sumie nie widzialam:D

Gość Ja z Czech :) :)
Niemożliwe. Ja też w sumie rzadko, a właściwie raz i to u jakiegoś chłopca z podstawówki, pamiętam stałem z koleżankami i od razu zaczepiły tego malca, nigdy więcej nie zobaczyłem takich oczu ale to były chyba najładniejsze na świecie, swoją droga fajnie byłoby poznać jego mamusie :)

Gość _dookie_
ja to wogole mam manie na punkcie jasnych oczu strasznie takie chcialabym miec ale ostatnio spodobaly mi sie wlasnie ciemniejsze z ciemna oprawa..

Gość _dookie_
np ray liotta moim zdaniem ma najpiekniejsze za mlodu jeszcze tak super z nimi wygladal ah chociaz teraz tez:)

Gość _dookie_
podobno najczesciej spotykany kolor oczu na swiecie to wlasnie ciemny,brazowy ale zauwazylam ze w zasadzie najwiecej osob ktore spotykam itp itd maja jasne..chociaz jak juz sie zdarza ciemne to sa to np ciemne zielone albo niebieskie nie do konca takie czyste brazowe:D