Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolciaaaaaaaaaa 27 27 27 27

On atrakcyjny ja nie,czy to ma racje bytu?

Polecane posty

no ja tez wlasnie tak mialam , ze kochalam poprzednich facetow jak najbardziej , ale dopiero przy tym jest tak ze go kocham i jednoczesnie mi sie bardzo podoba jest dla mnie poprostu nieziemski , to jest cudowne uczucie jak sie kogos kocha i jednoczesnie ta chemia ehhhh :)

Gość agn88
a ja ci powiem tak ze moze ci sie wydawac ze on jest taki oh ah i moglby miec kazda ale sadze ze wcale tak nie jest, ja np (i sadze ze jest wiele takich dziewczyn) nie lubie takich przeslodzonych az idealnych gogusiow. no nie wiem mnie akurat tacy nie pociagaja chociaz musiaabym zobaczyc jak wyglada bo z opisu tak wywnioskowalam

Gość mam tak samo jak autorkaaa
No właśnie Karolcia rozumiesz o co chodzi. Na świecie jest o wiele więcej atrakcyjniejszych kobiet niż facetów i gdyby laski miały szukać tylko takich, które je zwalają z nóg to większość byłaby sama.

o matko ale to nie jest jakis gogus :):):) ja tez takiego typu nie lubie fuj :) to jest poprostu naturalnie ladny chlopak on nawet nie dba o siebie przesadnie poprostu naturalnie taki jest a cwiczy bo musi i juz :)

tak czy inaczej dziekuje za Wasze opinie , daly mi one do myslenia :) lece, pozdrawiam