Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubelela

Czy mogę już zanocować?

Polecane posty

Gość Lubelela

Spotykam się z chłopakiem krótko, bo 3 tygodnie, ale codziennie. W sobotę mam urodziny i chcemy je spędzić razem, napić się wina. Mieszkamy w innych miastach i on nie ma jak wrócić w nocy, a skoro się napije alko to autem też nie może. Chłopak zaproponował więc, żebym spędziła tą noc u niego. Nie będę tu udawała cnotki, spalibyśmy w jednym łóżku, całujemy się, traktujemy naszą znajomość bardzo poważnie. Oboje mamy po 27 lat. Nie chcę jednak, żeby na dłuższą metę on sobie coś złego o mnie myślał, że nocuję tak z każdym, bo tak nie jest. Nie wiem co odpowiedzieć na jego propozycję.

Gość tereskamakalaa
mam bardzo podobną sytuację. I nocowałam, a nie dzieli nas aż tak duża odległosć bym nie mogłą wrocic do domu. Ale chcielismy tego oboje i to nie dlatego zeby się odrazu przespac tylko zeby spedzić ze soba czas. Byc razem i tyle. A nawet jesli doszloby do czegoś wiecej to tez nic zlego w tym.

Gość ojc pio
po ślubie możesz dopiero zaczać nocować.

Nie jesteś jakąś małolatą- łeb na karku masz. Jeśli czujesz, że to już czas to idź za hormonami :) Nie ma jakiejś konkretnej daty, od kiedy "wypada" spędzić razem noc, jeśli to fajny, wartościowy facet to jedź i bawcie się dobrze. Ja z moim też zaczęliśmy coś po ok. 3 tyg. i jesteśmy razem już 3 lata, nie ma reguły :)

Gość Lubelela
Właśnie uważam podobnie, nie ma co na siłę skreślać dni w kalendarzu. A tym bardziej, że właśnie hormony niosą oj niosą :)

niektorzy juz w pierwsza noc ze sobia spia, wiec 3 tygodnie, to na dzisiejsze uklady prawie wiecznosc, haha

Gość Mieszanka wybuchowa
ja z moim obecnym mezem od razu przeszlam od konkretow ;) i nikt nic sobie nie pomyslal, bo nie mielismy takiego nastawienia do siebie i od poczatku dobrze nam bylo ze soba..wiec patrz na to co laczy Cie z chlopakiem a nie szukaj gotowych przepisow na szczesliwy zwiazek i na to co on sobie pomysli...... bo rozni sa ludzie!

Gość jesli jest miedzy wami
dobrze i ty chcesz, to spoko:)

Gość Lubelela
Tak, jest bardzo dobrze między nami i bardzo się zaangażowaliśmy w tą znajomość, jak na taki krótki czas. Jak do czegoś dojdzie, to nawet się ucieszę z tego powodu.

Gość Mieszanka wybuchowa
no to juz wiesz co masz robic ;)

Gość klaudia1617
3 tygodnie? co to jest ja mam 22 lata jestem ze swoim facetem 5 lat i nie wyobrazam sobie nocowac u niego ze względu na szacunek do siebie i jego rodzicow.-mieszka z rodzicami

Gość lemingowaleming
uwazam , ze 3 tyg - miesiac, to juz ok, zwlaszcza jesli ktos ma swoje mieszkanie. Wiadomo, ze spedzajac razem weekend czy ogólnie w normalnych warunkach można się lepiej poznac niz na spacerze czy w knajpie.. bądźmy dorośli. Nie wyobrazam sobie caly czas spotykac sie na kawie/piwie albo lazic po miescie jak nastolatkowie.. zwlaszcza,ze mowisz,ze spotykacie sie codziennie. Takze bawcie sie dobrze :)

Czy byłaś kiedyś u niego w domu? Czy znasz jego rodziców i współmieszkańców? Czy wiesz jak się zachowuje jak wypije? Jeśli znasz odpowiedzi na te 3 pytania, to ja głosuję ZA. Jeśli nie znasz choć na jedno - uważaj. 3 tyg to mało, może zdarzyć się coś nad cym nie masz kontroli.