Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojemałedziwactwa

wstydzę się przyznać mu, że nigdy wczesniej z nikim nie byłam

Polecane posty

Gość mojemałedziwactwa

Jak w temacie. Mam 17 lat i od jakichś 2 tygodni spotykam się ze swoim pierwszym chłopakiem. Wiem, że 17 lat to nie jest dużo i teoretycznie nie mam się czego wstydzić, jednak nie mogę przemówić sobie do rozsadku. On miał już parę dziewczyn, większych moich kolezanek tez ma takie doświdczenia. A ja? On jest pierwszym, z którym sie całowałam, który trzyma mnie za rękę i przytula. Czuję się przy nim dobrze, ale moje głupia kobieca logika mówi mi, że jak sie dowie jak żałosne moje życie uczuciowe było do tej pory to się spłoszy - bo może ze mną jest coś nie tak, skoro nikogo nie potrafiłam sobie znaleźć, nikogo sobą zainteresować. Nikt nie wie o tym, że zawsze byłam sama- podobno po mnie nie widać. Może jakiś chłopak sie wypowie - jak wy byście zareagowali na takie informacje? Czy to byłoby dla was niezreczne? A moze odwrotnie?

Gość kochana, ja mam 24
i nie mialam nikogo na powaznie. jestes mloda, czym Ty sie przejmujesz?kiedys musisz zaczac?a kiedy bys chciala? w wieku 13 lat byc doswiadczona? badz pewna siebie i nie mow tego spuszczajac oczy, jakby to byl problem dla Ciebie. po prostu nkt Ciebie nie zauroczyl na yle, by w cos wchodzic i koniec tematu:)

Gość jyjyhjy
nie musisz odrazu mu sie spowiadac ze wszystkiego, ja tez przed moim nikogo nie miałam,a jak sie spytał to powiedziałam,ze sie spotykałam tam z jakimis,ale to nie na poważnie

Gość już mi braknie sił aby odp na
takie pytania. Jesteś bardzo młodziutka. Media lansują wizerunek, jakoby wszyscy bez doświadczenia w tych kwestiach byli mniej wartosciowi gdy tymczasem jest zupelnie odwrotnie. Pamietaj. pierwsze - najlepsze. Sama zobaczysz z biegiem lat.

Gość kochana, ja mam 24
ja tez ju chcialam wyskoczyc, bo czytajac posta sie zalamalam, ale pomyslalam, ze mloda jest i namieszane ma w glowie orzez ten swiat.

zebyś nie płakała potem..poczekaj z seksem pare miesiecy upewnisz sie ze nie chodzi mu tylko o to. Żaden wstyd, gdybyś była chłopakiem to by był wstyd... podobno bo taki wizerunek narzuca otoczenie. Sama wiesz ze to irracjonalne myśli. Pewnie bedzie sie cieszył ze jest pierwszy. Jesteście na początku nie musi o tobie wiedzieć takich rzeczy puki co. iku mikuuu autorko, jak się spłoszy to chociaż będziesz widziała że chciał cie tylko przeleciec""" * * spłoszy sie ale dopiero po spuszczeniu ;)

nie :D bądź po prostu z nim i albo się ułoży albo nei, nei ma co ukrywać, ale powiedziec jak juz bedziecie ze soba blisko, jak bedziesz mu ufać:)

ja z moim pierwszym chłopakiem zaczełam chodzic rok temu miałam 16 lat on 24 swoj pierwszy raz mialam z nim po 3 miesiacach znajomosci i on w sumie myslal ze nie jestem dziewica a tu taka niespodzianke mial i sie cieszył i teraz ma nadzieje ze był pierwszym i bedzie tes ostatnim ;P

Gość już mi braknie sił aby odp na
bedzie "tes" pewnie chcialaś napisać tesz !! wracajcie do szkoły a nie 16letnie dzieci się sekszą ile wlezie. On miał 24 a Ty 16? Bez komenarza;p

kociee 16latka to jeszcze dziecko, do tego idzie dołóżka z dorosłym facetem i nawet z nim wczesneij nei porozmawia?

kociee boś gówniara jesteś, i on może cie obracać psychicznie i fizycznie jak mu sie podoba ;) ale tobie sie podoba bo jest stary i ma golfaIII bez tłumika i wszyscy ludzie sie patrzą jak ruszamy ze świateł :classic_cool:

zależy jaka 16 latka.. mnie nie jaraja imprezy cpanie picie i lans jaka to była wielka faza.. po za tym moj chłopak nie ma prawa jazdy pochodzi z dosc ubogej rodziny ;] takze na auto na pewno nie poleciałam z reszta wszyscy mi mowia ze jak na swoj wiek to zachowuje sie powazniej niz nie jedna 20

ja mu sie nie wstydziłam tego powiedziec ba nawet sie tym szczyciłam bo wiesz lans jest jak gimnazjum pierwsza klasa a laska sie chwali a kochałam sie z tym i z tym a ty to niby ile masz lat ze twierdzisz ze 16 nie jest powazna i dorosła?

"w sumie myslal ze nie jestem dziewica a tu taka niespodzianke mial" szczyciłąś się? to czemu mu o tmy nei powiedzialas?

on chyba po miesiacu znajomosci zapytał sie czy kiedys sie kochałam a ja ze nie