Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Usagi T.

jakie studia można wybrać - z takimi wynikami ?

Polecane posty

Gość Usagi T.

Jeszcze trwają rekrutacje - co byście doradzili ? polski podstawowy - 37 % angielski podstawowy - 33 % matematyka podstawowa - 42 % historia rozszerzona - 47 % jakie studia byłyby najlepsze ?

Gość Nużeniec Ludzki
pedagogika na zaoczną może sie dostaniesz

Gość łopatologia
stosowana z przeznaczeniem na kopanie fundamentów...:classic_cool:

Gość SamaJa2
Hmm nic, bo nie poradzisz sobie na studiach

Gość Usagi T.
Dlaczego miałabym sobie nie poradzić ? Dajcie spokój...

Gość SamaJa2
Bo nie przejawiasz oznak inteligencji

Gość Nużeniec Ludzki
bo ledwo zdałaś maturę która jest banalnie prostym egzaminem?

Gość ja uważam, że ....
powinnaś iść na historię - w sumie najlepsze miałaś wyniki i poziom rozszerzony

Gość Nużeniec Ludzki
marna szansa że poprawi cokolwiek

Gość gianna_19
Masz bardzo słaby wynik z matur :/ . Jednak może dostaniesz się na studia zaoczne tzw. pedagogika. Jednak jest to mało ambitny kierunek. Powodzenia !

Gość taka_assica
też sie nad tym zastanawiam: - pl ustny 100% - ang ustny 80% - pl pisemny podstawa64% - ang pisemny podstawa 84% - mata pisemna podstawa 30%

Gość ja uważam, że ....
a skąd wiesz, że to mało ambitny kierunek ...bo ktoś Ci to powiedział ? Czemu zaraz gnoicie dziewczynę...jejku i nie poprawi - może poprawi, skąd wiecie- przyłoży się i poprawi

Gość 50gr
nie dostanie sie na historie, z takimi wynikami :D

Gość Nużeniec Ludzki
i po co te ustne podajesz...pisemne sie tylko liczą

Gość taka_assica
co sądzicie?

Gość julka93
ja: pl ustny 75 % ang ustny 80 % pl podstawowy 86 % pl rozszerzony 46 % ang podstawowy 96 % matematyka podstawowy 52 % co mi polecicie? :D

Gość Usagi T.
no własnie myslalam o historii. w sumie najlepiej mi poszla

Gość prosztę przeczytać TO
Kurcze BARDZO słabe masz wyniki. Na dzienne raczej nigdzie się nie dostaniesz. Nawet taki kierunek jak pedagogika odpada bo tam bardzo dużo osób startuje więc ze swoimi wynikami możesz darować. Proponuję za rok poprawić wynik. Albo szukaj zaocznych - jak zapłacisz to może Cię przyjmą ale nie wiem czy jest sens skoro prosta w porównaniu z egzaminami matura wypadła tak kiepsko...

Na historii NIE MASZ SZANS Tam będą składać ludzie mający blisko 100% - bo tacy idą na historię - co coś z niej umieją - pierszeństwo mają Ci z najlepszymi wynikami z historii.

Gość Nużeniec Ludzki
a ja sie dziwie że proponujecie im studia Przecież większość z kafe mówi że po nich nic nie ma, że strata lat i lepiej iść do pracy bo pracodawcy patrzą na doświadczenie Podobno nie trzeba mieć studiów by dużo zarabiać

Gość Renkaaa
Najlepiej na żadne, bo z takimi wynikami to na studia-śmieci można iść, po których nic nie ma. Już lepiej iść do pracy.

Gość ja uważam, że...
Proszę przeczytać TO chyba troszkę przeginasz, historia to jest jakiś oblegany kierunek, że przechodzą tylko Ci co mają 90 - 100 % z rozszerzonej i chyba jakoś specjalnie trudny też nie jest. Myślę, że poradziłaby sobie spokojnie.

Gość Nużeniec Ludzki
a potem taka pójdzie uczyć historii do szkoły i uczniowie będą sie dziwić czemu zdali mature na zaledwie 50 %.

Poradziłaby skoro tylko 47% na maturze miała???? gdzie materiał na maturę to kropla w morzu w porównaniu ze studiami?! Śmieszna jesteś i widać pojęcia nie masz o rekrutacji na studia. Biologia, chemia,fizyka to tez mało oblegane kierunki a dostają się tylko najlepszi z tych dziedzin. 47% z matury oznacza,że się GENIUSZEM w tej dziedzinie nie jest. Poza tym wymaganym przedmiotem przy rekrutacji z historii jest też: - Polski - WOS WOSU nie widze w ośiągnięciach ucznia a polski jak widac też bez rewelacji....

Gość ja uważam, że...
nieprawda może się wziąć za siebie i zacząć się uczyć. Pamiętaj, że to jest 5 lat studiów - w przeciągu pięciu lat może zdarzyć się wszystko. To jest tak jakby ktoś miał 30 % z angielskiego i wyszedł za założenia, że to już wyrok - to znaczy do końca życia angielskiego nie nauczy się.

Owszem ale żeby się uczyć trzeba się dostać a w tym wypadku będzie BARDZO trudno!

Gość Nużeniec Ludzki
gdyby choć jeden przedmiot byl na 80% to jeszcze bym uwierzył, ale na takim bezrybiu nie ma szans, zwłaszcza że to wiedza ogólna wpajana od podstawówki.

Gość ja uważam, że...
niekoniecznie czasem brana pod uwagę jest tylko historia. a czasami historia i wos, czasem historia i język, czasem historia -- do wyboru wos lub polski. Wszystko zależy od kryteriów jakie przyjmie uczelnia. Natomiast historia nie jest ciężkim kierunkiem i spokojnie można sobie poradzić na niej.