Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukający 34lata

poszukuję bezpruderyjnej kochanki

Polecane posty

Gość podpalona
napisz orientacyjnie o sobie dwa slowa,prosze.

Gość podpalona
ale taki co jeszcze nie za wiele ma w stadzie do gadania,czy taki,ktory juz walczy o podium? :classic_cool:

Gość podpalona
jestem.sorry...musialam sobie zrobic dobrze.nie daje rady... chodzisz tez caly czas podniecony i wciaz ci malo?wiem ze tak ;)

Gość podpalona
napisales o sobie pare slow.a poza tym czy sie myle? :)

czasami jestem podniecnony wbrew swej woli ale to sporadycznie raczej sobie radze z tym szczegolnie w pracy ;)

Gość podpalona
ale ja nie uwazam ze ten stan to ojaw chorobowy :D co ogladasz? ;)

Gość podpalona
i co dalej?

Gość podpalona
to ty wpadnij i wyliz jak loda👄

Gość podpalona
kiedys tam to juz nie spontan....sam przyznaj.

Gość Godzin 6
Ja pierniczę. Już 34 lata szuka...

Gość 555
Tomek już wsadził dwa palce. Na razie niczego za bardzo nie czuła. Nie pchał mocno. Sprawdzał. - Wiesz Kasiu mój kutas jest trzy centymetry dłuższy od mojej dłoni. Wiec jak ci wsadzę rękę to i tak mój chuj wejdzie ci dalej. Ale jesteś ścisła. - wsadził trzeci palec. Obracał nimi. Teraz już czuła. To było niesamowite. - Wsadź jej chuja bo nie wytrzyma z ciekawości jak to jest. - Bolek musiał czytać jej w myślach. - No nie najpierw zabawa a potem przyjemność. - Tomek wpychał i wyjmował palce. Już cztery. Oddychała ciężko. Była ogromnie podniecona. - Nie daj jej czekać. - No dobrze. Kasiu co mam zrobić? - Wsadź mi. - Co mam wsadzić? - Swojego chuja. - sama była zdumiona swoimi słowami. - I co mam nim zrobić? - Wydupczyć mnie. - Jak na mnie to mało. - Wypierdol moją dupę. - Jak wspaniale było tak mówić. Czuła że zaraz eksploduje. Ta sytuacja i to jak mogła mówić. Nigdy tak nie mówiła ani nawet nie myślała. - Ta mała mnie zadziwia. No szykuj się. - poczuła jak jego chuj włazi w jej dupę - Luźno dupsko. Patrz Bolek jak ładnie wchodzi. Teraz dopiero poczuła jak to jest. Tomek naparł mocno i fala bólu zalała jej tyłek. Krzyknęła ale Bolek zasłonił jej usta. - Tu się nie drzyj. Tomek właził dalej. - No wlazł po jaja. No malutka klaczko pojeździj trochę. Do przodu do

Gość 555
Proszę pani, pani nie może -Przestań pieprzyć i chodź tu do mnie- powiedziałam wypinając tyłek w kierunku jego małego olbrzyma Generalnie zdziwił się, że zdążyłam się rozebrać i tak ślicznie się mu wypięłam. Na szczęście miał kłopoty z myśleniem, więc zbyt długo nie myślał tylko zaczął działać nawet nie bardzo miałam ochotę na pieszczoty i świetnie się złożyło, bo młody miał ***** na zawołanie już w gotowości i już na zewnątrz. Nawet nie sprawdził czy mam mokro, czy nie będzie mnie boleć.. Po prostu podszedł do mnie i wbił się z całych sił. Ruchał mnie jak szmatę- tak jak lubisz jak mnie rżną kochanie- myślałam, że odpłynę, ale nagle wszedł ten starszy i krzyknął: ****a sobie suczysz a ja siedzę i ściskam kutasa? Co se gnoju myślisz- wy********j z tej suki! Daj jej niech obciąga i zrób miejsce dla prawdziwego ruchacza! Moja cipka pulsowała a ten mi takie rzeczy mówi Młody nie zdążył wyjść, kiedy pod wpływem mego podniecenia spuścił cały potencjał wprost do mej mokrej rozczochranej ****y