Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;(babajaga

Jak mam malować nos jeśli jest szeroki , długi , garbaty ?

Polecane posty

Gość ;(babajaga

w stylu rzymskim (chyba)

Gość ;(babajaga
pomoze ktos ?

Gość sdfghjk
najlepiej obciac;)

Gość gfhfghf
po bokach odrobine podkładu o ton ciemniejszego niż ten którego uzywasz prązujący puder na koniuszek nosa

Gość ;(babajaga
bardzo chetnie bym obciela go ;)w przyszlosci rozwazam operacje ale teraz niestety moge tylko go tuszować makijażem. gfhfghf dziękuję za wskazówkę,a czy ten makijaż zakryje też garba?

Gość gfhfghf
niezbyt ale poprawi ogólnie jego kształt (oczywiście tylko optycznie)

Gość gfhfghf
zresztą popróbuj w lustrze i sama oceń, znajdź swój sposób na jego optyczna przemianę za pomocą cieni mozna zrobić wszystko ja np. sobie lekko podkreślam kości policzkowe, kości zuchwy, niejedna osoba mi powiedziała, że mam fenomenalny kształt twarzy :D

Gość ;(babajaga
nawet nie pomyslalam o tym :) hehe moze masz dobra twarz podatna na makijaż i duzo u Ciebie robić nie trzeba:P

Gość iknowbelive
za pomocą makijażu można zdziałać cuda, ale wiesz jak nie wiesz do końca jak i czego użyć, może warto byłoby się wybrać na lekcje makijażu. Teraz w Magnolia Park we Wrocławiu można się zapisać na takie lekcje. W Douglasie specjaliści na kosmetykach m.in Guerlain doradzają, jak się można fajnie pomalować. Myślę, że to jest bardzo fajna sprawa.

Gość hinek
HMMMmm... długi, szeroki, garbaty... może teraz służyć jako pług do odśnieżania. fajna sprawa ;)

Gość tooto
dobry makijaż czyni cuda, więc myślę, że koleżanka wyżej ma rację, żeby się wybrać na takie darmowe lekcje, jak jeszcze się nie wybrałaś to masz szanse w tym tygodniu w Pozaniu w Starym Browarze, a przy okazji te zniżki na kosmetyki Clinique i Collistar też kuszą.