Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żonaty30l

Polsce grozi zapaść demograficzna

Polecane posty

Rodacy! Czas zadbać o naszą świetlaną przyszłość, o nasze emerytury. Czas, by wziąć się do roboty. Musimy zapładniać i rodzić :D Chyba nie chcemy w naszym kraju słomianych i glinianych wiosek oraz meczetów. Mój starszy chorąży sztabowy jest już gotowy :D :D :D http://wiadomosci.onet.pl/kraj/-dziennik-gazeta-prawna-luksus-teraz-nazywa-sie-dz,1,5230299,wiadomosc.html

Gość salinnaga
polska jest przeludnion a-od 89 roku dwycyfrowy wskaznik bezrobocia ajest obecnie ok 2,3 mln bezrobotnych-skad wziac prace dla przyszlych pokolen?

Gość salinnaga
biednych wilekodzietnych rodzin nawet z kilakansciorgiem dzieci jest multum -a ci pierdoleni jebani chuje politycy i kaplani -lamentuja -jest niz rodzcie co roku

Rolą Państwa jest stworzyć odpowiednie warunki do tego, aby pracodawcy mogli rozwijać swoje firmy, unowocześniać produkcję i zatrudniać nowych pracowników. Gdyby obniżyć ZUS, podatki oraz stworzyć prawo przyjazne dla firm, w Polsce nie będzie problemów ze znalezieniem pracy.

Rząd Thuska podniósł podatek VAT od ubranek dla dzieci i innych, także ważne jest, aby stworzyć również warunki odpowiadające polityce prorodzinnej, której w Polsce nie ma (mówię to, jako rodzic). Socjal? Też go nie ma, a powinien być, ale z głową, bez zbędnego rozdawnictwa.

Gość salinnaga
chuj w dupe nakazywaczom rozmnazania -zeby poowa ludzi wymarla -to nie byloby bezrobocia

Gość Nadieżda
Co temat to Tusk, Tusk, Tusk... Skończcie, lubię politykę, ale co za dużo to niezdrowo

Gość salinnaga
bom ateistka i bezdizetna z wyboru -a takich osob sie nienawidzi -jebac orędownikow rozmnazania

Gość salinnaga
90% bab to religijne idiotki, co uwazaja kaplnow za autorytety-ja ich uwazam a gówno i skurwieli

Zapaść demograficzna w Polsce to mit. Według ostatniego spisu ludności populacja Polski rośnie i obecnie wynosi 38,5 miliona osób (a więc o 400 tysięcy więcej niż podczas poprzedniego spisu).

Gość Nadieżda
Żonaty, powiedziałam, że lubię ;) Ale lubię w sensie obejrzeć Fakty :)

Gość salinnaga
ostatnio do piekar slaskich przybyla pielgrzymka 100 tys kobiet- a jakis biskup gadal ze wzorem dla kobiet powiina byc Maryja -generalni e baby maja niewolnicza mentalnosc i dlatego a religijne

Gość salinnaga
ten lament kretynow -bierze sie stad ze w 2010 roku urodzilo sie 411 tys ludziow a w 2011 -391- wielkie mi co

Gość dfsfds23
hm . 2 mln polakow po 2004 roku wyjechało za granice z czego 1 mln powróciło do kraju. było nas 38,6 mln - 1 mln = 37 , 6 mln taka jest obecnie ludnosc Polski .. Zakladajac ze przyrost naruralny = zero l

Gość tatra jasna
09:08 [zgłoś do usunięcia] Żonaty30l Rolą Państwa jest Ale Państwo tego wszystkiego nie robi. W takiej sytuacji tylko nierozsądna osoba namawia do zapładaniania i rodzenia. Potem człowiek się martwi za co wyżywić te dzieci. Inna sprawa, że są ludzie, którzy nie chcą mieć dzieci, bo wiedzą, że nie nadają się na rodziców.

Gość no i co ty myślałaś
taaa rodźcie dzieci bo kto będzie zapieprzał na emerytury pracy nei ma to i za co utrzymać dzieci ? rząd się wystraszył ze nei będzie na emerytury bo roczniki przedwojenne dożywają 90tki rząd się wystraszył że jeśli wszyscy obywatele będą żyli po 80-90 lat to za długo będą pobierać emerytury....a prawda jest taka że wystarczy prześledzić nekrologi by widzieć że umiera dużo 80-90latków a z następnych pokoleń to już multum 70, 60 i 50 latków.....a nawet 40latkowie gdy poumierają dzieisjsi 80 i 90 latkowie to umieralność ustabilizuje się na wieku około 50-70 lat

Gość salinnaga
polakow jak mrowkow-rodzin wielodzietnych multum-a kretyni religijni ubolewaja ze ich liczba stopniowo sie zmniejsza -ze teraz jest ich 1,5 mln a za na lat 20 ok 1, 2 mln

Gość salinnaga
po mnie chocby potop-ja pierdole system emerytalny a inni ludzue zwisaja mi zwisłym kalafiorem

Problem w tym, że jak ludziska z wyżu demograficznego (m.in. ja) dożyją emeryturki, to będzie katastrofa. Stosunek ludzi pracujących do pobierających świadczenia będzie katastrofalny. Ciekawe, w jakich warunkach przyjdzie nam żyć. Na emeryturę z ZUSu nie będzie co liczyć, bo skąd ten pasożyt weźmie pieniądze, skoro już ich nie posiada?

Gość hipolitteekk
pierdolenie że ktos musi robic na moja emeryture wkurwia mnie nie z tej ziemi,sam teraz na nia zapieprzam a ze system jest chory i fizycznie idzie to na obecnych emerytów gówno mnie to obchodzi,jak mi złodzieje nie oddadza mojej kasy to ich rozniose

Gość salinnaga
polska jest przeludnion a-norwegia ma taka sama wielkosc a ludziow tylko ok 5mln-a jaki standard zycia-szkoda ze polacy nie umieraja i nie zostanie ich tylko 5 mln

Gość Nadieżda
Hihi, ja jestem religijna (dla ciebie pewnie dewotka z gatunku toruńskiego), dziecko planuję jedno, w ostateczności dwójkę " umieralność ustabilizuje się na wieku około 50-70 lat" Ja tam jestem z długowiecznej rodziny, i prababka, i ciotki dożyły 90, a babcia też swoje lata ma, a jest zdrowiutka ;)

Gość Nadieżda
Ja nawet jednego nie mam :( Ale się staram :)

Gość salinnaga
chuj w dupe potepiaczom bezdzietnosci z wyboru -kaplani i politycy to gówno