Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwosol

Wszystko mnie wkur... Żalcie się też.

Polecane posty

Gość abcde;
ciągle mnie bardzo ciekawi, co stwierdzi neurolog już po zakończeniu badań (nie że się stresuję tylko ciekawość), no bo rezonans na pewno nie wykryje schizofrenii, a co do McDD to nie wiem, bo jedna osoba w tym temacie właśnie pisała, że rezonans nie wykrywa nic ze spektrum autystycznego, ale z drugiej strony neurolog zlecił rezonans opierając się też o wyniki EEG, więc może jednak coś tam wykrywa, żeby tylko nie proponował już po badaniu, czy tam badaniach wizyty u psychiatry, bo moja matka się pewnie obrazi, teraz pewnie im bliżej będzie badania, tym bardziej będzie we mnie rosła ciekawość, która i tak już jest czasem prawie obsesyjna, potem jak będzie się zbliżać wizyta u neurologa po badaniu, też pewnie będzie rosła ciekawość, z jednej strony opisałbym swój przypadek na jakimś forum eksperckim, ale z drugiej strony przyzwyczajony jestem do tego forum, zaglądam w sumie w wiele tematów jakkolwiek związanych z psychiką, zastanawiam się też, czy moja ciekawość jest już obsesyjna, czy jeszcze nie jest

Gość nerwosol
Abcde miałam też taką koleżankę na którą też nie działaly zastrzyki przeciwbólowe u dentysty, więc Ci współczuje. Jej leczyli bądź wyrywali na żywca bo zastrzyk nie działał, teraz nie mamy już kontaktu.Jeśli chodzi o forum na którym odpisują lekarze to może to jest faktycznie dobry pomysł.Opisałbyś wszystko i czekał na odpowiedź na forum.Tylko nie wiem czy to nie jest czasem płatne bo odpowiedzi od lekarzy na e maila podobno tak, i słyszałam też że na forum prawnym za udzielenie odpowiedzi na ich stronce przysyłaja fakturę do zapłaty ok 50 coś zł.Nie wiem jak to jest musiałbyś poczytać dokładnie regulamin. Ja to tylko z opowiadań znajomych wiem, ale czy to prawda to nie wiem.

Gość abcde;
u mnie przy wyrwaniu zastrzyk działa, tylko przy leczeniu działy się jakieś dziwne rzeczy, policzek cały całkowicie zdrętwiały, a wiercenie mocno bolesne no jakby napisanie na takim forum było płatne, to na pewno bym nie napisał, przed napisaniem na forum eksperckim blokuje mnie jeszcze to, że nie wiem jak jest na takich forach, czy przypadkiem nie trafiają się tam lekarze, którzy za bardzo wczuwają się w swoją rolę i że tak powiem próbują podjąć jakieś działania w realu

Gość abcde;
witam, skoro już trochę mowa też o rzeczach stomatologicznych, to ostatniej nocy miałem tak, że moja szczęka bardzo mocno się zacisnęła na chwilę, bardzo szybki odruch, można by powiedzieć, że uderzenie dolnej szczęki o górną, gdzieś tak chyba od ponad roku mi się takie coś zdarza, nie jest to przez sen, tylko gdy nie śpię, ale odruch jest nagły i niekontrolowany, od tego też mi się niszczą zęby, bo wtedy dolne zęby bardzo mocno wciskają się w górne, głównie tylne i po takim czymś w dzień trochę pobolewa zawsze któryś ząb, tamtej nocy było mocniej, niż ostatnio jakiś czas temu, nie wiem, dlaczego mi się takie coś robi ciekawe też jakby to było, gdyby w końcu zdiagnozowali jakąś odmianę autyzmu (chociaż z drugiej strony, to nie wiem, czy w tym wieku odróżnienie objawów autyzmu od objawów schizofrenii jest jeszcze możliwe, bo gdzieś wyczytałem, że im późniejszy wiek, tym trudniej rozróżnić), czy zmieniłaby się przyczyna mojego orzeczenia o niepełnosprawności, bo na razie mam z powodu wady wzroku, a potem być może by doszła druga przyczyna, bo podobno do schizofrenii, czy autyzmu też czasem przysługuje orzeczenie ale teraz to w ogóle to kiepsko zrobili, bo do lekkiego stopnia niepełnosprawności nie ma żadnych udogodnień, więc nie rozumiem po co ten stopień w ogóle jest, ale z drugiej strony to nie mam się co dziwić, no bo w Polsce czasem różne dziwne przepisy wymyślają

Gość jadwiga53
Rano nie mogłam zwlec się z łóżka, najchętniej w ogóle z niego bym nie wychodziła. Odwlekałam ten moment w nieskończoność. Lubiłam za to noc i ten spokój jaki wtedy mialam. Kilka lat temu przeżyłam śmierć bliskiej osoby i od tego się zaczęło. Straciłam jedyne wsparcie jakie miałam w życiu. Trafiłam z przypadku na stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczenie aury. Pomogło. Te kilka sesji napełniły mnie energią. Teaz w końcu mam siłę do działania, pokonałam apatię i zaczęłam w siebie wierzyć.