Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolciaaaaaaaaaa 27 27 27 27

On atrakcyjny ja nie,czy to ma racje bytu?

Polecane posty

co na ten temat mysliscie? mam faceta bardzo atrakcyjny piekna twarz wysportowany moglo by sie rzec marzenie kazdej dziewczyny , a ja ? - normalna zadne tam bostwo przecietna dziewczyna mogloby sie rzec , jestem zadbana i to bardzo , ale no niestety bozia nie obdarzyla mnie uroda wenus , czasem zastanawiam sie co on we mnie widzi , przy nim mam mnostwo kompleksow , zwlaszcza gdy widze wokol extra laski , taka dziewczyne powinien miec a nie mnie , myslicie ze taki zwiaz3ek ma sens ? caly czas czuje sie przy nim brzydsza gorsza itd dodam ze mamy po 27 lat i jestesmy razem od kilku m-cy mowi sie ze ludzie powinni dobierac sie na podobnym poziomie atrakcyjnosci ... zlosliwe komentarze od razu sobie darujcie

Gość ciekawska_87
skoro sama doszłaś do takiego wniosku to widocznie coś w tym jest. sama zle sie czujesz w tym związku

Gość Tak sie mowi
Ale roznie to bywa ;) moze jest z toba bo nie jestes brzydka, masz fajny charakter, nie chodzisz na boki? To tez jest wazne. Skoro nie widzisz, zeby interesowal sie innymi to po co robisz sobie problemy?

on jest cudowny dba o mnie troszczy sie jeszcze nigdy zaden facet mnie tak nie traktowal , i to jest wlasnie najgorsze bo to kochany chlopak inaczej pewnie bym sobie od razu dala spokoj zakladajac ze to nie wyjdzie i nie mam szans ale on dlugo o mnie zabiegal wiec sobie mysle ok sprobuje no a teraz mam takie rozterki , tylko co tu zrobic ? zerwac z fantastycznym facetem bo jest idealem ? naprawde nie wiem co robic kocham go bardzo tylko te moje kompleksy :(

w ogole sie innymi nie interesuje przynajmniej ja tego nie widze

up :)

nikt wiecej sie nie wypowie?

Gość mackowiakmacko
Dziwne to co piszesz, ale skoro masz tyle kompleksów to prędzej czy później to wszystko jakoś wyjdzie na zewnątrz i popsuje Wasze relacje.

czemu dziwne ? nie widzisz par na ulicy ? zazwyczaj jak facet przystojniak to dziewczyna z nim tez extra laska , a u mnie tak nie jest dlatego mi z tym zle , nie wiem co w tym dziwnego

Przeciez wyglad nie jest najwazniejszy. Liczy sie o wiele wiecej, np. bogate wnetrze. Jezeli jest milosc... jezeli jemu odpowiadasz, to o co chodzi?

Gość mackowiakmacko
AmorousDesire - mnie tez to ciekawe, bo zobacz - skoro autorka ma tyle kompleksow to cierpi na tym jej wnetrze. Moze facet jest zakompleksiony? ;)

ja wiem ze wyglad nie jest najwazniejszy , naprawde , chodzi mi tylko i wylacznie o to ze mam kompleksy ze jestem mniej atrakcyjna i nie umiem sobie z tym poradzic , poza tym nie wiem jakos boje sie podswiadomie ze on zostawi mnie dla jakiejs bardziej atrakcyjnej dziewczyny , ja mysle ze wiekszosc dziewczyn na moim miejscu by sie tak czula , serio

no widzisz kolego nie jest tak jak uwazasz , ja znam swoja wartosc i wiem kim jestem i na pewno wnetrze moje nie cierpi z ww powodu , poprostu nigdy nie mialam tak atrakcyjnego faceta , zawsze myslalam ze to nie moja liga , az tu nagle bum , i to sa tylko moje przemyslenia , nie lamentuje , chcialam poznac opinie innych osob czy wyglad ma az tak duze znaczenie

Ale to co mówisz, autorko, jest chore, bo gdyby nie chciał to by z Tobą nie był. Ba, nawet by na Ciebie uwagi nie zwrocił, gdybyś mu się nie spodobała w jakiś sposób lub gdybyś niczego w sobie nie miała. Więc są 2 wyjścia: 1 . Chłopak ma taki gust i wszystko jest okej. (zreszta zwiazek nie opiera sie na wygladzie, widocznie musi Cie kochac za cos innego) 2 . Masz urojone kompleksy

Gość mackowiakmacko
27 - no to dobrze, ze sie myle, czyli musisz byc naprawde fajna osobka. Dla mnie najpiekniejsze nie istnialy, jesli nie mialy poukladane w glowie. A z kolei z tym, z ktorymi mozna bylo na poziomie sie porozumiec - z nimi to mozna wszystko.

ja mu nigdy nie mowilam ze tak czuje jak tu napisalam wiec on nie wie o moim "problemie" , moje kompleksy nie sa wymyslone , to nawet nie sa kompleksy , poprostu widze realnie jaka jest miedzy nami roznica

Gość asjfklsfjskl<
hm, moj facet tez jest dosc atrakcyjny, jezeli porownac poziom to bardziej niz ja. Ja tez nie jestem najgorsza, powiedzialabym nawet ze calkiem atrakcyjna no ale nie tak jak on. Tym bardziej ze ladnych dziewczyn jest o wiele wiecej niz przystojnych facetow. Ale widzialam zdjecia jego bylych i....pomyslalam, co taki fajny facet widzial w takich naprawde co najwyzej przecietnych laskach? A tej przede mna to wmawial ze jest super bogini choc naprawde jak ja zobaczylam zadna rewelacja i nie pisze tego z zazdrosci. Przy niej to ja jestem miss swiata. Wiec moze Twoj facet ma po prostu taki gust?

nie wiem , moj przede mna mial 2 dziewczyny , widzialam ich zdjecia , to byly naprawde piekne dziewczyny , pierwsza liga , tym bardziej mnie zdziwilo ze on mnie chce , wyobrazcie sobie faceta ktory wyglada jak adonis piekny naprawde piekny i dziewczyne ktora ginie w tlumie , bo to wlasnie my :/

Gość mackowiakmacko
27 27 27 27 - a wyobrazasz sobie taka sytuacje, ze kiedys poruszysz z nim ten temat. Po prostu bedziecie sobie siedziec, rozmawiac, i poruszysz temat, ze czujesz malo atrakcyjne, ze masz na tym punkcie troche kompleks?

wiesz co nie wiem czy jest sens o nim z tym rozmawiac , ja kiedys tylko pare razy wspomnialam glownie na poczatku znajomosci ze taki facet to powinien miec inna dziewczyne albo ze ja sie sobie nie podobam , to tylko powtarzal ze on chce mnie nie inna i ze dla niego jestem piekna , no ale co mial powiedziec ? przeciez slepy nie jest i widzi jakie niektore dziewczyny sa piekne

z nim o tym *

Gość mackowiakmacko
No a nie wyjasnil wowczas dlaczego z Toba jest? ;) Nie przemowil do rozsadku, ze wyglad i tak nie ma wielkiego znaczenia (bo naprawde nie ma)? Co Was laczy?

Gość mam tak samo jak autorkaaa
Mamy tyle samo lat co wy i również ja jestem taka przętna, a on superprzystojniak. Jego byłe mogłyby być modelkami z vouga. Traktuje go normalnie, ma swoje wady jak każdy facet, jednak seks jest o wiele przyjemniejszy niż z poprzednimi, jednak kobiety to także wzrokowcy :D

czyli widze ze takie zwiazki sie zdarzaja :) ja jak patrze czasem na tego mojego to nogi mi sie uginaja poprostu :)

Gość mackowiakmacko
mam tak samo jak autorkaaa - to chodzi o lepsze doznania w zwiazku z wieksza atrakcyjnoscia partnera, czy moze o jego pewnosc siebie?

Gość mackowiakmacko
Zaraz j***ę :D ;) Faceci piszą, że dla kobiet nie liczy się wygląd, a one piszą, że dla nich wygląd jest bardzo ważny i im się nogi uginają :D

Gość mackowiakmacko
że dla nich*

no trudno zeby sie nie uginaly :) jak moi ex byli tacy przecietni a tu mam faceta pieknego to co myslisz ze to nie dziala ? :) jasne ze dziala , kocham go za inne rzeczy to oczywiste , ale no nie da sie ukryc ze mi sie bardzooooo fizycznie podoba

Gość nomercy2
Karolcia, a moze on wcale nie jest taki przystojny dla innych? Ja np. uwazam, ze Pattison (ten ze zmierzchu) jest oblesny,a podobno uwazaja go za boga. A masz swietna figure?? Z tego co zauwazylam, to jak kobieta ma boskie cialo i przecietna twarz to ma o wiele wieksze powodzenie niz ladna z twarzy, ale o sredniej figurze kobieta.

wiesz co jest aktrakcyjny i to bardzo , ma boskie cialo jest mega wysoki wysportowany a twarz ma tak piekna ze oh nie da sie opisac na ulicy dziewczyny sie za nim ogladaja ze ho ho , jak go poznalam z moimi kolezankami to nie wiedzialy jak sie zachowac bo on az peszy uroda , czarne wlosy czarne oczy opalony piekne biale zeby piekny usmiech szok co do mnie hmmm jest odwrotnie niz napisalas twarz mam bardzo ladna cialo mocno srednie