Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarabista laska

czy można mieć 2 karty ciąży i prowadzić ciąże u różnych lekarzy?

Polecane posty

Gość zarabista laska

moj lekarz nie przyjmuje w zadnym szpitalu, ale ufam mu i chce u niego prowadzic ciaze. ale chce tez rodzic w szpitalu, do ktorego ciezko sie dostac tak z ulicy - mam pytanie - czy moge isc do lekarza z tego szpitala, by mi prowadzili ciaze w przychodni przyszpitalnej? i w tym samym czasie chodzilabym do swojego? ktoras robila taki numer? chce miec cc (od pierwszej cesarki 21 m-cy bedzie) i mam nadzieje, ze dogadam sie jakos z lekarzem prowadzacym, tym szpitalnym...

Gość zarabista laska
boje sie, ze jak pojde do porodu ze skierowaniem na cc od lekarza nieznajomego, to mnie oleją i każą rodzić sn

Gość zarabista laska
a poza tym ten szpitalny bylby w ramach nfz, wiec za free

Gość lutowa mamusia
następna nawiedzona ... Lekarz wie doskonale czy pozwolić czy nie rodzić naturalnie !!!!!!!!!!!!!!!! JEŚLI UZNA ŻE BLIZNA NIE WYTRZYMA TO ZROBI CC ! czasem sie zastanawiam po co sa lekarze jak wiecie wszystko lepiej. No ok, załóżmy ze prowadzisz ciążę u 2 lekarzy i jeden o drugim nie wie. Jeden przepisze ci jakiś lek, drugiemu nie powiesz i przepisze ci inny, ktory wchodzi w interakcje i co zrobisz ? Moze idz do psychiatry,i zalatw sobie papier, że masz fobie i nie mozesz rodzic naturalnie bo boisz sie bólu, co ?

Gość zarabista laska
przeciez nie bralabym lekow jak popadnie! powiedzialabym lekarzowi, ze poszlam do innego, ktory mi to zapisal, przeciez wizyty nie są codziennie! może się coś w międzyczasie zdarzyć. mi zależy na przyjęciu do konkretnego szpitala, a to że pójdę kilka razy do gina na nfz to coś się stanie?

Gość lutowa mamusia
nie, ale i tak mnie rozwalasz. Skad wiesz, ze nie beda horonować papierka o CC ?? prosze Cie ! Siostra urodzila dziecko powyzej 4 kg, miala papier od lekarza ze CC, bo nie da rady urodzić, Lekarz oczywiscie 'obcy' i nie było problemu. Bóle sie zaczeły, i mik mik - cesarka. I nie mów mi że duże dziecko to z miejsca wskazanie do cesarki, bo znam taka co SN urodzila 4,5 kg

Gość zarabista laska
ja lezalam na sali z laską, ktora sn urodzila 5,100!!!! tyle, ze dzieciakowi barki polamali i dostal zachlystowego zapalenia pluc. 21 m-cy od poprzedniej cesarki to mniej niz 2 lata, powinni zrobic jak maja papier, ale jak np trafie na oszołoma to co wtedy? a tak jak zobaczy kolegi pieczatke, moze bez problemu potnie

Ja chodziłam przez całą ciąże do 2 lekarzy - jeden prywatnie a drugi na nfz nie było z tym problemu - lekarze nie wiedzieli o sobie...

Gość pelargonja
ja tez tak robilam, prywaTNIE CHODZILAM czesto, a panstwowo doslownie po raz na trymestr plus usg.

Gość ja teZ tak zrobilam,
i do porodu pojechalam do tego panstwowego lekarza