Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaweczkalatte

Moj maz pakistanczyk

Polecane posty

Gość milkaaa84
to zależy broń boże nie daj mu sobie zrobić dziecka i nie licz że on założy gumke, może próbować Cię zatrzymać w ten sposób...na Twoim miejscu zakończyłabym ten związek!!!

Gość drka s.Fiutancja , małorolna
odejść??? a chcesz mieć ryj polany kwasem solnym , albo siarkowym , debilko?

aj autorko :( szkoda mi Ciebie, bo bylas mega naiwna :( wzial z Toba slub tylko i wylacznie dla wizy, ze domyslilas sie wczesniej? Rozwod? Tak jak ktos napisal wyzej. Znajda Cie i zrobia Ci krzywde :O

Gość kaweczkalatte
Teraz mnie nastraszylyscie,ja sie zabezpieczam wiec narazie nie planujemy dzieci,ale jesli chodzi o rozwod to napewno ja zostane tu w mieszkaniu a on by sie wyprowadzil ,ale moze jest jakis sposob aby sie rozwiesc i nie miec pozniej problemow typu on bedzie mnie nachodzic lub cos gorszego.Boje sie ,a moze moglabym zglosic gdzies ta sytuacje i opowiedziec o wszystkim,tylko gdzie?

czy kiedykolwiek zauwazylas, by on byl zagresywny w stosunku do kogokolwiek? nieobliczalny? nikt Ci nie odpowie, czy on Cie nie bedzie nachodzil Ma on tu jakas swoja rodzine? jakis kolegow? czy sam jak palec?

no to niebywałą okazję przekonać sie jak wygląda morderstwo honorowe, ktorego dokona jego brat, bądź krewny. Tylko , będąc truposzem, nie podzielisz sie wrażeniami, no może koledze w grobie obok

Gość kaweczkalatte
On powiedzial mi i to nie raz ,ze jak tylko nie bede chciala z nim byc to nic na sile i ze on odejdzie ,ale nie wiem czy tak by bylo rzeczywiscie,bo teraz czeka wlasnie na odpowiedz z home office w sprawie wizy,i kiedy bym mu powiedxiala ze nie chce dalej byc z nim ,nie wiem jakby zareagowal na to ,chociaz musze wam napisac ze on byl juz tu raz zonaty ze szkotka dla papieru ,ale ona nie chciala mu pomagac potem ,nawet razem nie mieszkali ,i wzieli rozwod ,i on wtedy nie robil problemu jak mydle.

Gość jawa czy sen
drka, przestan dramatyzowac ;P to nie kino akcji czy CNN News :)

to wez ten rozwod. Wpakowalas sie w malzenstwo dla wizy. Facetowi w ogole nie ufasz i nad czym Ty sie jeszcze zastanawiasz?

Gość jawa czy sen
Mysle, ze nic Ci nie zrobi. On nie moze ryzykowac, nie jest u siebie w kraju, w UK musi byc ostrozny : )

Gość kaweczkalatte
Ma znajomych tutaj,czasami jak sie klocimy podnosi glos ,ale nigdy mnie nie uderzyl,raz chcialam sprawdzic go i to ja go raz uderzylam w twarz tak to bylo spontanicznie i w nerwach ,on sie strasznie wkurzyl ale nie oddal mi ,ale to moglo byc tak ze sie powstrzymal bo wiedzial ze jak odda to mu drzwi pokaxe ,a mu zalezy na wizie i to bardzo,co ja moge zrobic? Moze powinnam isc na policje i juz teraz przed zglosic to wszystko ,sama nie wiem.

no i następna głupia Polka, która ciapaty dyma

jawa czy sen - malo to bylo morderstw honorowych wsrod muzulmanow mieszkajacych w uk? Poczytaj troche zanim sie wypowiesz.

zozegraj to dobrze, bo możesz sie w piedlu znaleźć, a jeszcze małżeństwo papierowe, angole, pożrą cie bez muszdardy

Gość milkaaa84
jest mnóstwo tematów o ziązkach bądz małżeństw z pakolami nie czytałaś nigdy? mój znajomy miał znajomego pakola czasami go odwiedzał na kawe...a On potem zaczął dobierać się do jego córki!!! Ona nic nie powiedziała rodzicom (w sumie to nie wiem jacy to rodzice że się nie zauważyli że znajomy stuka ich córke). Zrobił jej dziecko a jak on chciał wysłać córke jeszcze w ciąży z powrotem do polski by mogła od niego uciec,ten pakol poszedł na policje powiedział że są rasistami a to jest również jego dziecko, nagle wielka obława helikopter, pełno glin i co aresztowali rodziców a córka już nie ma z nimi kontaktu....sory wiem że jesteś zaniepokojona ale może to będzie nauczka również dla innych...także rodziców...

Gość inna nie bede
na skakance, a malo to morderst w UK w ogole? O wiele wiecej jest tych zwyklych, rasistowskich, pod wplywem alkoholu itd, itd. Nie dajmy sie zwariowac!

niedawno w yv był reportaż, o tym jak w Łodzi Pakistan zabił Polkę, bo go zostawiła i wróciła do Polski. Zabił i był zdziwiony, że wsadzili go do kicia bo, w Pakistanie byłby na wolności

Gość 555
uprawnienia SEP

Gość milkaaa84
też czytałam i to nie jest jednorazowy przypadek...

Gość milkaaa84
bo w ich kraju jest takie prawo że jeżeli żona ucieknie od męża on może ją zabić w imię honoru!!! myślcie z kim się wiążecie...

Gość kaweczkalatte
O to chodzi ze ja nie zamierzam potem sie ukrywac czy uciekac gdziekolwiek.Chce potem zyc normalnie bez strachu i nerwow .

Ja nie napisalam, ze tylko muzulmanie zabijaja w uk. Chodzi mi o ich kulture i religie. Tam jest norma, ze kobiete mozna zabic jesli odejdzie od meza. Norma tam jest, ze zgwalcona kobieta idzie do wiezienia. Kobieta w ich kulturze jest niczym. Napisalam niczym, bo kobieta na miano czlowieka dla nich nie zasluguje 🖐️

Gość kaweczkalatte2
czy Ty jesteś normalna dziewczyno? bo czytając ten temat ,mam wrażenie że do normalnuch nie należysz?!!

Gość wies sie bawi na calego
O Boze, no nie wierze, ze sa jeszcze takie glupie polki :o puknij sie w leb pustaku

Gość kaweczkalatte
Tak kocham ,ale strasznie mecza mnie te sytuacje kiedy cos znajduje i wiem ze on ukrywa cos przedemna,i gdyby mialo sie okazac za 2 lub 3 lata ze on tylkp dla wizy ,wtedy zalamalabym sie napewno .Nie chce tego ,jak mam sie ho zapytac o te zdjecia kobiety z plyty,? Powie ze to ktos z rodziny i i tak nie bede wiedziala czy mowi prawde czy nie. Naprawde chcialabym mu pomoc bo widze ze stara sie codziennie byc dobry itd ,pomaga mi itd ale co z zaufaniem ,? Co maja znaczyc te ukrywanie przedemna wszystkiego?

Ile Ty masz lat autorko? Byl tu kiedys podobny temat, dziewczyna chciala wyjsc za maz za Pakistanczyka, zeby mu pomoc z wiza. Myslisz, ze Pakistanczycy zenia sie z europejkami bo sie zakochuja? :D w domu czeka pewnie na nich juz kuzynka, albo dwie zony. Ty jested tylko dla wizy. Po otrzymaniu wizy sciagnie pol rodziny do uk i bedziesz jedna z wielu zon.

nikt nie chce straszyć, ale tam to jest świat mężczyzn i rządzi sie swoimi prawami. Jeśli biała kobieta Europejka, zaakceptuje to to bardzo dobrze, ale nie sądzę by nagle z kobiety europejskiej zrobić , zerem i inkubatorem do rodzenia dzieci

Gość joijio
czy ty zdajesz sobie sprawe, ze jak on wezmie jakis kredyt i spieprzy z kraju, to bedziesz splacac jego dlugi? Czy wiesz, ze jak wyladujesz w szpitalu i bedziesz nieprzytomna, to on, nie twoi rodzice, bedzie podejmowal decyzje o twoim zyciu?? Jestes pewna, ze chcesz, zeby muzulmanim decydowal o twoim losie?? Na leb upadlas wychodzac za niego:O Oni maja inna mentalnosc, a ciebie wykorzustuje do tego, aby moc legalnie przebywac w kraju. Niech ci przez mysl nie przyjdzie zachodzic z nim w ciaze:O:O

Gość wies sie bawi na calego
buhahahaah Pakol sobie znalazl glupia, no to mu sie udalo, ze sobie naiwniaczke wzial, bo jakas madra dziewczyna tak by nie zrobila.