Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żonaty30l

Polsce grozi zapaść demograficzna

Polecane posty

Gość ac,aa
NO to skoro to wszytsko wiesz, to jak możesz namawiac kobiety do rodzenia dzieci co??? Większość kobiet przez urodzenie dziecka skazały się też na łaskę bądź nie łąskę męża,bo musiały być na jego utrzymaniu. A Ty myślisz ,że to fajne??? Nie ma gorszego uczucia niż być na utrzymaniu faceta, tylko dlatego, że się urodziło dziecko. To potworne uczucie, a facet jak wie, że ma władzę, bo np tylko on zarabia to chętnie z tego korzysta, bo wie ,że żona i tak nie odejdzie bo nie ma gdzie, bo nawet pracy nie ma, a do tego małe dziecko. I się zaczyna::: przytyłas po ciąży, masz rozstępy, tamta jest łądniejsza, w necie takie fajne laski, zdrady, poniżania itd.

Gość g54n5
czyli ile dzieci to w sam raz na te czasy? 1 czy 2?

Gość oyampinna
czytalam o facecie mu mu zona umarla i zostal z 16 dzieci i o babie co zostala sama z 12 dzieci-gdyby uznali kaplanow za gówno i sie zabezpiczali to by nie wpadli w bagno biedy i wielodzietnosci

Gość Nadieżda
Hihih, to mąż jest bardziej na mojej łasce, bo zarabiam więcej od niego ;)

żonaty30l: Piszesz, ze to wina rządu. A ja się pytam skąd natrzaskać pieniędzy na politykę prorodzinną? Skoro mamy jeden z największych odsetków w Europie osób niezdolnych do pracy (czyli raczej nie potencjalnych płatników składek), utrzymujących się z rozmaitych zasiłków państwa? łatwo jest puszczać górnolotne: PAŃSTWO WINNE. A może rozejrzycie się po najbliższym sąsiedztwie- ilu z nich ma legalną pracę i odprowadza składki, ilu jest emerytów/ rencistów, bezrobotnych/ pracujących na czarno czy żyjących z rozmaitych zasiłków? I czy na pewno im wszystkim się one należą?

Gość oyampinna
jak to skąd-na to pierdolone jeban e euro ci chuje jebani politycy popierdoleni wjebali 81 miliardow zl

oyampinna: Tak tylko dla Ciebie popieprzone Euro, a połowa społeczeństwa cieszyła się jak głupia...

Przede wszystkim zlikwidować przywileje emerytalne i obniżyć armię bezproduktywnych urzędasów. To powinno być traktowane jako priorytet.

Gość ac,aa
Zgadzam się!!!! mamy najdroższy stadion w Eurpie, na cholere pytam się???? Kogoś tam porządnie pojebało w tym rządzie!!!! Jak jeszcze raz od nich usłyszę, że nie ma kasy na przedszkola albo coś, to chyba tam z widłami pójdę. Smiecie cholerne!!!!!!!!!

Gość oyampinna
taak -bezrobotne samotn e wielordki sie cieszyly-juz to widze- one sie a mrtwia za co nakarmic dzieci -euro bylo i minelo-a ze te 81 mld ilez np zlobkow i przedszkoli mozn by wybudowac-dzieci dozywiac , wyprawek ufundowac szkolnych -

No to ogłoś wszem i wobec likwidację przywilejów emerytalnych- zobaczysz jaki będzie odzew społeczeństwa i związków zawodowych. Co kolejne miasteczka policjantów, strażaków, górników i innych rozbiją się pod Sejmem. I będzie, ze państwo uciska i wyzyskuje biednych obywateli. Dla Ciebie to wszystko jakoś dziwnie proste.

Gość oyampinna
ja aani euro ani olimpiady nie ogladalam -ja sport pierdole -joge cwicze i reszta mi zwisa kalofiorem

@Polly84 no i dlatego mamy, jak mamy, bo pan strażak, policjant i górnik są tak zmęczeni pracą, że w moim wieku idą na emeryturkę, a ja tych pasożytów i nierobów muszę utrzymywać :D

Gość oyampinna
to pierdolone jeban e euro jeszcze latami sie bedzie budzetowi odbijac czkwaką-wiecznym deficytem

I sorry, jakkolwiek brutalnie to nie zabrzmi, ale co mnie obchodzi co "bezrobotna samotna wielorodka" do garnka włoży?! Ja przez wiele lat będę się zastanawiać czy stać mnie na dziecko i wielu rzeczy sobie odmawiać, jeśli już się zdecyduję, a ktoś bach i już ma cały komplet i potem lament, ze państwo nie daje!

Gość ac,aa
Żonaty nawet mi nie mów takich rzeczy, bo juz się cała gotuję. I powiedzcie mi teraz,że to nie jest złodziejstwo??? że oni w łapy nie dostali?? I że to nie jest działanie specjalnie na szkodę Państwa??? Bo sorry, ale mi się coś wydaję, że ktoś tu sobie jaja robi, a te wybiegi to specjalne działania żeby doprowadzić do ruiny ten kraj i jego mieszkańców. MOJA RADA!!!!: UCZCIE SIĘ JĘZYKÓW!!!!!!!!!!!

Gość oyampinna
za te pierdolone euro -mozna bylo wybudowac zlobek /przedszkole do ktorego poszloby twe dziecko-ale coz kasa poszla w bloto na piedolone sporty

Gość Nadieżda
Moja rada, bądźcie spokojni, kończcie dobre kierunki na dobrych uczelniach i nie wplątywajcie sie w kłótnie- oszczędzi to wielu stresów

Gość Nadieżda
Euro było ogromną promocją naszego państwa, bo przez tych nieudaczników-emigrantów zagraniczni wyrobili sobie zdanie, ze Polska to Rosja, ale fakt, że poszło zbyt wiele kasy na to...

Żonaty30l: Ja wiem, ze masz rację- tylko nie zadowolisz wszystkich: dla jednych priorytetem są przedszkola dla innych przywileje emerytalne, jeszcze dla innych organizacja Euro. I to nie był wymysł polityków- chyba każdy widział jak pół narodu dostawało małpiego rozumu podczas rozgrywek. Taka prawda- żeby zrobić coś w danej dziedzinie musisz ograniczyć dotacje dla innej. I zawsze komuś coś się nie będzie podobać.

Gość oyampinna
za te pierdolon ejebane euro mozna by emerytyry podniesc- a co niemacie w rodzianch emerytow?

Gość oyampinna
euro to bylo wydarzenie jednorazowe- a zlobki , przedszkola to inwestycja na lata- ale ci perdoleni jebani chyje politycy wola kase na spory wydac niz na kobiety i dzieci

Gość oyampinna
ze szkol zniknely gabinety dentystyczn e- higienistki -a politycy wydaja kase na bzdury-pies ich kurwa powinien wydymac w dupe chujem drewnianym az by im mozgiem wyszedl

oyampinna: A sondaży nie oglądałaś? Ilu Polaków chciałoby organizacji Euro? Nie wiem, czy to słuszne czy nie i nie oceniam- ale dla Ciebie ważny jest żłobek, dla kogoś innego, kto np. nie ma dzieci- to sprawa drugorzędna. W Łodzi podczas wyborów samorządowych naczelnym hasłem było wybudowanie hali sportowej z prawdziwego zdarzenia. Wszyscy mieszkańcy za tym krzyczeli- zresztą wybrali władze, które obietnicy dotrzymały. No i stoi sobie radośnie ogrooomna Atlas Arena- raz w roku grają tam siatkarze, 1-2 razy jakiś koncert, czasem wystawy. A przy utrzymaniu pracuje sztab ludzi + koszta ogrzewania, konserwacji. I co? Gdzie ludzie o żłobkach mówili?

Gość ac,aa
Tego o tych higienistach i dentystach nie wiedziałam, to faktycznie przerażające.

Gość oyampinna
po prostu kaplani i politycy uwazja kobietyi dzieci za gowno- jest wkraju ok 1000 pomnikow Papieża s n a swiatynie opatrznosci poszlo 40 mln -z budzetu panstwa- a na sprawy zyciowe nie m a

Gość ac,aa
Polly jak przeciez nie mówię, że wszyscy mają olej w głowie, są też ludzie kretyni patrzący krótkowzrocznie!!! A propos nie wiem czy wiecie, ale z ostatnich badań wynika, że euro nie przyczyniło się w żadnym stopniu do wzrostu gospodarczego w Polce wręcz przeciwnie!!!!!

Gość oyampinna
poszlo nostwo kasy w bloto--od roku 89 kiedy to wladze przejak kler-trwa likwidacja zlobkow , przedszkoli, swietlic-proba zniesienia antykoncepcji-i wypchniecia kobiet z rynku pracy-coz czarna sotnia