Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka_Elizabeth

Przepowiem

Polecane posty

Gość Kenk037
Przemysław 23.06.1975 Kiedy znajdę nową pracę, czy będzie to wkrótce i czy będę zadowolony? Jak potoczy się moja kariera?

undercover karty pokazuja w bliskiej przyszlosci wasze rozstanie ale tez szybki powrot. musicie wlozyc wiele staran aby wasz zwiazek byl silny i przetrwal wszystko. jesli tak sie stanie wtedy napewno zdecydujecie sie na slub! i zycze Wam powodzenia w tym okresie prób:)

Gość qwewqwewqwww
to podszyw pisał kretynki! wrózka pisała, ze za godzine wraca durnoty!

Gość ciekawabardzo
ja jeszcze raz prosze o wróżbę. aśka 12.05.1973, co z miłością? znajdę ją wreszcie? a dzieci?

1....2....3 widze kilku meżczyzn w dalszej przyszlosci jednak nie widze by to byli meżczyźni wartosciowi... Nie widzę niestety udanego związku... jest jeden mężczyzna ale razem z nim jest jakas kobieta... być moze to jego była zona jednak to znim Cię coś połączy. Pamietaj jesli bedziesz poznawala jakis mezczyzn nie wiąż sie z nimi zbyt pochopnie. najpierw dokladnie pozniaj!

Gość 1...2...3
dziekuje dobrej nocy

Gość Wróżka_Elizabeth--
ciekawabardzo Długa droga przed Tobą, nim spotkasz tą prawdziwą miłość.

Kochani odpowiadam po kolei ale odpowiem każdemu to pytania 21:22 Kenk037 tyle na dziś :) zagubiona24356556 widzę kłótnie jednak nie szybkie rozstanie... Pojawi się też mężczyzna straszy od Ciebie i tu karty pokazują rozstanie. Wyglada na to, że meżczyzna który sie pojawi okaże Ci dużo ciepła i miłości i bardzo będzie o Ciebie zabiegał. Wygląda na to, ze do tego czasu zostaniesz z Marcinem.

agnieszka ur. 14.07.1979r. i jarosław ur. 15.04.1969r.- jak się rozwinie ta znajomość? czy okaże się czymś poważniejszym?

i ja i ja i jaaaaaaaaaa karty pokazały samotą kobiete czyli panią. Jednak okazały to po roku czasu. Gdy minie rok-dwa pojawi się w pani życiu meżczyzna. Będzie to charakterystyczny brunet. Będzię wiązała Was silna wieź... w przeciągu kilku lat karty niestety nie pokazują ślubu...

Ludzie... Pękam. Jakiś Stefan lat 40 robi sobie reklamę żeby potem wyskoczyć pod tym pseudo na neta jak Filip z konopi a wy klaszczecie w ręce i się podstawiacie pod to. Płyn do naczyń/kibli też byście tak reklamowali? Albo towarzystwo ubezpieczeniowe?

SylKa85 widzę, że wiąże was szczególna więź... która jest nie do zdarcia... I pomimo wielu trudnosci jakie Was spotkają (są to dwie os z bliskiego otoczenia) ciągle będziecie sobie bliscy:) Karty pokazują wzmacniającą się miłość ale nie tylko twoja ale takze Marcina.

Gość i ja i ja i jaaaaaaaaaaa
wrozko nie wiem jak mam to rozumiec, bo jestem teraz w dlugim zwiazku , z brunetem wlasnie.

Gość marsjanka77
wrozko ominelas mnie

Ludzie... Pękam. Jakiś Stefan lat 40 robi sobie reklamę żeby potem wyskoczyć pod tym pseudo na neta jak Filip z konopi a wy klaszczecie w ręce i się podstawiacie pod to. Płyn do naczyń/kibli też byście tak reklamowali? Albo towarzystwo ubezpieczeniowe?

Gość fifila
czy bede z moim mezem juz zawsze anna.10.12.1991

Kochana pytalam tez na 1 stronie o jeszcze jedno pytanie :) jesli udzielilabys odpowiedzi bylabym wdzieczna dziekuje za odpowiedz na tamto pytanie pozdrawiam :)

tarantuladuża karty pokazują baardzo długi związek jednak żadnego ślubu nie pokazały w przeciągu 5 lat. Jednak mozliwe jest, ze po upływie tych lat ślub nastąpi.. Musiała bym dalej sprawdzac lecz chce odpowiedziec do tych pytan do ktorych obiecalam a to troszke czasu zajmuje. I ja I jaa I jaaaa mozliwe, ze czeka Was ogromna kłótnia jednak wyglada na to iż z początku moze wydawac sie to nie mozliwe znów bedziecie razem... taka jest moja interpretacja tego co pokazaly karty...

Gość i ja i ja i jaaaaaaaaaaa
rozumiem, dziekuje i pozdrawiam :)

Gość marsjanka77
wrozko ponawiam pytanie magdalena 07.09.1980 kiedy zostane mama?

SylKa85 cos mi nie pasowalo i sprawdzilam wiecej co do marcina... Ta silna wieź która tak bardzo sie pokazywala nie był to Marcin.. był to inny mężczyzna... i to wlasnie tu pojawia sie jakies problemu.. ale nie z jego winy czy twojej... ktos bardzo nie bedzie tego tolerowal.. widac duzo zazdrosci i koplikacji... jednak po tym wszystkim widac duzo ciepla rodzinnego, spokoju i miłości co może świadczyć o tym, ze zotaniesz mama:) Możesz być pewna tego mezczyzny ktory jest w Twoim zyciu (lecz napewno nie jest i nie bedzie to Marcin)... Bardzo Bardzo Cie przepraszam za pomylke ale za bardzo sie śpieszyłam..

QQQQQQurka :) widze jeszcze duuzo zamieszania, rozstanian w ciagu NAJBLŻSZEGO roku... w tym czasie twoje zycie milosne bedzie bardzo burzliwe.... Poznasz kilku facetów ale uważaj wybierz tego własciwego!! marsjanka77 widze jeszcze dlugi czas staran, niepewności i smutku.. Dziecko pojawi sie w najmniej spodziewanym momencie!

KRZEWUSZKA karty pokazaly 2 dzieci w bardzo duzych odstepach czasu. taka jesdna nie widze w bliskim czasie mezczyzny bliskiemu Twojemu sercu... Ból po rostaniu z ex nasili sie w pewnym momencie gdy u jego boku bedzie inna kobieta... to zrani bardzo Twoje uczucie... Jednocześnie pomoże Ci stać na równe nogi. kardashia nie widze lepszej ofert pracy dla Ciebie... Powinnas trzymac sie obecnej pracy poniewaz pozornie lepsze ofert ( w tym roku) z czasem okażą sie pomyłką...

Gość nerwosol
Kiedy skończą się moje problemy zdrowotne? 29.05.1979 barbara

KasiaS81 karty nie pokazuja dobrych ofert dla ciebie do konca tego roku... Wiec musisz uwazac na oferty ktore beda sie pojawiac poniewaz tylko JEDNA bedzie korzystna.. bedzie ona odzwierciedlac twoja osobowosc... Kochana nie patrze na dalszy czas poniewaz jestem juz bardzo zmeczona.... Kochani kartą trzeba poswieic duzo czasu... Jesli ma sie cos robic od niechcenia to lepiej wogole.. tak wiec jutro odpowiem na pytania do TEGO WPISU i tylko na te wiec proszę juz o nie zadawanie pytań:) i UWAGA na podszywaczy, którzy czasem dodadzą choćby kropeczkę aby nick byl podobny i pisza bzdury.. życzę dobrej nocy... pojawię się jutro przed poludniem tylko! Dobranoc

Gość Werka93
1. Czy wyjdę za mąz za mojego chłopaka i kiedy to się zdarzy? 2. Czy uda się nam wyjechać za granicę? 3. Ile będę mieć dzieci i kiedy urodzę pierwsze? Weronika 1.05.1993r Z góry dziękuję;-)