Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolcia1990

LUTY 2013 -ZAPRASZAM PRZYSZLE MAMUSIE :)

Polecane posty

Gość kurmacjapierole
wy jestescie pie*dolnieci zauwazcie blad w owym nicku auroki hahah ale jaja

Gość szalona mamuśka
jeżeli to prawda niech dziewczyna zmieni nick bo ją tu wszędzie będą wyzywać itp skoro to dwie różne osoby zresztą tamten temat ze zdjęciem które nie nalezy do tej co temat założyła mówi samo za siebie jakie będą kolejne tematy...

chciałam to do was dołączyć dziewczyny ale widzę, że dalej nie ma to sensu z powodu trolli i podszywów... :( najlepiej ignorować chamskie i nie na temat wypowiedzi, a tak to dajecie tylko pożywkę do dalszego komentowania osobom, które nie mają nic sensownego do powiedzenia w tym temacie...

Gość luiza 89.
a co ty jej adwokat śmiech na sali. co każdy ma się przyglądać wszystkim nicką, a różnice naprawdę widać

to napiszę, że 5 lat szukam pracy (normalnej - na stałą umowę)... dzisiaj okazało się, że zostałam wybrana jako jedyna do zajebistej firmy budowlanej i z powodu ciąży musiałam podziękować... jestem załamana... 2 srok za ogon nie złapię :(

dziewczyny kopara mi opadla ze podejrzewacie mnie ze bylam podszywem !!! az mi sie smutno zrobilo:( po prostu jestem spostrzegawcza i zauwazalam roznice w nickach.. A podemnie tylko raz sie podszyl bo nie mialam w nicku ani litery "L" ani litery "i" ani litery "o" wiec ciezko wymyslic cos zeby sie podszyc. Pozatym zauwazcie ze ja jako jedyna nie irytowalam sie tak podszywem, bo po prostu wiem ze podszywom wlasnie chodzi o to zeby rozwalic topik, zirytowac, zdenerwowac innych.... JA sie nie dalam... Ale ok, jak uwazacie ze jestem "podejrzana" to wiecej sie tlumaczyc nie bede... I ten komentarz z wielkoscia brzucha tez nie na miejscu, bo to ze mam maly brzuch to o niczym nie swiadczy... taki mam i juz... Ostatnia miesiaczke mialam 24 kwietnia wiec juz bedzie jakis 18 tydzien, ale z USG wychodzi 16t3d. I co, mam sie pochlastac z tego powodu? Ze przed ciaza mialam w talii 66cm a teraz 73cm? I nie mieszcze sie w Waszych " brzuchowych normach"? Przykro mi i wiecej nie bede tu zagladac bo za spostrzegawczosc zostalam oskarzona.

Laura ja Cie nie oskarzam!! jezeli poczulas sie zle to mi bardzo przykro a jezeli chodzi o brzuszek to od poczatku mowilam ze kazda inaczej przechodzi ciaze i kazdej iaczej roznie brzuszek, mi mowia ze wygladam jak w 8 miesiacu i jakos sie tym nie przejmuje... LAURA jeszcze raz przepraszam jak sie poczulas urazona :(

chodzilo mi głównie o wpisy keysy2121 musialabym chyba upasc na glowe zeby rozwalac topik w ktorym sama się udzielam.. niedorzeczne oskarżenia. Nie bardzo kumam o co chodzi z tym topikiem z linka wyzej.. nie chce mi sie calego czytac...

podszywacz podszyl sie pode mnie (karolcia1990) bo przeciez zmienilam nick ale teraz wrocilam do tego co mam :) i wkleil zdjecie jakiegos dziecka i kazal oceniac.... i tak sie toczyla rozmowa, a raczej klotnia o autorce (teoretycznie mnie) az w koncu KOMPUTEROWIEC sie przyznal ze to on sie podszywal i ze zrobil to zeby pokazac ze w internecie jest pelno pedofilow i zboczencow i ze nie powinno sie dawac zdjec dzieci... a jak juz dawac zdjecia to z zakrytymi twarzami juz wiesz? nie wiem keysy zle Cie ocenila ale sama sie pewnie wkurzyla, ale tego nie wiem... ja Cie przepraszam jeszcze raz jezeli poczulas sie w jakikolwiek sposob oprzezemnie urazona... SORKI...

ok, juz wiem o co biega.. ludzie to naprawde nie maja wlasnego zycia zeby takie glupoty wymyslac.. porazka

co jak co, mial racje a przy okazji nas wkurzyl porzadnie... wazne ze sie przyznal i wszystko powinno wrocic do normy :)

Gość komputerowiec
a kuku :)