Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PASZTETOWA!!!!!!!!!!!!!!

JUŻ RYCZEĆ MI SIE CHCE MAM 18 LAT I PRYSZCZE NA CAŁEJ TWARZY

Polecane posty

Gość prawik masz ta prace czy nie ?
ok ja spadam MarchinOnBoy miłego zapoznawania się z klimatami panujacymi na tym forum pozdrawiam 🌼

Gość prawik masz ta prace czy nie ?
no ale nie tylko w sprawie pryszczy a w kazdej chorobie :P takie koncerny zawsze sa pewnie na bierzaco z roznymi nowosciami itd.. :P

Gość CiekawskiZiomek
Poczytalem sobie o tej BLAU Farma i ztego co widze to gigantyczne zyski ma. Jak to jest byc bogatym? pytam powaznie, jakimi autami jezdza rodzice?

widze ze jakies pytania bez sensu Na FB mnie nie znajda raczej, za duzy zbieg okolicznosci;p A zycie mi chyba nie uprzykrza;d

Gość CiekawskiZiomek
poprostu ciekawy jestem To powiedz jakimi rodzice autami jezdza? no prosze! dam wtedy spokoj!

Dobrze ale juz nie zadawaj takich glupich pytan. porsche panamera i porsche cayenne teraz juz wiesz, powiedz mi co Ci to dalo?

ACHTUNG TEN TOPIK TO PROWO jestes tu nowy wiec dam Ci rade-nie wrzucaj swoich fot, nie mow za duzo o sobie. bywali tu rozni psychole. --- Wiadomo ze fotki nie dam;) Rozni psychole? jakto?

E tam psycholi. To że codziennie sa tu przynajmniej 2-3 topiki w stylu "chce sie zabić" To nic takiego przeciez :D... W sumie nie sie dziwie, jedni se jeżdżą porsze (o ile to nie jest kant), a drudzy zapierdalają całe dnie w robocie po 10h i ledwo im na jedzenie starcza. Zajebisty system kapitalistyczny. :) Mi tam sie tez odechciewa tu funkcjonować, ale jeszcze sie trzymam ;p Przynajmniej syfów sie pozbyłam i moge z radością wychodzić do ludzi... Bo na drogie leki i tak nie byłoby mnie stać...

Gość WiewioreczkaKropeczka
Izotek uratowal mi zycie. Jestem tak podekscytowana, ze moge dac Ci sie przeleciec!!

Gość JedynyKwiatuszek
Dlaczego ten izotek jest taki drogi:( :( :(

Gość Bo skutecznyyyy
JW A MarchinOnBoy to farciarz:)

Gość Niuta332211
MarchinOnBoy wiesz ze mieszkamy pol godziny od siebie?;p