Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak pytanie ...........

Angielska skrzynka na listy

Polecane posty

Gość tak pytanie ...........

Czy wam też przez skrzynkę leje się woda podczas dużego deszczu???

Gość Plenerowy szczaw
wiemy ty masz wszystko naj.... i żadnych klopotow plus konkubenta

Gość szadafaga
Mnie tez sie nic nie leje :D

szczaw --> widze ze ty tez masz przeciekajaca skrzynke, wiec no coz mam ci poradzic... miske podstaw ;) a klopoty mam jak kazdy tylko forum to jest ostatnie miejsce gdzie bym sie zalila.. :)

Gość patentowy sposob
No sorry, ale z jakiej racji woda moze sie lac przez skrzynke w drzwiach? No chyba, ze zamiast metalowych drzwiczek masz jedna wielka dziure :D

Jak by polactwo trochę pomyślało (co ja wymagam) to by skapowało, że np może być rynna zapchana że woda nie ma ujścia i stąd woda leci po drzwiach. Ale to trzeba pomyśleć polaczki!

Gość patentowy sposob
Te, Polaczka, nie pyskuj tak, bo zlosc pieknosci szkodzi ;) Powiedz mi jakim cudem woda moze wleciec do skrzynki? No jakim? Przeciez oprocz metalowych oslonek, sa jeszcze te zabezpieczajace wlosia, twarde jak u szczotki ;) Wiec albo masz dziure w drzwiach bez zaslonki albo jestes zdrowo rypnieta ;) Ktora opcja?

Gość patentowy sposob
Oj chyba ci za duzo tego deszczu nachlapalo do skrzynki pocztowej, bo strasznie agresywna jestes. A moze to wplyw tej zapchanej rynny? ;)

Gość hahahahaha!!!
Nawet gdyby sie chlusnelo woda z wiadra na drzwi to woda sie nie dostanie do srodka :D Jak juz ktos napisal sa metalowe oslonki, szersze niz otwor na listy i te szczotki, geste jak diabli i twarde. Ktos cie nie lubi i specjalnie ci wode wlewa przez drzwi ;-) Pomysl, komu zalazlas za skore a znajdziesz wytlumaczenie swojej "deszczowki" w domu :D:D:D:D:D

Gość laptopowa dziunia
malgosia czy jak ci tam, wlasnie ty wychodzisz na prostaczke przez twoje chamskie komentarze. Co do skrzynki to wiekszosc z nich ma klapke lub jak ktos napisal wlasnie takie wlosie, przez ktore nic nie leci. Moze porozmawiaj z lanlordem o wymianie skrzynki jesli leci przez nia woda?

Gość dklfjghdfkjl
no gosia blysnela inteligencja ze hoho :D:D:D tak leje do skrzynki woda bo rynna zatkana MADRALO :D:D

Gość patentowy sposob
Ja mysle, ze to moze byc jakas skorumpowana grupa terrorystyczna pod nazwa " Skrzynkowi Zalewacze" tudziez "Zapychacze Rynnowi". Skrzynkowi Zalewacze podobno wkladaja szlaufa do skrzynki pocztowej i zalewaja woda. Jako cel obieraja sobie glownie sfrustrowane Polki, pelne nienawisci do wlasnej nacji. Mysle, ze Malgosia padla ofiara tej szajki. Co do Zapychaczy Rynnowych nie mamy niestety blizszych informacji. Podobno ukrywaja sie gdzies w Polsce pod pseudonimem "Ryszard Rynkowski" i zarabiaj na zycie spiewem. ;)

Wszyscy jesteście po tych samych pieniądzach. To, że pani M... zachowała się niemiło to reszta bardzo od niej nie odbiega. Nawet takiej zawiści nie między innymi nacjami. Kup sobie nową skrzynkę lub poproś właściciela o załatwienie problemu. Nie ma sensu dawanie tematu na forum, bo zwyczajnie zostaniesz wyśmiana!

ryszard rynkowski hahaha padlam :D poza tym chcialabym pogratulowac autorce ze jej pozornie nieciekawy temat rozrosl sie do takich rozmiarow :D cos na miare tematu pt. 'boli mnie macica'.

Gość Marcepanowa......
Jakie to smieszne daj upust swoim frustracją plenerowa konkubino widać że ludzie dali ci trochę spokoju przeważnie to ty jesteś przedmiotem kpin

Gość Marcepanowa......
nie podniecaj sie az tak;-) jesli dla ciebie jest czyms super jak o tobie pisza to gratuluje! wazne zeby miec parcie nie wazne czy plują czy nie! wazne zeby pisali była blondi

kochana, jak ktos sie tutaj podnieca to raczej nie ja. pisz dalej o mnie, do mnie.. obojetnie, same bzdury, obrzucanie blotem, wylewanie zalow, chamstwa i frustracji, to jest tylko forum, dla mnie, bo dla ciebie cos wiecej. mi to wisi.tobie nie musi :) na zdrowie.

Gość mrs penguin
A przyszło wam do glowy ze skrzynki na listy są różne i nie kazdy ma taką jak wy? :) noo chyba nie...a czasem wystarczy użyć mozgu zanim zaczniecie być wredna cholota. Ja raz miałam skrzynkę na zewnątrz, i też wlewala mi się woda.

Gość bessmuuzgowaa
no taka kwadratowa czerwona,zeby listonosz wiedzial ze to pudlo to skrzynka ,aa i stala na nodze tez czerwonej prawie jak pelikan.. bardzo malo takich skrzynek jest co nie sa na drzwiach ale mozgu trzeba uzyc i jeszcze trzeba go miec zeby miec co uzyc. aa widzialam tez taka fajna skrzynke na podjezdzie na bramie wjazdowej do takiej duzej willi ...ale chybha bezmozgowcy tam nie moga mieszkac,i pewnie te skrzynki sa bardzo drogie wiev nie przeciekaja :P

Ja mam na zewnątrz i wiem o co autorce chodzi bo sama mam ten problem. A skrzynki w drzwiach ma większość z was bo takie są w szeregowcach. Więc nie ma się co dziwić.

Gość patentowy sposob
No witam szanowna bande bezmozgowcow czy jak to wy tam sie nazwaliscie? Szajka wlewaczy skrzynkowych, jak widac, nadal grasuje. Bardzo mnie to martwi, wszakze trzeba sie martwic o rodakow. Czy szanowne panie probowaly sie skontaktowac z Ryszardem Rynkowskim? Kraza plotki, ze to podobnoz on pozapychal te rynny i jeszcze wiele wiele wiecej obiektow mogl zapchac. Kurde, ciezka sprawa. A co do czerwonych skrzynek stojacych na nozce pelikana, to widze, ze to jakas gruba sprawa. Wszakze od takiej skrzynki na nozce do drzwi wejsciowych jest kawalek drogi, wiec ten deszcz musi transportowac sie w tempie ekspresowym. Czy probowaly sie panie skontaktowac z Ruchem Palikota? Podobno on rozwiazuje problemy pelikanow i innych tam takich :) Jesli jednak i Rynkowski i Palikot wam nie pomoze, prosze poszukac pomocy u niezastapionego Rysia z Klanu. Pozdrawiam i prosze napisac o tym jak te straszne historie sie skonczyly. Czekamy z niecierpliwoscia :)

Gość skrzynka angielska jest super
mozna tez sobie zamontowac taka http://pokazywarka.pl/gbajro/ nie wiem dlaczego maja przeciekac ;P maja daszek :D:D